Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334286 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
yarın seni bi yakalayayım ben bi stad ta enes :)
Enes ortadoğuyu yığarız oraya bir telefonuna bakar :lol:

Çevrimdışı Efe

siyah forma yakasıyla çok kazirma duruyor...
Katılıyorum kesimi dar alacak olan varsa duyrulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Enes Ö

yarın seni bi yakalayayım ben bi stad ta enes :)

Abi bareti görünce kan çekti valla ben bişi yapmadım  :biggrinking:

Çevrimdışı Anıl

Efe abiyide eklemek gerek  :D
Kerem abiyi unutmayın oda Obitaş özçekimini atar birazdan :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

şantiyeye adım attığı anda kralı gelse alamaz  :bandit: :bandit: :bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Enes Ö

Abi mabete ortadoğu yetmez :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Ben ne obitaşçı nede çiçekçiyim ben vodafone arenalıyım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi bareti görünce kan çekti valla ben bişi yapmadım  :biggrinking:

temel betonunuz var biliyorsun dimi gece :)arada geceleyinde şantiyede kalıyorum...ozan ecem kalıyor o gece betona ...taygun bülent abiiii....güvenlikler de kapıda levent abiyle ...
 :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı siyah-1903

@bjk_mabet yeni açık üst tribünler nereden başlayacak _? localar seviyesinden olacak sa baya bir dik olacak orası o zaman eğer ki kapalı ile aynı seviye olacak sa birleşimi bol bol aşağı düşen taraftar görürüz _? açıklar mısın_?

aynısını ben de biraz evvel düşündüm... düşündüm taşındım bulamadım  :evillol:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Yahu obitas kapalıdan ve eski açıktan daha çok iş yapmış hem de daha kısa zamanda ama napsalar yaranamıyorlar arkadaş.  Hız kavramı tersine döndü galiba,  yavaş olan hızlı,  hızlı olan yavaş oluyor.

Çevrimdışı Enes Ö

temel betonunuz var biliyorsun dimi gece :)arada geceleyinde şantiyede kalıyorum...ozan ecem kalıyor o gece betona ...taygun bülent abiiii....güvenlikler de kapıda levent abiyle ...
 :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Allahtan yarın hastanadeym, yoksa gazetelerde 3 sayfalar... :(((

Çevrimdışı JusTDaqqeR

abi dönüşlerdeki prekastlar oval mi şimdi  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: @bjk_mabet

Çevrimdışı Enes Ö

Ben ne obitaşçı nede çiçekçiyim ben vodafone arenalıyım :icool:

Abi seni boş bırakmaya gelmiyo :D

Ne obitaşçı ne çiçeklerci,Beşiktaşlıyız

Çevrimdışı bjk_mabet

aynısını ben de biraz evvel düşündüm... düşündüm taşındım bulamadım  :evillol:
soruyu gercekten anlamadım :iblush:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı iyimserure

UEFA Karabük'ün yenilenmiş stadının üst kat tribünlerini çok dik olması nedeniyle uygun bulmamış ve avrupa maçlarında buraya seyirci alınmamasını şart koşmuş. Vodafone arenanın da üst katları çok dik bildiğim kadarıyla bizde böyle bir tehlike var mı?

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açık üst kat tribün nereden başlayacak _? localar seviyesinden olacaksa baya bir dik olacak orası o zaman !  :bandit:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

UEFA Karabük'ün yenilenmiş stadının üst kat tribünlerini çok dik olması nedeniyle uygun bulmamış ve avrupa maçlarında buraya seyirci alınmamasını şart koşmuş. Vodafone arenanın da üst katları çok dik bildiğim kadarıyla bizde böyle bir tehlike var mı?

hayır bizim stadın eğimleri tam istedikleri gibi (eğim standardının bi adı var ama şuan hatırlayamadım  :alala: )

Çevrimdışı Haldun

bizdeki de dik hatta 39 derece ama bizde korkuluklar falan olacak karabügün stadında korkuluk yok güvenlik açısından zaafiyetli biz de hem korkuluk olacak hem de giriş çıkış falan daha düzenli yeni stad olcagından dolayı herhangi bir problem olmaz stad zaten uefa şampiyonlar ligi ya da uefa finalinin oynanabilecegi şekilde yapılıyor

Çevrimdışı siyah-1903

şimdi sevgili mabet, şöyle ki.. yeni açık üst kat diğer tribünlerin 1.loca katından başlıyor.. ebat olarak aynı derinlikte (üst tribünler içerisinde) ancak yüksekliği 1 loca katı kadar fazla..
bana bu durumda diğer tribünlerin 2.loca katının bittiği yerde başlayan diğer üst katlardan daha büyük bir açıyla yapılacak gibi geldi..
yada bir diğer ihtimal yeni açık üst katın başlangıç yeri (ki benim kombine de yeni açık üst 1. sıra olduğu için özellikle ilgimi çekiyor : ) diğer katların üst kat başlangıç yerlerinden daha stada yakın olabilir..

hangisi olacağını maketten de anlayamadım
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı iyimserure

teşekkür ederim. bir de bu prekast proje resminde sağdaki tribünde niye seyirci girişi yok?

@bjk_mabet bugün statda herhangi bir güç testi oldu mu? 

Çevrimdışı CanEmre

evet oval görünüyor projede..
Ben neden düz parçalar görüyorum  :alala: bir illüzyon var ama  :alala:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı JusTDaqqeR

teşekkür ederim. bir de bu prekast proje resminde sağdaki tribünde niye seyirci girişi yok?
çizmeyi unutmuşlar galiba  :lol: çünkü eski açığa koydular çıkış kapılarını

Etiketler: