Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8329863 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı forzatunga

Bır tek banamı tuhaf geldı adamın daha ımza atmadan dinlenmeden uçaktan ıner ınmez santıyeye gıtmesı  :alala: saskın saskın bakıyordu zavallı  :evillol: :evillol: abartı geldı bıraz bana. Reklam olacaksa basın açıklaması takılan koltuklarda vs yapılırdı. Degısık geldı.

twitter de search kısmına'' demba ba lang:en  '' yaz ve arat çok fazla takipçili  futbol-transfer-haber hesapları  bir sürü fotoğraf paylaşmışlar arkada stadın posteri var.Şu reklamı parayla zor yaptırırsın.

Obitaş kapalıya kadar dönüş kolonlarını koymuş bu güzel..

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 16 Temmuz 2014, 15:45:33
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Obitaş Sahaya kobra geleceğini duyunca korkup hızla çalışmaya başlamış diyollaa...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ozan062

cenk tosun hergün takip ediyormus vodafone arenayı helalll:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı umutdogan62

@Deniz gıtsinde once sağlık kontrolüne gıtsin  :evillol: :evillol: :evillol: uçaktan ıner ınmez santıyeyemı goturulur adam :busted_cop: :busted_cop:

adamın bir sigortasını yapın sonra şantiyeye sokun sigortası adam şantiyeye sokulmaz.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı ekesicil

pazara gittim mitroglou eve geldim Demba Ba

Çevrimdışı brci

Beyler aylar sonra Netleştiğimiz gün bugün .. sonunda netleştiii !!!  :super:   BAAA !!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı ahmett.67

Beyler aylar sonra Netleştiğimiz gün bugün .. sonunda netleştiii !!!  :super:   BAAA !!!!
stoper ve orta saha ne zaman netleşir? :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı klassblok

2 gündür stat resimleri gelmiyor. Loca balkon resimlerini bir görsek. Mustafa hocam inşallah bugün foto koyarsın.

Çevrimdışı klassblok

Demba ba transferi süper oldu. İnşallah orta saha ve sağ bek transferi de bir an önce halledilir.

Çevrimdışı ahmett.67

Bu transfer olayı bize stadı unutturdu. Bakın,  Obitaş stadta demirleri bitirmiş. Birileri demir getirsin.. Alo.....

Çevrimdışı Sedat_BJK

Necmi abi olsaydı "transfer başlığına kardeş" diyerek demba ba'yı stada sokmazdı... :bandit:
çok çok iyi.. zil çalınır...:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

2 gündür stat resimleri gelmiyor. Loca balkon resimlerini bir görsek. Mustafa hocam inşallah bugün foto koyarsın.

Hocam eğer hava muhalefeti olmazsa evet bugün çekeceğim fotoğraf. Hava henüz güven vermiyor.

Çevrimdışı klassblok

Hocam eğer hava muhalefeti olmazsa evet bugün çekeceğim fotoğraf. Hava henüz güven vermiyor.
1 gün daha bekleriz. Sağlık olsun.

Çevrimdışı Efe

Eski acik numarali birlesiminde hafriyat suruyor o bolumdr yakinda gorbetonlanir :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Eski acik numarali birlesiminde hafriyat suruyor o bolumdr yakinda gorbetonlanir :ok:
güzel haber efe :ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi olsaydı "transfer başlığına kardeş" diyerek demba ba'yı stada sokmazdı... :bandit:

yılın esprisi seçiyorum. yıkıldım resmen. hahaha..
Necmi abiyi eski açığın kenarında demba ba ya hoop yaparken hayal ettim bir an

Çevrimdışı Gokhan

:))
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Etiketler: