oho abi nerde iftira attım allah aşkına sadece demirleri gerçektende kamouyunda söylendiği gibi maliyetine mi veriyor anç hiç biyerde bilgi yok öğrenebileceğimiz biri var mı diye yazdım. valla stadı yapıyorlar sağ olsun varolsunlar da yapılıyor diye körü körüne de savunamam
iftira attın demedim kelimelerini iyi seç sıkıntı çıkmasın dedim güzel kardeşim
sorunun gelişi ve sonraki ısrarın sonucunun nereye çıkacağını gösteriyor daha ileri gitmeden uyarayım dedim
körü körüne savunmamak için önce bilgi sahibi olmalısın sonra o bilginin üzerine soru sormalısın
hiç bir şey bilmediğini söylerken bilmediğin konularda imada bulunman yanlış diğelimki demir piyasada 10 lira
Sayın Çebi kulübe 9 liradan veriyor ama bundanda para kazanıyor şimdi kulübü kazıklamışmı oluyor
bilmiyorsun yorum yapıyorsun kardeşim senin gibiler yüzünden ne oldu biliyormusun Sayın Çebi demir vermekten
vaz geçti hem zarar ediyorum hemde tömbet altında kalıyorum dedi o yüzden artık daha yüksek fiyata
başka bir firmadan alıyorlar diye biliyorum artık Beşiktaşımızın daha fazla parası demire gidiyor yönetime
laf sokanlar mutlu olmuştur. Beşiktaş zarar etmiş önemli değil yeterki yönetimi bunaltsınlar tömbet altında
bıraksınlar.