Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8346168 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hsyn

Yeni açıktaki hafriyatı neden almıyorlar, bir şey için mi kullanacaklar acaba???

Çevrimdışı ahmetx

hafriyatla stad aynı zamanda mı bitecek ne. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı izorlu85

bi resim daha vardı yükleyemedim 1000kb sınırlama olduğu için eski açıkda 2 kat merdiven imalatı ve kalıp sökümü vardı..

Not: Buradan bakabilirsiniz
https://tr.foursquare.com/vodafonearena/photos
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı tayfun

eski açık betonlama bitti ya da beton bitti:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bi resim daha vardı yükleyemedim 1000kb sınırlama olduğu için eski açıkda 2 kat merdiven imalatı ve kalıp sökümü vardı..

Not: Buradan bakabilirsiniz
https://tr.foursquare.com/vodafonearena/photos

Teşekkürler ilker eski açık iyice genişleyecek artık Vodafone Arena yükseliyor  ;)

Çevrimdışı Serkan7738

eski açık haftaya köşeyi döner gibime geliyo

Çevrimdışı ALI RIZA

Eski açık düz olmuş ufak tefekler alınıyor...

Çevrimdışı tayfun

eski açıkdaki kepçe çıldırdı,deli gibi çalışıyor.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Yakup

Kendimize ait bir yer olması anlamında çok akıllıca bir hamle. Trolle falan uğraşma derdi de yok.

Bu forumun açılmasında emeği geçen herkesten allah razı olsun. Resimlere iyi ce bakmasak hala arıyorduk forumu  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı pusat altınok

Çevrimdışı Sutlas

Eski açıkta koca toprak gitti, yeni açıktaki rampa bitmedi.

Çevrimdışı Altuğ

Öncelikle yeni forum sayfası hayırlı olsun. 3 gündür DH de mesajlarınızı bekleyip durdum. Bilgi veren  arkadaşlar birden kayıplara karıştı. Yeni adresin burası olduğunu 10 dk önce öğrendim ve hemen geldim.

Hoşgeldin umarım memnun kalırsınız.

Çevrimdışı kartalizma

Tüm arkadaşlara selamlar... Yeni forumumuz hayırlı olsun..

Çevrimdışı Sutlas

Şu an eski açıkta temizlenen bölge numaralıya dönen köşe mi olacak?

Sanki orası giriş çıkışa engel olmamak için en sona bırakılacak diye konuşulmuştu. Ben mi karıştırıyorum acaba? Yoksa numaralının arkasındaki yol mu kullanılacak giriş çıkış için? Öyle olursa, orada perde beton nasıl yapılacak?

Sorular, sorular  ;D

Çevrimdışı LifesGood®

Bilgili arkadaşlara bir sorum var, bildiğim kadarıyla yeni açıkta loca olmayacak. Peki bu yeni açığın normal şartlarda daha çabuk bitmesi demek olur eski açığa göre değil mi ? Obitaşı katmadan normal şartlarda cevap verelim  ;D ;D

Çevrimdışı FARUK

şeklinde hocam foruma resim linki koyar gibi

Benim gibi Beşiktaş aşığı cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

Çevrimdışı Sutlas

Bilgili arkadaşlara bir sorum var, bildiğim kadarıyla yeni açıkta loca olmayacak. Peki bu yeni açığın normal şartlarda daha çabuk bitmesi demek olur eski açığa göre değil mi ? Obitaşı katmadan normal şartlarda cevap verelim  ;D ;D

Loca yok ama onun yerine aynı şekilde dolaşma alanları var, o yüzden daha çabuk bitmesine etkisi yok loca olmamasının.

Çevrimdışı cagdas44

Loca yok ama diğer bölümler var stadyum için kullanılacak birçok alt sistem ve deposu yeni açık altına ve arkasına yerleştirilmiş durumda onun verdiği bir ekstra çalışma durumu var ayrıca konser alanı felanda yeni açıkda olacak mabet gece sayısını söylemişti ama ciddi sayıda oval kolon var yeni açıkda

Çevrimdışı Sutlas

Fışkırtıcı numaralıda, perde beton yapılıyor sanırım orta bölgede.

Çevrimdışı FARUK

Hocam aynı kat yine atılacak eksiklik yok ve o kat alt tribün üstüne uzanacak bi sürü alt kattan gelecek iskele işi var birde fazladan testere yapılacak bence daha fazla emek gerektirecek

Çevrimdışı LifesGood®

Anladım renktaşlar bilgiler için teşekkürler. :)

Çevrimdışı FARUK

[ img] link [/img ] şeklinde hocam çıkmamış biraz önce

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ben bu foruma geçişi geç yaptım.Belki mabet açıklamıştır ama göremedim.Obitaş niye yeni açıkta parça parça grobeton atıp demir örmeye başladı??  :-X
2 gündür aynı şeyi düşünüyorum:yeni açık arkasına çakıl sermişler,orayıda betonlayacaklar,lego gibi oldu obitaş tarafı.

Onun nedenini dün akşam çaktırmadan konuştular, bugün tam nedenini öğrenip yazarız :)
teşekkürler,forum değil istihbarat merkezi:)

İlk başta yeni açığın numaralı tarafını sanki sınırı belirlemek ordanda,kapalıya başlamak için yaptılar diye düşünmüştüm ama.Beton atılan kısımla yeni açığın yapılan taraflarına bakınca aynı hizada durmuyolar.Neyse birisi anlatır elbet  ;D ;D

Çevrimdışı Sutlas

Kapalıda çıkışların yanında sarı bir şeyler var, ytong mu acaba?

Çevrimdışı izorlu85

[ img] link [/img ] şeklinde hocam çıkmamış biraz önce

ohhh be en sonun da yaptım sağol dostummm :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Etiketler: