Taraftar 1 günde 3 kötü haber aldı ve ortam gerildi.Kolay değil transferleri beklerken yalanlama gelmesi,formalar da beklenildiği gibi çıkmadı,yalçın da kulübü spk ya şikayet edecekmiş vs tarzı laflar dönüyor.Hepsinin bir günde gelmesi hepimizi gerdi ama bu başlık olsun diğer başlıklar olsun üyelerin birbirine hakaret etmesi çok kötü bir durum.
Yapmamız gereken sakin kalmak.Burası paylaşım platformu.Bakın Samet le Mustafa arkadaşlarımız emek emek her gün gidip foto çekip paylaşıyor.Bu adamlar üşenmeden bunu yapıyor bizler burada transfer,yönetim,forma vs tartışmalarına girip konuyu kirletiyoruz.
İnsanların emeğine saygı için daha sakin olalım.Burda anlaşamayacağımız bir konu ya da sorun yok.sadece kendimizi saygı çerçevesinde ifade edelim yeterli.Canı sıkılan varsa çıksın hava alsın dolaşsın gelsin

.burda ona buna sallamakla kimsenin siniri yatışmaz aksine artar

Bakın benim de formaya canım çok sıkıldı.Ama gidip siyah olandan anında alacam.Maksat kulübe yardım etmek bu kez de formalar varsın çok iyi olmasın üstünde Beşiktaş arması olan her şeyi ben
gururla giyerim. transfer mevzusuna canım sıkıldı şimdi dışarıya çıkıp bir dolaşacam.2 saate gelirim sıkıntıyı da atmış olurum

.Sizlere de tavsiye ederim