Marko marin le ilgili heyecan yapıp "burası alanı değil biliyorum" ama diye başlayan bir mesajla heyecanımı aktardım. Her nasılsa utanç kaynağı oluvermişiz. Bakın alıntıladığınız mesaja, görürsünüz. Başka bir arkadaşa da "biz silmeden siz silin en iyisi mesajlarınızı" diye birşey demişsiniz. Buyurun silin. Böylesine dramatik cevaplara ne gerek var? Gerçekten bu kadar önemsemeyin. Çünkü gerçekten o kadar önemli şeyler değil bu sapmalar (ki zaten mesajı yazarken belirttim özellikle yeri burası değil diye. Amacım, uzun zamandır beklediğimiz transferlerle ilgili bi gelişmeyi, herkesin farketmesini istememdi. Çünkü transfer bölümü heran çok dolu olmuyor)..
orda utanç kaynağı diye bahsettiğim sen değilsin başlık yetim kaldı anlamında mecazi bir şekilde kullandım
yanlış anlamışsın yada ben yanlış anlattım özür dilerim faşizan bir tutum içinde olduğumu sanmıyorum ikaz etmem gerekiyor
konu dışı yazandan fazla bunu eleştiren var sizin haklarınızı gözetirken onlarınkinide gözetmem gerekiyor
ve bu konuda en fazla eleştiriyide ben yedim

adil olmaya çalışıyorum amacımda konuları başlıklarına kaydırıp daha rahat takip edilir bir yer haline getirmek
farkındaysan 3 sayfadır transfer konuşuluyor ve bu şu anda transfer başlığındada konuşuluyor ve orasıda burası kadar kalabalık
ama bu başlıkta stad konusu kopunca ertesi gün insanlar bir sürü mesaj okumak zorunda kalıyor
ve özelden bir sürü eleştiri alıyorum ve haklılar bazı arkadaşlar oraya yazdıklarının aynısını gelip burayada yazıyor
konu dışı sohbet olur ama transfer bizim için takip gerektiren önemli bir konudur transfer başlığında konuşulması
daha doğru olur
@blitz