Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Bi gun daha vodafone arenayla bitti herkese geldikleri ici  teşekkur ederim formalarda hayırlı olsun stadta da giymek nasip olur insallah :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada yeni acikta tabla betonu atilmaya baslanmis gecede numarali ve eski acikta temel betonu atilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Resimler güzel ama Beyaz forma ne alaka anlamadım _? almanya forması :) siyah forma bir güzel bir kötü gürünüyor :)
dembaba geldiği için 8 bin forma ise R10 almayan yöentim de 200 bin formayı kaçır...!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

Resimler güzel ama Beyaz forma ne alaka anlamadım _? almanya forması :) siyah forma bir güzel bir kötü gürünüyor :)
dembaba geldiği için 8 bin forma ise R10 almayan yöentim de 200 bin formayı kaçır...!

Beyaz forma çok güzel yakından görünce hepsi çok güzel ama en güzeli Kırmızı :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

yönetim almadı değil adam gelmedi.silah mı dayayacaksın.iki katı fiyatmı teklif edeceksin.dünya kupasında oynayacaktı sözde.o kötü brezilya kadrosuna bile çağrılmadı.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Mustafa_UK

Beyaz forma çok güzel yakından görünce hepsi çok güzel ama en güzeli Kırmızı :)

Bende yorum yapayim nacizhane!
Siyah formada kirmizi yerine beyaz cizgiler olmaliydi.
Beyaz forma daha farkli olmaliydi Milan formasini kopyala yapistir yapmislar.
Kirmizi formada co kirmizi aralara gri,siyah beyaz tonlar eklene bilirdi.
Aslina en guzeli 100 YIL formamizi yeniden hafif degisiklerle cikarmalari olurdu kesin satis rekorlari kirardi..
Cubuklu forma olmamasida olmamis...

Çevrimiçi Necmi

eline sağlık @Necmi abi
Mustafanın resimler gelene kadar açlık bastırsın  biraz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

yönetim almadı değil adam gelmedi.silah mı dayayacaksın.iki katı fiyatmı teklif edeceksin.dünya kupasında oynayacaktı sözde.o kötü brezilya kadrosuna bile çağrılmadı.
Kronik sakatı aldı stada getirdi bugun :) başkan demedi mi kronik diye _?

Çevrimdışı mert_

dostlar da, formalar da, fotolar da on numara  :) elinize emeğinize sağlık...

Beyaz forma yakından güzel aslında.
Obitas kalıpçıları halen çalışıyor. 
Obitaş'a helal olsun.

Çevrimiçi murat

Kronik sakatı aldı stada getirdi bugun :) başkan demedi mi kronik diye _?
başkan başka oyuncuyla karıştırmış.

Çevrimdışı ozan062

bir günde sekiz bin gun bitiminde 12bine yakın ba forması satılıyor bakın gorun bu para tatlı geldiği vakit yonetim daha iyilerine kosucaktır,,buna seviniyorum:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

başkan başka oyuncuyla karıştırmış.
izle abi başkanımızı
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/demba-ba-kronik-sakat-demisti-gundem-oldu-SXHBQ395669SXQ?utm_source=Google
Kafası güzelmiş o gün :) NTV de izledim canlı :) demba ba isimde küçük kardeşi denbaba var mış kronik sakatlık varmış diyorsun yani  :kop:
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2014, 20:41:29 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Anıl

Kafası güzelmiş o gün :) NTV de izledim canlı :) demba ba isimde küçük kardeşi denbaba var mış kronik sakatlık varmış diyorsun yani  :kop:
O dönem görüşmeler yapılıyormuş renkliler araya girmeyip fiyat yükseltmesinler diye söylenmiş onlar :ok:

Çevrimdışı TØLGA

bir günde sekiz bin gun bitiminde 12bine yakın ba forması satılıyor bakın gorun bu para tatlı geldiği vakit yonetim daha iyilerine kosucaktır,,buna seviniyorum:))
abi 8bin forma muhabbeti yalanmis  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

hocam son 4 yıldır sakatlık sorunu olmayan bir oyuncu hoffenheim de sorun yaşamış o kadar ondan sonra newcastle de felan sorunsuz oynamış bir kronik sakat varsa o da almeida ydı ondan da kurtulduk

Çevrimiçi Necmi

Bir kez daha anladım ki kırmızı forma dışındaki formalar olmamış bu sene kırmızı alacağız formayı ah adidas ah yaktın bizi. :s20: :s20:
kırmızı değil turuncu :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

hocam son 4 yıldır sakatlık sorunu olmayan bir oyuncu hoffenheim de sorun yaşamış o kadar ondan sonra newcastle de felan sorunsuz oynamış bir kronik sakat varsa o da almeida ydı ondan da kurtulduk
Ben demiyorum ama Diyen burada...!
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/demba-ba-kronik-sakat-demisti-gundem-oldu-SXHBQ395669SXQ?utm_source=Google
ses orijinal :) %100 başkanın sesi

Etiketler: