Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı markoi

Beşiktaş şamp. ligi gruplarına kalınca vodafone arena'ya bakarak ben;

Gel vefasız, gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa!

Biz o şeffaf çatıyı ses gücü ile tepemize geçiririz gibi geliyor bana ama haydi hayırlısı.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

16.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimiçi Necmi

Beyaz formanınn kesimi güzel yakası istediğim gibi siyah forma gzl ama yakasını beğenmedim kırmızı formanın da yakası ve kesimini beğenmedim netice olarak ya siyah alırım ya beyaz
En iyi kesim kırmızı forma gibi forma olmuş siyaha forma demeye bin şahit getirsek yetmez
beyaz idare eder kumaşını pek beğenmedim birde şuna kırmızı demeyelim resmen turuncumsu
bilmemneci birşey renk olarak güzel bir renkte bizimle ne lakası var onu çözemedim :alala:

Çevrimdışı siyah-1903

siyah forma yakasıyla çok kazirma duruyor...
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Factatum

lansman videosunda o bölümlerde söylediğin reklamlardan var serkan hocam.

O işe Saran Reklam bakacak sanırım. Koyarsa olur, koymazsa olmaz.

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimiçi murat

Beşiktaş şamp. ligi gruplarına kalınca vodafone arena'ya bakarak ben;

Gel vefasız, gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa!

Biz o şeffaf çatıyı ses gücü ile tepemize geçiririz gibi geliyor bana ama haydi hayırlısı.

hoşgeldin.

Çevrimdışı ZEKI

aktarın ruhu burada  :lol:

Resşmlerdeki detayi cozebildiniz mi ?bakalim ne kadar dikkatlisiniz

Çevrimdışı bjk_mabet

Bugün ki toplantıya öğleden önce stad ta olmadığım için öğleden sonra stad taki ve klup binasında ki yoğunluktan dolayı malesef çok kısa süre sizlerle oturabildim...
Bunun derin üzüntüsünü yaşadığımı hele hele resimleri görünce içten içe ahh orda olmalıyım dediğimi malesef üzülerek itiraf ediyorum...
Beşiktaş a gönül vermişlik temelinde buluşan sohbet eden tüm katılımcılara teşekkürü bir borç bilirim...

saygılarımla...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Bugün ki toplantıya öğleden önce stad ta olmadığım için öğleden sonra stad taki ve klup binasında ki yoğunluktan dolayı malesef çok kısa süre sizlerle oturabildim...
Bunun derin üzüntüsünü yaşadığımı hele hele resimleri görünce içten içe ahh orda olmalıyım dediğimi malesef üzülerek itiraf ediyorum...
Beşiktaş a gönül vermişlik temelinde buluşan sohbet eden tüm katılımcılara teşekkürü bir borç bilirim...

saygılarımla...
Estağfurullah abi :) O kısa sürede verdiğin bilgiler bile yetti :evillol:

Çevrimdışı CanEmre

gh.

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı JusTDaqqeR

@bjk_mabet ağabey prekastcılara çay götürüp ağızlarından laf alacaktın ne oldu o iş  :lol:

Çevrimdışı Enes Ö

Bugün toplantı süperdi katılan herkezin ayağına yüreğine sağlık..
Forza siyah forma  :evillol:
Demba baAaaaaaaaa

Bugün toplantı süperdi katılan herkezin ayağına yüreğine sağlık..
Forza siyah forma  :evillol:
Demba baAaaaaaaaa

Obitaşçı kardeşlerimizle güç birliği yaptık  :lol: 
@El irtibat3 @Enes Ö @mustafa_(87) @Efe
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 22:32:51 aktar_ismail ]

Çevrimdışı saricasi

saygılarımla...
Senin ruhun yeter abi,bizde sana teşekkür ediyoruz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Enes Ö

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet ağabey prekastcılara çay götürüp ağızlarından laf alacaktın ne oldu o iş  :lol:

gel sana kıyak yapayım prekast projesini resmini koyayım resim bölümüne :)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

gel sana kıyak yapayım prekast projesini resmini koyayım resim bölümüne :)

abim benim  :iblush:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

Arkadaşlar eski açıkta kalan son rampa kaldırıldığında beton mikserleri içeriye nereden girecekler ?

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı JusTDaqqeR

abi sen projeyi koydun da şimdi bide onu bize açıklayacak biri lazım  :evillol:  :kop: :evillol: :kop: @bjk_mabet

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet yeni açık üst tribünler nereden başlayacak _? localar seviyesinden olacak sa baya bir dik olacak orası o zaman eğer ki kapalı ile aynı seviye olacak sa birleşimi bol bol aşağı düşen taraftar görürüz _? açıklar mısın_?

Etiketler: