Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

hocam kimse yasak demiyor tadında bırakalım diyor.

dostlar hepimiz Beşiktaşlıyız birbirimizi anlayabiliriz diye düşünüyorum. mesela yeni formalar mı sızdı, çoğunluk burada mı, at buraya mesajını bakın yeni formalar bunlarmış gelin konusunda bunu değerlendirelim de. ya da yalçınho ile ilgili yeni bir gelişme mi oldu at buraya mesajı gelin konusunda şu işi bir değerlendirelim de. çok zor değil ki be hocam...
katılıyorum gerekli mesaj atılıp başlığın linki verilsin tartışma konuşma ordan devam etsin çözüm bu işte kceptel doğru mesaj :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Beyler eski kapalının sıra sayısını bilen yada hatırlayan var mı ? (Birde yeni kapalının sıralarını yazarsanız sevinirim) + Eski açığı da bilenler varsa onuda yazarsa çok makbule geçer :) Özelikle eski açığı daha çok merak ediyorum.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı FARUK

@El irtibat3  a daha doğrusu Samet' e teşekkürler

son fotoda artık yeni açıkta ilk üst tribün altı için kalıp hazırlığı görünüyor.

Çevrimdışı Anıl

Numaralı inşaatı ile yeni açık inşaatı benzer zamanda biter, biri diğerinden geç bitirirse o da çiçekler olur.  :tabe:
O da Çiçekler Numaralıya 4 ay sonra başladığı için olsa gerek İsmail abi  :bandit:

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Efe

yeni açık 2.kat için ilk somut görüntüler gelmiş hayır olsun mabetdimiz bitişe yaklaşıyor her gün ama daha 4-5 ay var kaba inşaatın bitimine orasını düşünmüyorum :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Bu forumda güzel bir uslüp ile istediğiniz yazıyı yazar, istediğiniz kişiyi eleştirebilirsiniz.   :ok:
Günümüzde bu kadar objektif bir forum bulmak gerçekten zor. Forum yöneticileri emin olun çok farklı düşüncelere sahip olan insanlar, bizim tartışmalarımıza bakın oradan anlarsınız zaten. Ama hepimiz çok iyi anlaşıyoruz neden çünkü birbirimizi dinleyebiliyoruz beğensek de beğenmesek de. Yeri geldiğinde güzel bir uslüpla tartışır yeri geldiğinde hep beraber güleriz.

Son 2 haftada gündemimizi meşgul eden her konuyla alakalı gerekli başlıklar açıldı, lütfen artık forum başlıklarına dikkat edelim, zamanında bizler de pek dikkat etmedik fakat artık dikkat etmemiz gerekliliğini biliyoruz. He arada elbet konu dışına az da olsa kaçılabilir bu konuda sert kurallar yok zaten, hepimiz insanız.

Sanal ortamda insanların birbirini anlaması bazen zor olabiliyor, bazen kendimizi iyi anlatamıyoruz bazen karşımızdaki yanlış anlayabiliyor. Biraz sakin ve karşılıklı anlayış gösterirsek herşey daha mükemmel olur kanısındayım. Teşekkür ederim.

Not:
Yarın Kartalyuvasını arayacağım eğer formalar kesin çıkıyorsa 16 temmuz çarşamba günü saat 14:00'de Gaziler Büfe önünde buluşuyoruz. Toplantı öncesi ya da sonrası formalarımızı alıyoruz inşallah  :tabe:

Çevrimdışı Efe

samet fotolar için sağol yeni açık için yeniden umut doğdu içimde hızlıca biter inşallah ayrıca mustafanın fotoları bekliyorum daha net bakarız olaya :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Taraftar 1 günde 3 kötü haber aldı ve ortam gerildi.Kolay değil transferleri beklerken yalanlama gelmesi,formalar da beklenildiği gibi çıkmadı,yalçın da kulübü spk ya şikayet edecekmiş vs tarzı laflar dönüyor.Hepsinin bir günde gelmesi hepimizi gerdi ama bu başlık olsun diğer başlıklar olsun üyelerin birbirine hakaret etmesi çok kötü bir durum.

Yapmamız gereken sakin kalmak.Burası paylaşım platformu.Bakın Samet le Mustafa arkadaşlarımız emek emek her gün gidip foto çekip paylaşıyor.Bu adamlar üşenmeden bunu yapıyor bizler burada transfer,yönetim,forma vs tartışmalarına girip konuyu kirletiyoruz.

İnsanların emeğine saygı için daha sakin olalım.Burda anlaşamayacağımız bir konu ya da sorun yok.sadece kendimizi saygı çerçevesinde ifade edelim yeterli.Canı sıkılan varsa çıksın hava alsın dolaşsın gelsin :).burda ona buna sallamakla kimsenin siniri yatışmaz aksine artar :)

Bakın benim de formaya canım çok sıkıldı.Ama gidip siyah olandan anında alacam.Maksat kulübe yardım etmek bu kez de formalar varsın çok iyi olmasın üstünde Beşiktaş arması olan her şeyi ben gururla giyerim. transfer mevzusuna canım sıkıldı şimdi dışarıya çıkıp bir dolaşacam.2 saate gelirim sıkıntıyı da atmış olurum  :).Sizlere de tavsiye ederim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Sadomi arabasından gördük çekeyim dedim meğersem oymuş  :D@sadomi

Çevrimdışı sallapati

Bu forumda güzel bir uslüp ile istediğiniz yazıyı yazar, istediğiniz kişiyi eleştirebilirsiniz.   :ok:
Günümüzde bu kadar objektif bir forum bulmak gerçekten zor. Forum yöneticileri emin olun çok farklı düşüncelere sahip olan insanlar, bizim tartışmalarımıza bakın oradan anlarsınız zaten. Ama hepimiz çok iyi anlaşıyoruz neden çünkü birbirimizi dinleyebiliyoruz beğensek de beğenmesek de. Yeri geldiğinde güzel bir uslüpla tartışır yeri geldiğinde hep beraber güleriz.

Son 2 haftada gündemimizi meşgul eden her konuyla alakalı gerekli başlıklar açıldı, lütfen artık forum başlıklarına dikkat edelim, zamanında bizler de pek dikkat etmedik fakat artık dikkat etmemiz gerekliliğini biliyoruz. He arada elbet konu dışına az da olsa kaçılabilir bu konuda sert kurallar yok zaten, hepimiz insanız.

Sanal ortamda insanların birbirini anlaması bazen zor olabiliyor, bazen kendimizi iyi anlatamıyoruz bazen karşımızdaki yanlış anlayabiliyor. Biraz sakin ve karşılıklı anlayış gösterirsek herşey daha mükemmel olur kanısındayım. Teşekkür ederim.

Not:
Yarın Kartalyuvasını arayacağım eğer formalar kesin çıkıyorsa 16 temmuz çarşamba günü saat 14:00'de Gaziler Büfe önünde buluşuyoruz. Toplantı öncesi ya da sonrası formalarımızı alıyoruz inşallah  :tabe:

Aktar abi eyvallah , formalarla bir foto bekliyoruz topluca

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3  a daha doğrusu Samet' e teşekkürler

son fotoda artık yeni açıkta ilk üst tribün altı için kalıp hazırlığı görünüyor.
üst tribünlere başlıyacakmış obitaş

Çevrimdışı mert_

@El irtibat3
fotolar için eline emeğine sağlık samet hocam, ayrıca bu son verdiğin bilgi de net bir şekilde müjde sınıfına girer :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Şu eski açığın tamamının planlarını kesitlerini falan bi görebileydik iyiydi tribünün yarısından çoğu bitti gibi zaten :) forum sana söylüyorum mabet sen anla :us: :naughty:

Çevrimdışı Anıl

Not:

Çok güzel özetlemişsin İsmail abi  :ok:

Çevrimdışı Efe

ilk üst kat testere kirişi bakalım ne zaman yapılacak merakla beklemekteyim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3
fotolar için eline emeğine sağlık samet hocam, ayrıca bu son verdiğin bilgi de net bir şekilde müjde sınıfına girer :)
@El irtibat3
@El irtibat3
Girermi bilmiyom hocam ama öyle duyduk hazırlıkları da var zaten gözüküyor  :)

Çevrimdışı ZEKI

Samet fotograflara tesekkurler..Bu bilgi nerden ? ust kata baslayacaklar diyorsun ama ne zaman ? agustos eylül ekim...? Tekrar sahalara donduysen carsamba bekliyoruz gazilere

Arkadaslar forum hepimizin, bizim burdaki ortak paydamiz BESİKTASK ..Birbirimizi kırmadan saygimizi ve sevgimizi eksiltmeden. Birbirimizi dinleyerek, anlayarak ve en onemlisi hosgoru ile yaklasalim.

Çevrimdışı Anıl

Obitaşçı kardeşlerim @Enes Ö ve @El irtibat3 stadyum inşaatımızda incelemelerde bulunuyorlar, kendileriyle konuştum, şu ana kadar tribün bazında zaten çiçekler inşaattan daha çok alan yapıldığını ve özellikle bayram sonrası farkın açılacağını söylediler.  :claps: :claps: :claps:
İsmail abi tribün olarak Obitaş ne yaptı ki Çiçeklerden daha fazla alan yapmışlar  :alala: Şuan sadece köşeyi yapıyorlar ama Çiçekler sadece eski açığın %70 ini bitirdi.

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet fotograflara tesekkurler..Bu bilgi nerden ? ust kata baslayacaklar diyorsun ama ne zaman ? agustos eylül ekim...? Tekrar sahalara donduysen carsamba bekliyoruz gazilere

Arkadaslar forum hepimizin, bizim burdaki ortak paydamiz BESİKTASK ..Birbirimizi kırmadan saygimizi ve sevgimizi eksiltmeden. Birbirimizi dinleyerek, anlayarak ve en onemlisi hosgoru ile yaklasalim.
Abi Enesle de konuştuk birkaç birisi ile de hazırlık o yönde ne zaman başlanacağını bilemicem sahalara pek dönemedim ama 16 sında gelecem abi  :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Beyler eski kapalının sıra sayısını bilen yada hatırlayan var mı ? (Birde yeni kapalının sıralarını yazarsanız sevinirim) + Eski açığı da bilenler varsa onuda yazarsa çok makbule geçer :) Özelikle eski açığı daha çok merak ediyorum.

eski kapalı alt: 21
eski kapalı üst: 8 + 6(kapalı üstte localar arasındaki boşluk)
eski eski açık biraz çetrefilli kuleler arasında kalan orta kısım 28, numaralı ve kapalıyla birleştiği köşelerde 2. katı 13, 1. katı 16-24 arasında değişiyor. belki 1-2 eksik/ fazlası vardır ama yaklaşık böyleydi.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 20:19:08 Kartal Ç ]

Uzun yıllar boyunca çocuklarımızla torunlarımızla beraber maç izleyeceğimiz stadyumu yapan emekçi abilerimiz ve kardeşlerimizi konu alan bir şiir yarışması düzenlemek istiyorum.  :)
Sadece gönlümden koptu, belki çok fazla şiir de gönderilmeyebilir. İşin esprisi ve hatırası olsun diye de 3 tane forma hediyesi olsun.
1. Ödülü Siyah Forma
2. Ödülü Beyaz Forma
3. Ödülü Kırmızı Forma

Şimdi başlasın yarışma ilk lig maçımıza kadar devam etsin. Bu fikir az önce aklıma geldi, direkt olarak sizlerle paylaşayım istedim, bu fikri nasıl daha güzel hale getirebiliriz; fikirlerinizi bekliyorum. :)

Yorumlarınızı ve şiirlerinizi gönderebileceğiniz ilgili başlık
http://besiktasarena.com/index.php?topic=365.new#new

Çevrimdışı FARUK

@yeniinönüstadi twitter dan alıntıdır

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

numaralıya bakın coşmuş bugün :ebebe:

Artık ne güzel dimi pek fazla hafriyat görmüyoruz, her yer neredeyse inşaat sahası oldu tam bir şantiye olduk şimdi, çok mutlusun dimi @Efe:lol:

Etiketler: