Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8322030 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı blitz

ne demek istediğini anlamadım :alala:  @blitz

Marko marin le ilgili heyecan yapıp "burası alanı değil biliyorum" ama diye başlayan bir mesajla heyecanımı aktardım. Her nasılsa utanç kaynağı oluvermişiz. Bakın alıntıladığınız mesaja, görürsünüz. Başka bir arkadaşa da "biz silmeden siz silin en iyisi mesajlarınızı" diye birşey demişsiniz. Buyurun silin. Böylesine dramatik cevaplara ne gerek var? Gerçekten bu kadar önemsemeyin. Çünkü gerçekten o kadar önemli şeyler değil bu sapmalar (ki zaten mesajı yazarken belirttim özellikle yeri burası değil diye. Amacım, uzun zamandır beklediğimiz transferlerle ilgili bi gelişmeyi, herkesin farketmesini istememdi. Çünkü transfer bölümü heran çok dolu olmuyor)..

Çevrimdışı okilic

Bir elestirim daha var bu kombine satis rakamlarini gorunce ve localara olan talebi gorunce keske yeni aciktada loca olsaydi diyorum. Hic olmazsa nakit kazanirdik. Yeni acikta locadan taraftar icin vazgecildi ama hak edip etmedigimize emin degilim  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

çatı işinde ne var :alala: ne söylendiyse o yapılıyor
şeffaf olmayacak projedeki gibi çatı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Proje ve makette stadın içini göstermek için tamamen şeffaf yaptılar sanırım, Mabet abi en baştan beri %65 diyor  :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Saldım çim kamyonunu Antalya'dan, karşılayıverin E5 gişelerde..:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ekesicil

eski acik üst kata ne zaman beton dökülcek? kac gündür hazir bekliyor orasi

Çevrimiçi Necmi

Marko marin le ilgili heyecan yapıp "burası alanı değil biliyorum" ama diye başlayan bir mesajla heyecanımı aktardım. Her nasılsa utanç kaynağı oluvermişiz. Bakın alıntıladığınız mesaja, görürsünüz. Başka bir arkadaşa da "biz silmeden siz silin en iyisi mesajlarınızı" diye birşey demişsiniz. Buyurun silin. Böylesine dramatik cevaplara ne gerek var? Gerçekten bu kadar önemsemeyin. Çünkü gerçekten o kadar önemli şeyler değil bu sapmalar (ki zaten mesajı yazarken belirttim özellikle yeri burası değil diye. Amacım, uzun zamandır beklediğimiz transferlerle ilgili bi gelişmeyi, herkesin farketmesini istememdi. Çünkü transfer bölümü heran çok dolu olmuyor)..
orda utanç kaynağı diye bahsettiğim sen değilsin başlık yetim kaldı anlamında mecazi bir şekilde kullandım
yanlış anlamışsın yada ben yanlış anlattım özür dilerim faşizan bir tutum içinde olduğumu sanmıyorum ikaz etmem gerekiyor
konu dışı yazandan fazla bunu eleştiren var sizin haklarınızı gözetirken onlarınkinide gözetmem gerekiyor
ve bu konuda en fazla eleştiriyide ben yedim :D adil olmaya çalışıyorum amacımda konuları başlıklarına kaydırıp daha rahat takip edilir bir yer haline getirmek
farkındaysan 3 sayfadır transfer konuşuluyor ve bu şu anda transfer başlığındada konuşuluyor ve orasıda burası kadar kalabalık
ama bu başlıkta stad konusu kopunca ertesi gün insanlar bir sürü mesaj okumak zorunda kalıyor
ve özelden bir sürü eleştiri alıyorum ve haklılar bazı arkadaşlar oraya yazdıklarının aynısını gelip burayada yazıyor
konu dışı sohbet olur ama transfer bizim için takip gerektiren önemli bir konudur transfer başlığında konuşulması
daha doğru olur @blitz
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 02:45:11 Necmi ]

Çevrimdışı smhkcr

Hibrit çim konusunda bir gelişme var mı beyler?Kesin mi?çatının şeffaflık işine dönmesin sonra?  :alala:

Hibrit çim gerçek. Ancak çimin hazırlanması bile 3 ay sürüyormuş. Çok özel bir çim. Çatıya gelince şeffaf çatı için çalışılıyor. Hayata geçebilir mi bilmiyorum ama uğraşıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

hangi projede şeffaftı :alala:
daha stad yıkılmadan çatının yarı şeffaf olacağı buzlu cam gibi mimar söyledi
kaldıki bunun yapılmaya çalışıldığını söyledi hiç bir zaman yetkili bir ağızdan şeffaf çatı
söylemi çıkmadı :D ortada bir kandırma yok tercih var önde tamamen şeffaf olan kısımla arkada şeffaf olmayan
kısım birebir aynı malzeme yani ucuza kaçma falan yok sadece tercih var
şeffafın kullanılabilirliği iyi değilki üstünde oynama yapamazsın ışıklandıramazsın
birde üstüne gündüz maçları seyirci için sıkıntı olur

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi nere betonlanıyor yeni açık köşe duvar mı _? obitaş hızında artış oldu bence yeni açık köşe ile numaralı birlikte ilerlenecek..! yol ayarı birlikte yapacaklar...! otopark yapımı kolay..!

Çevrimdışı Deniz

hangi projede şeffaftı :alala:
daha stad yıkılmadan çatının yarı şeffaf olacağı buzlu cam gibi mimar söyledi
kaldıki bunun yapılmaya çalışıldığını söyledi hiç bir zaman yetkili bir ağızdan şeffaf çatı
söylemi çıkmadı :D ortada bir kandırma yok tercih var önde tamamen şeffaf olan kısımla arkada şeffaf olmayan
kısım birebir aynı malzeme yani ucuza kaçma falan yok sadece tercih var
şeffafın kullanılabilirliği iyi değilki üstünde oynama yapamazsın ışıklandıramazsın
birde üstüne gündüz maçları seyirci için sıkıntı olur
abi biz 111 sene adam gibi çatısız stadda oynadık biraz güneş gelmiş birşey olmazdı  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cccilluminaticcc

abi biz 111 sene adam gibi çatısız stadda oynadık biraz güneş gelmiş birşey olmazdı  :D
şeffaf için mercek etkisi falan deniliyordu sonra pişip gelmeyelim  :D

Çevrimiçi Necmi

aynı şey değil ama o zaman güneşle birlikte rüzgarda geliyordu şimdi sera etkisi yapar
ne kadar ısıyı kessede çok rahatsız edici olabilir ben çatıyı yapma konusunda karar mercihi olsaydım
böyle bir riski almazdım

Çevrimdışı blitz

orda utanç kaynağı diye bahsettiğim sen değilsin başlık yetim kaldı anlamında mecazi bir şekilde kullandım
yanlış anlamışsın yada ben yanlış anlattım özür dilerim faşizan bir tutum içinde olduğumu sanmıyorum ikaz etmem gerekiyor
konu dışı yazandan fazla bunu eleştiren var sizin haklarınızı gözetirken onlarınkinide gözetmem gerekiyor
ve bu konuda en fazla eleştiriyide ben yedim :D adil olmaya çalışıyorum amacımda konuları başlıklarına kaydırıp daha rahat takip edilir bir yer haline getirmek
farkındaysan 3 sayfadır transfer konuşuluyor ve bu şu anda transfer başlığındada konuşuluyor ve orasıda burası kadar kalabalık
ama bu başlıkta stad konusu kopunca ertesi gün insanlar bir sürü mesaj okumak zorunda kalıyor
ve özelden bir sürü eleştiri alıyorum ve haklılar bazı arkadaşlar oraya yazdıklarının aynısını gelip burayada yazıyor
konu dışı sohbet olur ama transfer bizim için takip gerektiren önemli bir konudur transfer başlığında konuşulması
daha doğru olur

Ben zaten farkındayım transferin konu içi mi konu dışı mı olduğunun. Bunu açıklamaya da çalıştım. Ancak bu forum bir özgürlük alanı ise başından beri söylendiği gibi, bırakın bazı şeyleri yerinde paylaşmayalım, ortak olunsun buna sağda solda. Transfer bizim için çok önemli, hele şu aralar herkes merak ediyor. Bu da her başlığa yayılsın. Bundan sıkıntı duyan insandan şüphe ederim ben. Kişisel bir tartışma meselesi değil ki bu. Siz evinizde sevinçlerinizi sadece salonda mı yaşıyorsunuz? Aynı duygu mutfakta devam etmez mi? Burası bizim evimiz değil miydi? Ayrıca mesajlarınızı bize sildirmeyin en iyisi siz silin demek bir ikaz olarak görünüyorsa size diyecek bir şeyim yok. Ben kişisel olarak daldan dala konuşabilen bir insanım. Demek ki ben buranın düzenine çok uyum sağlayamam. İki sayfa fazla okumayı da dert edinen o haklı arkadaşların olduğu yer de ayrıca kasar beni. Bunun sanal bir ortam olması da fark yaratmaz. Gideyim en iyisi.

Çevrimdışı frkndgnr

Sezgin hocam wowa girdimde sen o metehan denen ... neyse ağzımı bozmak istemiyorum... Nasıl aynı ortamda olmayı başarıyorsun, sırf yetkili olduğu için beşiktaşla alay eden bir (küfür yok) nasıl tahammül edebiliyorsun abi?  Saygılar
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 03:22:02 Necmi ]

Çevrimdışı Deniz

aynı şey değil ama o zaman güneşle birlikte rüzgarda geliyordu şimdi sera etkisi yapar
ne kadar ısıyı kessede çok rahatsız edici olabilir ben çatıyı yapma konusunda karar mercihi olsaydım
böyle bir riski almazdım
Neyse sağlık olsun.böyle de güzel stad :)

Çevrimiçi Necmi

Ben zaten farkındayım transferin konu içi mi konu dışı mı olduğunun. Bunu açıklamaya da çalıştım. Ancak bu forum bir özgürlük alanı ise başından beri söylendiği gibi, bırakın bazı şeyleri yerinde paylaşmayalım, ortak olunsun buna sağda solda. Transfer bizim için çok önemli, hele şu aralar herkes merak ediyor. Bu da her başlığa yayılsın. Bundan sıkıntı duyan insandan şüphe ederim ben. Kişisel bir tartışma meselesi değil ki bu. Siz evinizde sevinçlerinizi sadece salonda mı yaşıyorsunuz? Aynı duygu mutfakta devam etmez mi? Burası bizim evimiz değil miydi? Ayrıca mesajlarınızı bize sildirmeyin en iyisi siz silin demek bir ikaz olarak görünüyorsa size diyecek bir şeyim yok. Ben kişisel olarak daldan dala konuşabilen bir insanım. Demek ki ben buranın düzenine çok uyum sağlayamam. İki sayfa fazla okumayı da dert edinen o haklı arkadaşların olduğu yer de ayrıca kasar beni. Bunun sanal bir ortam olması da fark yaratmaz. Gideyim en iyisi.
iyide konu uzamadığı sürece ikazda bulunmuyoruzki anlık akışlar tabiki olacak olmalıda
aslında ikazda bulunmak bile bence rahatsız edici bir durum bunu yaparken bile kendime yakıştıramıyorum
ama kabul edersinki bazı konularda içinden çıkılmaz bir hal alıyor ben uyarıyı yaparkende
kendi yapım dışında davranıyorumki bu konudan en fazla rahatsızlık duyanda bendim
sırf böyle sınırlamalar olmasın diye kendi yerimiz olsun istedim birileri insanlara ne konuşacağını söylemesin
ama insanlarda bu oto kontrolü kazanmalı kendi mesajınızı silin söylemide bir nevi
buna işaret etmekti sizi birileri kontrol etmesin kendi kendinizin efendisi olun yoksa ben
burda kendi mesajlarım hariç birde kulübü riske atabilecek biri iki mesaj dışında mesaj simedim silmemde
sildikleriminde mesaj sahiplerine açıklamasını yaptım ama küfür hakaret içeren mesajları siliyoruz @blitz
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 03:28:00 Necmi ]

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Şeffaflık için % 65 deniyor ya. % 65 geçirgen % 35mat mı yoksa % 35 geçirgen % 65mat ?

@bjk_mabet @Necmi konuya bekleniyorsunuz  :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2014, 03:56:12 JusTDaqqeR ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Şeffaflık için % 65 deniyor ya. % 65 geçirgen % 35mat mı yoksa % 35 geçirgen % 65mat ?
o işleme hiç girme bence :)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Çevrimdışı ALI RIZA

baktım giren olmamış bi parmak atayım dedim  :ebebe:
o zaman stadımızın gizli görünen mimarımız @Necmi abi soralım :) el atılmış boş geçmesin...!

Çevrimiçi Necmi

o zaman stadımızın gizli görünen mimarımız @Necmi abi soralım :) el atılmış boş geçmesin...!
öyle bir şey dendiğini duymadım söylenen ışığı geçireceği
resmi kanaldan oran verilmedi daha garantilenmiş bir şey olduğunuda sanmıyorum

Çevrimdışı JusTDaqqeR

öyle bir şey dendiğini duymadım söylenen ışığı geçireceği
resmi kanaldan oran verilmedi daha garantilenmiş bir şey olduğunuda sanmıyorum

@bjk_mabet in bilgisi varmıdır bir iki gündür sessiz  :iscrewy: bomba patlatacağa benziyo gibi  :busted_cop:

Çevrimdışı Gokhan_1903

Etiketler: