Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316061 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Enes Ö

sorun obitaşa giren işçi sayısı değil çıkan işçi sayısı.onlar gelene kadar eldekleri bağlayın en azından kaçamasınlar :D

Şuan 118 işçimiz var işten çıkandan ziyade bizim çıkardığımız işçilerde oluyor,

Salla pati,sadece obitaşa giriş olucak

Çevrimdışı Efe

Formalar buysa hic begenmedim ama siyah forma alarinda daha iyi gorunuyor alacaz bi tane artik bi ciksinlarda :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EmreTkgz42

Yalçın Ayhan Transferinden vazgeçilmiş onu da alamadık madem neden ingiltereye uçak parası ödediniz be kardeşim ya YETER YETER

ne kadar komik şu söylediğin koskoca kulüp istedigiyle görüşür olur veya olmaz. Adamı transfer etseler ona kızcak etmeseler ona kızıyor böyle muhalefet de olmaz illa muhalefet olcan düzgün yap bari ayrıca yeri burası değil git transfer başlığına yaz

Çevrimdışı Gokhan_1903

inşaattan pek anlamam ama 118 bence az rakam değil  :claps:

Çevrimdışı Enes Ö

Tek yüz perde
Rampa ve elips betonlanıcak bu gece

Çevrimdışı Gokhan_1903

ne kadar komik şu söylediğin koskoca kulüp istedigiyle görüşür olur veya olmaz. Adamı transfer etseler ona kızcak etmeseler ona kızıyor böyle muhalefet de olmaz illa muhalefet olcan düzgün yap bari ayrıca yeri burası değil git transfer başlığına yaz
+1903 transfer ettiler diye laf söylüyorlardı transfer olmadı yine konuşuyorlar. 

Çevrimdışı ozan062

bundan 4 saat once aslında tam benlik bir ortam olusmus ama o sırada ben yoktum :bawling: :bawling: :lol:

stad dahil bildiğimiz birkaç sey varki söylüyyorum "baskan"ımızın bircok seyi hata,,aynı siyasetteki gibi,,arat dısındaki hiçbir muhalefetten hayır gelmiceği heleki o unal efendi gelirse klübü satar hiç dusunmeden,,eldeki imkanlarla dogru adam F.O dur ancaak sunuda soyleyim bi seçim yapaydık bu yaz iyidi yeni bir yonetim seçseydi cnk yanındaki adamlarda sıkıntı var,,,herneyse su ingilteredeki stadımızın lansmanına su sıralar kafayı takmıs durumdayım oradaki gorseller ve detaylar umarım bizi daha cok aydınlatacaktır,,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi murat

yani bayram sonrası çıkartılanlarla birlikte 140 civarında olur sanırım. :D

Çevrimdışı gkn190334

Arkadaşlar kapasite ile ilgili son bi gelişme var mı kesin olarak 41.903 olarak devam mı yoksa ?

Çevrimdışı cagdas44

Arkadaşlar kapasite ile ilgili son bi gelişme var mı kesin olarak 41.903 olarak devam mı yoksa ?

Şimdilik 41903'den devam resmi açıklama gelene kadar sayı bu :ok:

Çevrimdışı mert_

hergün tam bu saatlerde numaralı tarafında nargile tüttürme partisi yapılıyor sanırım, sürekli dumanlı o bölüm  :) (tamam çok kötüydü)

Çevrimdışı okansosa

eski açığın küçük olması kapasiteyi ne kadar etkiliyor ?
O gemi bir gün gelecek

ysariusta

• Ziyaretçi

hocam siyah forma üzerindeki şeritler kırmızıdan daha çok turuncuya yakın gibi ben öyle gördüm fotolardan en azından
muhtemelen depoda kuytu köşede çekti eleman. turuncu şerit bile olsa öyle bi turuncu seçilmez. formaları normal ışıkta görmek lazım ancak kartal figürleri daha küçük olmuş.

Çevrimdışı kara_kartal

Protokol imzalanmış adama birde para ödüyecez ..KOSKACA KULÜBÜ TARAFLARI STADYUMLA UYUTUP BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN... burası yandaş forum olmuş arkadaş

Çevrimdışı sallapati

abi ilerleyen yıllarda eski açığı yükseltip kapasiteyi 3-4bin arttırabilirler gibime geliyor

Çevrimiçi murat

en fazla 1000 kişi

Çevrimdışı Efe

Tek yüz perde
Rampa ve elips betonlanıcak bu gece

sen başında olacakmısın?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Protokol imzalanmış adama birde para ödüyecez ..KOSKACA KULÜBÜ TARAFLARI STADYUMLA UYUTUP BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN... burası yandaş forum olmuş arkadaş

yandaşlıkla alakası yok.. Bizler de Fikret Ormanı Önder özeni Bilic i yeri geliyor eleştiriyoruz..

Fikret Orman geldiğinde Beşiktaş kanser hastasıydı.. Tümör bütün vucüda yayılmıştı. Fikret Orman kanserin ilerleyişini durdurdu. Tümörler küçüldü. ama hala klüp hasta... Stad açıldıktan sonra tamamen iyileşmiş oluruz..

siz kanser hastası birinin hemen koşmasını bekliyorsunuz..

Çevrimdışı ozan062

bizim beyaz formanın ortasındaki siyah kırmızı kombinasyonu real madridinkine ne cok benziyor:))onlarda kolda var bizimkinde goguste,, bu sene forma almıcam ama antrenman tshirtlerini alıcam,,,onlar daha iyi tasarlanmıs,,

bu arada DHA ya yalcın acıklamıs protokol imzaladık diye,, buyuk ihtimal on anlasmaydı yani aynı lescottaki mantık,, egerki öyle değilse Yönetim İstifa,,, yada yeni seçimle yeni yonetici adaylar mumkunse derneklerin belirlemediği,, hep bundan doalyı oldu ne olduysa zaten,,,

yonetici arkadaslarım bakıyorum bu konu hergün devam ediyor,, sizlerden ricam,,konu boyle devam etsin, ne zamanki küfür boyutuna hakaretlere gidiyor o zaman mudaheleyle giderz,, sonucta bu donemde maç yok staddaki gelişmeler ve bilgi akısı olmuyor dolayısıylada gundemdeki konulara geçiliyor simdi konu acıyorsunuz baska yerde ancak soyle birey var siz naptınız bilgi almak isteyen resimlere bakmak isteyenlere baska sayfalar actınız:)) ee insanlar cok sıkılıyorsa buradan gitsin oradan baksın sonrada cıksın gitsin,, biz gundemdende konusucaz ama her türlü saygı çerçevesinde giderek,,tskler
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 18:57:50 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

saygıyla konuşuyoruz ama anlamamakta ısrar ediyorsun! ilgili başlıklarda yönetimi eleştiren tonla mesaj var, temelsiz ithamlarda bulunmak yakışmaz hocam!

Çevrimdışı kara_kartal

Bence şuan kulüp  hala kanser ve gitgide ilerliyor..Sayın Demirören zamanında herkes alkışlıyordu transferleri...Alkışlamıyorum diyenleri inanmam..Simao Quaresma Almeida Guti geldiğinde kanser hastası olduğumuz neden aklınıza gelmedi o zaman...Şuan kulüp hala kanser ve giderek yayılıyor ve Beşiktaşın basındaki prestiji de düşüyor...Fikret Orman Başkanımız geldiği günden itibaren Fakir edebiyatı yapmaktan başka birşey yapmadı...Bu durumda olduğu biliyordun maden hayıflanacaksan her transferde enkaz devraltık alamıyoruz diyeceksen gelmicektin başkanlığa ..Aday olduysa adam gibi hayıflanmadan yönetecek bu kulübü...

Çevrimdışı kara_kartal

Bu sitede eleştirenler direkt haber 1903 çüler ergenler olarak sanki 2. sınıf vatandaşmışız gibi muamele görüyoruz Yalan mı?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Bu sitede eleştirenler direkt haber 1903 çüler ergenler olarak sanki 2. sınıf vatandaşmışız gibi muamele görüyoruz Yalan mı?
Transfer ve Takımımız bölümüne girip yazsan görürsün hepimiz oradayız eleştiriyoruz, ama stad başlığında yazmıyoruz. Formalar belli oldu onu da birçok kişi forma konusunda konuştu. Burada tepki görmen doğal :ok:

Etiketler: