Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

sirius . orion takım yıldızı  haritası filan bir ara gazetelere haber olmuştu eskiden di ama
abi burda (yozgat) saat 3-3:30 gibi başlıyor güneş doğana kadar abartisiz 5dk da bir geçiyolar ama ne geçiş   :ebebe:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eski açık üst kat tablasında betonun yarım bırakıldığı görülüyor diğer betonlanan yerler bittiğinde eski açığa geçilecek kesin
eski açıkta üst kat tablasında loca tablasında ve köşede çok betonlanacak alan var hafta sonuna doğru yeni bir beton şov bekliyor bizi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca yarın sabah kartalyuvasına gidecem formalar gelmişse siyah olandan alacam.Bence kırmızı da iyi ama önceki sezon almıştım kırmızıdan yeter :).Beyaz biraz olmamış.Bu formaların da önemi ayrı.hem 111. yıl hem de stada katkı için önemli.Bütün forumu forma almaya davet ediyorum  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgin hocam sen hesaptan kitaptan anlıyorsun ,bir kolon dikmek kalıplamak betonlamak x kadar zaman alıyorsa bir testere kiriş ne kadar alır tahmini?

Kolonun boyutlarına bağlı. Kirişler farklı. Kolonun 4 tarafı kalıba alınırken kirişte 3 taraf kalıba alınır. Bir kolonun kalıbını betona hazır hale getirmek 10 dakika iken bir kirişin betona hazır hale getirilmesi daha uzun sürer. Çünkü sıfırdan imalat yapılıyor. Testere kirişlerde en fazla zamanı donatı alıyor. Bir de 180 derece yatayda değilde daha dik konumda olduğu için testere kirişlerde etriye bağlamak biraz meşakatli oluyor. 1 kolonun demirini bağlamak, kalıplamak 1 gün alırken testere kirişte 3 günü alır normalde.

Çevrimdışı Deniz

Kolonun boyutlarına bağlı. Kirişler farklı. Kolonun 4 tarafı kalıba alınırken kirişte 3 taraf kalıba alınır. Bir kolonun kalıbını betona hazır hale getirmek 10 dakika iken bir kirişin betona hazır hale getirilmesi daha uzun sürer. Çünkü sıfırdan imalat yapılıyor. Testere kirişlerde en fazla zamanı donatı alıyor. Bir de 180 derece yatayda değilde daha dik konumda olduğu için testere kirişlerde etriye bağlamak biraz meşakatli oluyor. 1 kolonun demirini bağlamak, kalıplamak 1 gün alırken testere kirişte 3 günü alır normalde.
Peki bu testere kiriş yerine çelikten vs bir sistem kullanılamaz mı?Fazladan zaman kaybı.Özellikle üst katlar fazla dik buralar için ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

eski açıkta üst kat tablasında loca tablasında ve köşede çok betonlanacak alan var hafta sonuna doğru yeni bir beton şov bekliyor bizi

zaten her gece betonlama oluyor artık mecbur olmak zorunda buda işlerin yürüdüğünün bir göstergesi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Ben ençok 3d olayını merak ediyorum bizim taraftar çok yaratıcı 3d animasyon tribün Show yapabilecekmiyiz

Çevrimdışı Efe

Ben ençok 3d alayını merak ediyorum bizim taraftar çok yaratıcı 3d animasyon tribün Show yapabilecekmiyiz

yeni açıkta olabilir yeterli alan ve düzenleme yapılacak bölüm var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Ben ençok 3d olayını merak ediyorum bizim taraftar çok yaratıcı 3d animasyon tribün Show yapabilecekmiyiz
tribün bizim işimiz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

yeni açıkta olabilir yeterli alan ve düzenleme yapılacak bölüm var

Mutlaka olmalı çünkü rakiplerimiz yapıyoken biz yapmamamız olamaz;)

Çevrimdışı CanEmre

Ben eski açıgı bitirdim sıra çiçeklerde  :D :D
Eline sağlık güzel olmuş. Ama çatıyı asmadan çimleri sermişsin, çatı için vinçler girince heba olacak çimlerin  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Peki bu testere kiriş yerine çelikten vs bir sistem kullanılamaz mı?Fazladan zaman kaybı.Özellikle üst katlar fazla dik buralar için ?

Kullanılabilir. Ama tercih meselesi. Betonarme yapının bakımı ile çelik yapının bakımı bir değil. Sonuçta tercihen çeliğin de dezavantajları var. Mesela aşırı sıcaklarda genleşme yaptığı için mukavemetinde zayıflama olması gibi. Bunun için bakım şartları da değişiyor vs. Bizim ülkemizde çelik işçiliği de pahalı. Piyasadan kaynaklı bir durum. Üst katların betonarme olması bir dezavantaj değil. Statiği zaten deprem ve bina önem kat sayılarına göre hesaplanıyor. Yani betonarme olması dezavantaj değil. Evet zaman kaybı oluyor ama bu sadece kısa vadede problem oluyor.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 03:08:32 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Deniz

Mutlaka olmalı çünkü rakiplerimiz yapıyoken biz yapmamamız olamaz;)
Abi sahada rakibimiz olabilirler ama tribünde asla.Yönetimin parasıyla yaptıkları kıytırık şovla olmaz bu iş.4 tarafı açık stadda desibel rekoru kıran biziz.Her zaman her şeyin en iyisini Beşiktaş taraftarı yapar  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Kullanılabilir. Ama tercih meselesi. Betonarme yapının bakımı ile çelik yapının bakımı bir değil. Sonuçta tercihen çeliğin de dezavantajları var. Mesela aşırı sıcaklarda genleşme yaptığı için mukavemetinde zayıflama olması gibi. Bunun için bakım şartları da değişiyor vs. Bizim ülkemizde çelik işçiliği de pahalı. Piyasadan kaynaklı bir durum. Üst katların betonarme olması bir dezavantaj değil. Statiği zaten deprem ve bina önem kat sayılarına göre hesaplanıyor. Yani betonarme olması dezavantaj değil. Evet zaman kaybı oluyor ama bu sadece kısa vade için problem oluyor.
anladım abi teşekkür ederim

Çevrimdışı Deniz

Bu arada yeni açık üst katta aydınlatmalar açık orda çalışılıyor mu?

Çevrimdışı Anıl

İphone'da yine açılmıyor canlı yayın :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

3d olayı nedir fransız kaldım kareografimi
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 03:18:11
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
peki sezgin abi ,bu kirişlerin kalıpları tahtadan yapılamazmı ?? bi kaç ay önce stada gittiğimde çşçekler inşaatın sahibi çelik yerine tahta kullanmak istediklerini fakat ihsan bey'in izin vermediğini söylemişti.Tahta kalıp çok daha hızlandırmaz mı kalıplama işini ??? kirişler nerdeyse3 ay sürdü gerçi şu an için bir acelesi yok ama özellikle yeni açık da kirişler çok daha uzun olacak diğer tribünlere göre çok daha uzatmaz mı bu işi ?????

Çevrimdışı EmreTkgz42

3d olayı nedir fransız kaldım kareografimi
3d tribün görsel showdan söz edildi hocam

Çevrimiçi Necmi

yarın akşamda numaralı temel betonlanacak akşam grobeton dökülen yer büyük ihtimal

Çevrimdışı Hakan Bilgin

3d tribün görsel showdan söz edildi hocam
hımm sanırım 80 bin liraya mal oluyor o tip kareografiler renklilerin tribünlerinde masrafları yöenetimmi yoksa taraftar mı karşılıyor bilmiyorum

Çevrimiçi Necmi

biz benimsemiyoruz 3D animasyonu renklilerdede taraftar yapmıyor parası kulüpten çıkıyor
saçma sapan figürler yüzünden 40-50 binlira harcanmaz onların taraftarı olmadığı için açığı böyle
kapatıyor

Çevrimdışı Hakan Bilgin

biz benimsemiyoruz 3D animasyonu renklilerdede taraftar yapmıyor parası kulüpten çıkıyor
saçma sapan figürler yüzünden 40-50 binlira harcanmaz onların taraftarı olmadığı için açığı böyle
kapatıyor
aynen genelde dewe erol yapıyor bu işleri bizim tribünde ve oda böyle büyük masraflı işlere girmeyip daha mütevazi görseller yapmayı tercih ediyor gecen sene iki maçta trabzon ve fener maçında( fener maçına girmeme kararı alınca yarım kalmıştı) bütce olarak biraz faydam olmuştu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı sallapati

3d ye karşıyım.. Lech Poznan taraftarına hayranım... Yeni açığı bu hale getirebilirsek harika olur

Etiketler: