Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

sen mesajı yazdığın sırada canlı yayına baktım tesadüf mikser dediğin yerden kayboldu. bu arada özel mesajla attığım siteye bakabildinmi

yok abi canlı yayında göremedim.. ama stad inşaatında gizemli şeyler olmaya başladı :D :D. canlı yayında ufo, hayalet falan yakalarız yakında.. zaten gün içinde çok sayıda helikopter görüyorum ritz carlton a inen :D

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yok abi canlı yayında göremedim.. ama stad inşaatında gizemli şeyler olmaya başladı :D :D. canlı yayında ufo, hayalet falan yakalarız yakında.. zaten gün içinde çok sayıda helikopter görüyorum ritz carlton a inen :D
gündüz pek takip edemiyorum ama gece bazen ufo aradığım oluyor :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sallapati

vay anasını.. stadda hergün iftar , otoparkta kamyon trafiği başlamış..kombineler stadda satılıyor.. stad açılmış haberimiz yok anasını satayım :D

Fikret orman yakında kapalının içine seyyar bir store koyup yeni sezon formalarını satarsa şaşırmam :D
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 02:34:05 sallapati ]

Çevrimdışı Efe

inşaat alanı 1 hafta içinde % 80 leri geçecek temelleme açısından % 80 lik bi alanda kapalı bitmek üzerede olsa dikine büyüme gözlenecek alan çok genişleyecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

türkiyede stad ve projeleri diye  facede bir sayfa var ve stadın %28 lik kısmının bittiğini yazıyor ama benim tahminim %50 lere yaklaştı neye göre değerlendirme yapıyor acaba
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

türkiyede stad ve projeleri diye  facede bir sayfa var ve stadın %28 lik kısmının bittiğini yazıyor ama benim tahminim %50 lere yaklaştı neye göre değerlendirme yapıyor acaba

Onlar tüm kalemlere göre değerlendiriyor. Kaba inşaata göre değil. :ok:

Çevrimdışı sallapati

inşaat alanı 1 hafta içinde % 80 leri geçecek temelleme açısından % 80 lik bi alanda kapalı bitmek üzerede olsa dikine büyüme gözlenecek alan çok genişleyecek

1 ay sonra saha kare şeklini alacak gibi

Çevrimdışı sallapati

mabet 10 gün önce kaba inşaat %45 demişti.. %50 civarı diyebiliriz kaba inşaat heralde şu sıralar

Çevrimdışı JusTDaqqeR

gündüz pek takip edemiyorum ama gece bazen ufo aradığım oluyor :biggrinking:
ciddi miydin bilmiyorum ama sabahlara kadar ufo gözlemi yaptığım geceler oluyo benimde  :busted_cop:

Çevrimdışı frkndgnr

Ben eski açıgı bitirdim sıra çiçeklerde  :D :D

Çevrimdışı Efe

ciddi miydin bilmiyorum ama sabahlara kadar ufo gözlemi yaptığım geceler oluyo benimde  :busted_cop:

mabet 10 gün önce kaba inşaat %45 demişti.. %50 civarı diyebiliriz kaba inşaat heralde şu sıralar

yeni temel dökülecek alanlarla geçer bence beton ve demir miktarı olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bizim buralarda sürekli görenler oluyor burayı sık sık ziyaret ediyorlar kapadokya filan hatta vatandaşın birinde haritalar filan vardı bir ara

Çevrimdışı Hakan Bilgin

yapan site tribün ve temel olarak göstermişti kalemi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Efe

tablo burada

yemişim onların tablolarını tablo vodafone arenanın kendisi bi bitse ah o güzelliği görsek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaşa dair yüzümüzü güldüren tek şey stad bu aralar.tek dileğim bir an önce kazasız belasız bitmesi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Furkan Sarper

stadyum acildiginda eski acik numarali arac giris yerinden giren arac isterse yeni acik-kapali-eski acik yolunu kullanarak tekrardan giris yerine gelebilecek.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yapan site tribün ve temel olarak göstermişti kalemi

O da hangi aşamada olduğu bilgisi oluyor. :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Ben eski açıgı bitirdim sıra çiçeklerde  :D :D
senin resimde kapalı sanki kale arkası gibi durmuş :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

O da hangi aşamada olduğu bilgisi oluyor. :)
Sezgin hocam sen hesaptan kitaptan anlıyorsun ,bir kolon dikmek kalıplamak betonlamak x kadar zaman alıyorsa bir testere kiriş ne kadar alır tahmini?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JusTDaqqeR

bizim buralarda sürekli görenler oluyor burayı sık sık ziyaret ediyorlar kapadokya filan hatta vatandaşın birinde haritalar filan vardı bir ara

ne haritasii  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ne haritasii  :alala:
sirius . orion takım yıldızı  haritası filan bir ara gazetelere haber olmuştu eskiden di ama

Çevrimdışı Hakan Bilgin

çatı asma germe olmayınca stad bitmeden de yapabiliyorlar ama sırf demir yıgını görüntüsü hoş değil  malatya stadı 

Çevrimdışı Efe

eski açık üst kat tablasında betonun yarım bırakıldığı görülüyor diğer betonlanan yerler bittiğinde eski açığa geçilecek kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: