Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

bunlara da hayranım.. müthiş coşku bayraklarla müthiş organizeler

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

peki sezgin abi ,bu kirişlerin kalıpları tahtadan yapılamazmı ?? bi kaç ay önce stada gittiğimde çşçekler inşaatın sahibi çelik yerine tahta kullanmak istediklerini fakat ihsan bey'in izin vermediğini söylemişti.Tahta kalıp çok daha hızlandırmaz mı kalıplama işini ??? kirişler nerdeyse3 ay sürdü gerçi şu an için bir acelesi yok ama özellikle yeni açık da kirişler çok daha uzun olacak diğer tribünlere göre çok daha uzatmaz mı bu işi ?????

Tahtadan derken plywoodu kastediyorsun sanırım. Üst kat testere kirişleri uzun olduğu için ve çok beton yediği için betonun kalıba baskısı da bir o kadar fazla oluyor. O baskıya plywood kalıp yaptığın zaman kalıbı betondan sonra açma vakti geldiğinde şişmeler çıkma riski yüksek. O yüzden çelik kalıp daha sağlıklı bu gibi yerlerde.

Sahur yaptığım için mesajını yeni gördüm geç cevap yazmak durumunda kaldım kusura bakma.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 03:38:23 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Hayırlı gecelersana da Deniz kardeşim. :ok:

Çevrimdışı Erdinç

hayırlı geceler. yeni bir güne merhaba herşey gönlünüzce olsun.

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı GkhnDsc1903

Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 04:03:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı TØLGA

Bizde her sabah burdayızda sesimiz çıkmıyor :D

bu arada bu wowda tokgoz senmisin emre konya başlıgında gördüm bir kere
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı EmreTkgz42

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 04:37:17
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
daha buralardayız 7'ye kadar ,sonra sabahçılar nöbeti devralır...

Çevrimdışı TØLGA

aynen 7ye kadar burdayız sonra yatanzi  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı heart

konya stadı güzel devam ediyor. 2 gün önce oradaydım. dışarıdan bakıldığında gayet güzel duruyor etrafı açık geniş bir alanda yapıldı. içi de gayet güzel durumda. çim serilme işlemleri yapılıyordu. tribünleri gayet güzel eğer taraftar çekilebilirse çok büyük bir baskı kurulabilir çok müsait bir ortamı var.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Geovani

Hayatta en kötü şey bir kişiye yaptığı işlere bakmaksızın(iyi veya kötü) körü körüne bağlanmak veya tam tersi düşman olmaktır...Bencede fikret orman maddi manevi dibe vurmuş bir kulüpte başkan olmaya cesaret göstermiş senelerdir rüyamızda olan stad inşaatına başlamış,evrakta sahtecilik suçundan avrupaya gidememiş kulübü belli bir noktaya getirmiştir..Bu yazdıklarından dolayı bi çok forumda kendisinin desteklenmesi gerektiğini söylemişimdir...Fakaaat 111 yıllık çınarı son bir yıl içinde yaptığı biçok beyanatla kamoyu gözünde zor durumda bırakmıştır ve son bir yıl içerisinde transferlerle ilgili yaptığı yanlışlar ve acemelikler son derece üzüntü vericidir..Biz BEŞİKTAŞLILAR her zaman en zor şartlar altında zaten kulübümüzün yanındayız sayın başkanın veya kendi seçtiği yöneticelerin(kendi seçtiği için gene kendisi) acemice hataları taraftar nezdinde sabırları zorlayıcıdır...Bu sene transfer yapamıyacaz dese,stad konusunda daha realist söylemlerde bulunsa  çok daha doğru olurdu diye süşünüyorum(ağustos hedefini koymasının sebebini biliyorum)...Büyük başkanın (süleyman seba)yolundayım diyorsa sözü senet olmalıdır kii sayın seba öyle biriydi...Kişiler geçicidir BÜYÜK BEŞİKTAŞ kalıcıdır hepimiz bu büyük camianın parçasıyız birbirimizi kırmadan fikirleri çarpıştıralım........
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı EmreTkgz42

konya stadı güzel devam ediyor. 2 gün önce oradaydım. dışarıdan bakıldığında gayet güzel duruyor etrafı açık geniş bir alanda yapıldı. içi de gayet güzel durumda. çim serilme işlemleri yapılıyordu. tribünleri gayet güzel eğer taraftar çekilebilirse çok büyük bir baskı kurulabilir çok müsait bir ortamı var.
Bende takip ediyorum konyada olunca geçen gittim ilk defa içeri girdim biraz etkileyici buldum baya büyüktü burası böyle geldiyse vodafone arena nasıl olur bilmiyorum  kendi kendime çim serimi de bitti güzel stadlardan biri oldu bence
Zaten forumda da inşaat halindeki stadyumlar da var burdan konya stadına bakabilirsiniz daha detaylı
http://besiktasarena.com/index.php?topic=232.0

Çevrimdışı Geovani

Yanlış sekmeye yazmışım özür yönetici arkadaşlar önder özen konusuna taşırsa sevinirim..
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi murat

Yanlış sekmeye yazmışım özür yönetici arkadaşlar önder özen konusuna taşırsa sevinirim..
arada olur kalsın sıkıntı yok. :tabe:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı sallapati

ust kat da betonlanmis sanirim?
evet üst kat dün halledildi.. bu gece de heralde numaralıda döküm olur

Etiketler: