Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333904 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

hocam son 4 yıldır sakatlık sorunu olmayan bir oyuncu hoffenheim de sorun yaşamış o kadar ondan sonra newcastle de felan sorunsuz oynamış bir kronik sakat varsa o da almeida ydı ondan da kurtulduk

baskana soruyu pat diye sordular onun için sorun oldu aslında orda bahsettiği oyuncu su mame diouftu,, ha soyle birsey var,, demba westhama gitti ve sonrasında takım küme düşünce oda serbest kaldı ve 2kere imza attıgı halde o donem stoke cityle beraber bir takım daha unututm adını saglık kontrolleri esnasında sorun cıkıyor iki farklı takım kontrollerinde ancak en sonunda newcastle alıyor ve sonraki sezonda chelseaya 7ye satıyor,,durum bu aslında bu adamda sakat ancak oyle kroniklesen bir diz sıkıntısı yok...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı brci

Beyaz forma yakından güzel aslında.
Obitas kalıpçıları halen çalışıyor. 
Obitaş'a helal olsun.

forma şahane durmuş abi üstünde :)

Çevrimdışı sallapati

ertuğrul karanlık görmesin demba ba yı.. sow un futbol hayatı bitti demişti sow coşmuştu o sezon..
bu senegalli oyuncularda diz sakatlığı moda galiba

Çevrimdışı Serkan7738

Abi bugünki toplantı hakkında tek sorum olacak göbekli birine en çok hangi forma yakışır ona göre alıcam :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi bugünki toplantı hakkında tek sorum olacak göbekli birine en çok hangi forma yakışır ona göre alıcam :)
siyah göbeği kapatır :)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı mert_

güzel soru  :)

Çevrimdışı Serkan7738

siyah göbeği kapatır :)

ya geçen sene de siyah aldım bu sene kırmızı almak istiyorum yıllarıdr baydım siyahtan :D

Çevrimdışı brci

ya geçen sene de siyah aldım bu sene kırmızı almak istiyorum yıllarıdr baydım siyahtan :D

kırmızı tavsiyem ikinci olarak onu alıcam çok hoş duruyor

Çevrimdışı ALI RIZA

kırmızı tavsiyem ikinci olarak onu alıcam çok hoş duruyor
Senin vucud la göbekli vucud arasında göbek farkı var :)  :busted_cop:
Kırmızı güzel duruyor @Necmi abi de öyle duruyordu...!

Çevrimiçi Necmi

resimlere iyi bakmışsındır umarım hiçgöbek muhabbeti yapmadın :bandit: @SaLVaDoR

Çevrimdışı Mustafa_UK

transfer nöbeti bölümüne anket eklenmiştir.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.2100

Ruiz Olimpiakos'la anlasti diye biliyorum...
Portekizli Zenitten Danny olabilecegi soyleniyor..
Stoper icinde Interden Rolando olabilir

Birde boyle bir anket Sportif Direktor icin yapsak nasil olur?Once herkes adayini soylesin 3-5 isim secim oylayalim olmazmi?

Çevrimdışı Serkan7738

ya abi isyan edicem ben bu forma konusunda tamam göbekliyiz aldığımız hiçbi forma yakışmıyo hep koyu renge abanıyoruz içimiz sıkılıyo gutinin geldiği sene bi beyaz forma alayım dedim 3xl geçen bi giydim boyu diz kapağımın altına geliyo nerdeyse sünnetlik çocuk gibi geziyorum bukadar dar kesim yapmak zorundamısınız birazda tarafatarı düşünün taraftar forması yapın :D

Çevrimdışı ALI RIZA

resimlere iyi bakmışsındır umarım hiçgöbek muhabbeti yapmadın :bandit: @SaLVaDoR
içe çekmişsindir :) @Murat abi arkalarda onun ilgi alanı nasıl duruyor detaylı bilgi verir :) @Necmi abi
Formalar üstte cok değişik duruyor kararsız kalıyor beyaz siyah kırmızı karar veremedim
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 21:21:53 SaLVaDoR ]

Çevrimiçi murat

gerçek bir forma istiyorsanız kırmızı alın günlük giyebilecek birşey istiyorsanız siyah alın.siyah forma daha çok t-shirt gibi bir kumaştan yapılmış.mat bir siyah.diğer iki forma parlak kumaş.
yeni sezon forma bölümünde paylaşmıştım.forma konusuna orada devam edelim.

Çevrimdışı Ekrem

Mustafa gelene kadar idare edersiniz dostlar;
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 21:31:31 ekrem86 ]

Çevrimdışı brci

en çok beyaz göbek gösteriyo beyazdan uzak durulmalı  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı saricasi

en çok beyaz göbek gösteriyo beyazdan uzak durulmalı  :D
3 beyazdan uzak durcaksın,kırmızı candır:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan7738

sanki kırmızıyla işaretlediğim yerler biraz kalın hareketli ledli ekranlı reklam panosu koyulabilirmi ne dersiniz

Çevrimdışı mert_

sanki kırmızıyla işaretlediğim yerler biraz kalın hareketli ledli ekranlı reklam panosu koyulabilirmi ne dersiniz
lansman videosunda o bölümlerde söylediğin reklamlardan var serkan hocam.

Çevrimdışı Serkan7738

lansman videosunda o bölümlerde söylediğin reklamlardan var serkan hocam.

aynen şimdi izledim gördüm :)

Çevrimdışı Szgn_26

Beyaz formanınn kesimi güzel yakası istediğim gibi siyah forma gzl ama yakasını beğenmedim kırmızı formanın da yakası ve kesimini beğenmedim netice olarak ya siyah alırım ya beyaz

Etiketler: