abi belki çok klasik olacak ama benim sorum özellikle NECMİ ABİ VE SEZGİN ABİ'YE olacak ama konuya hakim kişilerde cevaplarsa memnun olurum .Şİmdi kapalı tribünün 27 aralıkda temeli atıldığını düşünürsek "kaba inşaat" olarak gerçekten çok iyi seviyede dğilmiyiz .Beni tanıyanlar bilir her gün iki kez stadi gidip fotoğraf atıyodum twitera ama şu an ramaan dolayısıyla gidemiyorum ,.V eorda şuna şahit oldum akşam üzeri saat 6-7 gibi stada gidn beton kamyonu sadece süzer plaza'nın orda 40 dk. trafikte kaldı ,bütün gerekçeleri topladığımızda stadın zorluğu ile ilgili hepsi de gayet makul sebepler ve bana göre özellikle çiçekler inşaat 'ın hızı inanılmaz en azından hiç durmadı ,bi kaç günkü hava muhaleefti dışında , obitaş da ise benim gözlemim hızlandıkları zaman çiçekleri geçen bir firma ama bu hızlanmaya henüz iki defa rastladım ve bu da zaten max.10 gün sürdü .demem o ki aralık ayına kadar kaba inşaat süresi bile inanılmaz değil mi çünkü ilk temel atıldığında hafriyatın yüzde 70'i ne yakını duruyordu ...