Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332184 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

:icool:
çooook güzel olmuş. Şahanesiniz. Gelemedim arkadaşlar, siz formaları giyerken ben sallamanın biriyle uğraşıyordum... 5. Günün şafağında doğuya bakın orada olacam...  :super:

Çevrimdışı Burak2

formalar güzelmiş yakışmış

hangisi dar kesim değil  :evillol:

bu arada lanzini de bitmiş haberiniz olsun

Çevrimdışı eagleizm

Yalçın Ayhan için mi kombine alacam diyenlerin yeni bahanesi ne olacak acaba :)Kombinelerde hareketlenme olur umarım..Fikret Orman da cesaretlenir bu sayede..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Etiketlerini çıkarsaydınız bari:) Güle güle hep iyi günlerde giyin inşallah.. Gerçekten Obitaşta var mı bir hareketlilik. Ba haberinden bile daha heyecan verici..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Deniz

Siyah forma cok guzel olmus.tek vasat yani kirmizi cizgiler ama o kadar da olsun.kumas kalitesi cok guzel.almayi dusunen arkadaslara tavsiye ederim
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eagleizm

Yilmaz Canpolat ‏@canpolatyilmaz  16 sn.
Ilk Gunde Satilan DEMBABA. Formasi 8 Bin.  Adet. R10 Icin 300 Bin Dedigimde Yonetim Olmaz Diyordu
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı eagleizm

Son kombine sayısı maalesef hala az..
Ahmet Ateş ‏@AhmAtes1903  4 dk.
4225
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Salih A.

bu alacalıyı görünce obitaşın günahını almış gibi hissediyorum kendimi  :evillol: beterin beteri bu olsa gerek
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı quentine83

obitaş temel atılan bütün alanı kolon demiriyle doldurmuş.bakalım onları kaç günde yada haftada betonlayacaklar.bide artık numaralıda kolonlar yükselsin artık .temmuz da bitti...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mert_

dostlar formalar çok yakışmış hepinize, güle güle giyin. darısı bizim başımıza artık :)

Çevrimdışı Deniz

dostlar formalar çok yakışmış hepinize, güle güle giyin. darısı bizim başımıza artık :)
Abi sen kucuk enisteye de bir kucuk boy al :)

Çevrimdışı mert_

Abi sen kucuk enisteye de bir kucuk boy al :)
doğru ona da almak lazım deniz hocam :icool:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ziyasevik

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: