Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325378 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Bu arada sorulmustu onceden sanki.

Drenaj kuyularinda sorun oldumu nasil bakimi yapilir diye.Kapali alti gezerken orda drenaj kuyusu vardi ve ustu betonlanmamisti,su birikmisti.keske foto cekseydim
hepsinin üstünde kapak var hem dönem dönem içinde biriken çamuru temizlemek için hemde pompa arızalarına bakmak için

Çevrimdışı Gokhan_1903

açılan drenaj kuyuları varya yağmur suları yerçekiminin yardımıyla sahadan meille o kuyulara akacak
kuyularda toplanan su pompa yardımıyla yeni açıkta obitaşın yaptığı ilk su deposuna gelecek orda birbirine bağlı 5 tane depo
var ilk depoda dolan su üstten ikinci depoya akacak ilk depoda tortuların bir kısmı dibe çökecek ondan sonra işlem her depoda tekrarlanarak
son depoya kadar gelecek  son depo sulama deposu burda su tamamen temizlenmiş olacak ve içine çimi besleyen katkılar katılarak
çim sulama sistemine verilecek böyle bir döngü her damla sudan faydalanmış olacaksın israf etmeyeceksin bizde geri dönüşüm
olarak kullanılıyor normal inşaatlarda drenaj kuyularında toplanan su kanalizasyona verilir.
peki bu depoda ne kadar su depolanacak? zaten yağmur yağdığı zamanlar çimler sulanmış olacak. çimleri sulamak için su bize yazın lazım. bence bu sistem pek mantıklı değil :)

Çevrimdışı ikay yusuf

uyumuş gibimi duruyorum :uyucam:
vodafone nede akilli da digerleri degil..?:PP cevap pls/
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi Necmi

merak ediyorum:tt arena ve sukru saracoglundan farki ne olacak bizim stadin...somut olarak neyi kapsiyor akillilik..bizde var olacak onlarda olmayan nelerdir mesela/?
hibrit çim son teknoloji çatıdoğa dostu stad suyunu ve elektriğini kendi üretecek cisco nun stadvision teknolojisi
avrupada en iyi dünyada ilk üçün içinde stadda wifi ile akıllı telefonlar stadla bağlantı halinde olacak ortada skorboart (ama belirsiz daha)
koltuklar her iki stada görede üst seviye kaliteli ve yapıldığı anda tarihi eser statüsünde olması her şeyden önemlisi
içinde dünyanın en iyi taraftarı olacak

Çevrimdışı ikay yusuf

hibrit çim son teknoloji çatıdoğa dostu stad suyunu ve elektriğini kendi üretecek cisco nun stadvision teknolojisi
avrupada en iyi dünyada ilk üçün içinde stadda wifi ile akıllı telefonlar stadla bağlantı halinde olacak ortada skorboart (ama belirsiz daha)
koltuklar her iki stada görede üst seviye kaliteli ve yapıldığı anda tarihi eser statüsünde olması her şeyden önemlisi
içinde dünyanın en iyi taraftarı olacak
hmmmmm..sagol... :super:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi Necmi

peki bu depoda ne kadar su depolanacak? zaten yağmur yağdığı zamanlar çimler sulanmış olacak. çimleri sulamak için su bize yazın lazım. bence bu sistem pek mantıklı değil :)
sanırım 3000 mküp den fazla su depolanır devir daimle şebeke suyu kullanmadan stadın bütün ihtiyaçlarını karşılar
sadece çimlere su lazım değil

Çevrimiçi Necmi

ben ufaktan kaçayım :uyucam:
hepinize iyi sabahlar

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı Anıl

ben ufaktan kaçayım :uyucam:
hepinize iyi sabahlar
İyi sabahlar Necmi abi  :ok: Benim nöbetin de bitmesine 30 dakika kaldı  :busted_cop:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Stadmizda para yerine fiş kullanılması gibi bi durum soz konusu olabilir mi örneğin stada demir para sokmak yasak ama icerde bişey aldığın zaman bozuk para üstü veriyolar bunun yerine fiş verilerek stad çıkışında bunları bozdurmamiz bi çözüm olurmu ki  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Bir 3-5 nöbetinin daha sonu herkese iyi sabahlar  :super:

Çevrimdışı Aykutt

Stadmizda para yerine fiş kullanılması gibi bi durum soz konusu olabilir mi örneğin stada demir para sokmak yasak ama icerde bişey aldığın zaman bozuk para üstü veriyolar bunun yerine fiş verilerek stad çıkışında bunları bozdurmamiz bi çözüm olurmu ki  :alala:
@bjk_mabet abi çok güzel bir soru var burada unutma bu soruyu. :ok:

Çevrimdışı EmreTkgz42

Çevrimdışı heart

Günaydın
13.07.2014   05:45
günaydın. stadımız ve Beşiktaşımız için güzel bir gün olması dileğiyle.  :)
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

ysariusta

• Ziyaretçi

Stadda herşeyi pasolig ya da taraftar kartla alacağız. Bi belirsizlik var bakalım başkan açıklar herhalde. Nakit olmayacak yani.

ysariusta

• Ziyaretçi

BJK TV'yi yıllardır uyduda yayına başlaması için dört gözle bekliyorum. HD olmasa da olur. İnşallah gelir. Gelirse de babamla kumanda için çok kavga ederiz.  :akuma:
Bjk Tv bir dönem kapandı. Çok kısa bir süre. Sonrasında altyapısı Digitürk tarafından sağlanıyor. Bu nedenle sadece o platformdan yayın yapıyor diye biliyorum. 

Çevrimdışı Oğuzhan

Bjk Tv bir dönem kapandı. Çok kısa bir süre. Sonrasında altyapısı Digitürk tarafından sağlanıyor. Bu nedenle sadece o platformdan yayın yapıyor diye biliyorum.

Biliyorum öyle olduğunu da az bir umut uyduya geçer mi diye bekliyoruz işte.

Bu arada Kapalı'nın üst kat prekasları ne zaman montajlanmaya başlayacak?

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı Enes Ö

açılan drenaj kuyuları varya yağmur suları yerçekiminin yardımıyla sahadan meille o kuyulara akacak
kuyularda toplanan su pompa yardımıyla yeni açıkta obitaşın yaptığı ilk su deposuna gelecek orda birbirine bağlı 5 tane depo
var ilk depoda dolan su üstten ikinci depoya akacak ilk depoda tortuların bir kısmı dibe çökecek ondan sonra işlem her depoda tekrarlanarak
son depoya kadar gelecek  son depo sulama deposu burda su tamamen temizlenmiş olacak ve içine çimi besleyen katkılar katılarak
çim sulama sistemine verilecek böyle bir döngü her damla sudan faydalanmış olacaksın israf etmeyeceksin bizde geri dönüşüm
olarak kullanılıyor normal inşaatlarda drenaj kuyularında toplanan su kanalizasyona verilir.

Bizde toplam 14 drenaj kuyusu vardı sanırım bi bakmam lazım,yarısı yavru drenaj,onlar yapmur suyu vs depolara almak için,diğerleri ise wc atıklarını atmak için

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın,hayırlı pazarlar  :bandit:
Ortalık sakin gözüküyor asayiş berkemal stadta  :busted_cop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kartal1903

vodafone arena twıtter hesabından : ''Vodafone Arena inşaatında bugüne kadar çakılan fore kazıkların toplam boyu 24.000 metreyi buldu.''  vaaayyyy beee  :super: :ok:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Gokhan

Bizde toplam 14 drenaj kuyusu vardı sanırım bi bakmam lazım,yarısı yavru drenaj,onlar yapmur suyu vs depolara almak için,diğerleri ise wc atıklarını atmak için
Bişey kafama takıldı Enes drenaj kuyularına giden wc atıkları direk denize mi yoksa herhangi bir şebekeyemi aktarılıyor ?
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Efe

vodafone arena twıtter hesabından : ''Vodafone Arena inşaatında bugüne kadar çakılan fore kazıkların toplam boyu 24.000 metreyi buldu.''  vaaayyyy beee  :super: :ok:

Stadi yikip 24 km lik fore cakip ustune hafriyat alip sonrada stadi dikeceksin bu kisa surede zor is hak vermek lazim zaman kisitli olmasina ragmen tum islere bakarsan iyi is cikardilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Stadi yikip 24 km lik fore cakip ustune hafriyat alip sonrada stadi dikeceksin bu kisa surede zor is hak vermek lazim zaman kisitli olmasina ragmen tum islere bakarsan iyi is cikardilar
Kesinlikle  :ok:

Çevrimdışı mert_

ayrıca o 24 kmlik foreyi sadece stadımızın temeline ve çevresine çakmadığımız da ortada, şimdi uzun uzun liste yapabiliriz ama gerek yok kısaca tüm Beşiktaş düşmanlarına diye özetleyebiliriz...

Etiketler: