Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325975 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Gifler biraz aceleye geldi kusura bakmayın çok özenemedim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı tayfun

herkese iyi geceler,vakit bulamadığımdan foruma giremedim ve kombine satışlarına bakamadım,yarın gece kısmetse bütün tribünleri halledicem,pazartesi sabaha herkes haftasonu nasıl satış olmuş görmüş olur,sadece bunu yazacak kadar vakit bulabildim görüşmek üzere, :ok:kaçıyorum
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Şimdi söz sizde @Necmi @Efe @aktar_ismail @kcptl

Formalar çıktığında bir kartalyuvası organizasyonu yapalım ve yeni formalardan alalım hep beraber, anlamlı bir neden için buluşmuş oluruz. Sonrasında muhabbet ederiz bol bol  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Obitaş'ın çalıştığı gün sayısı belli yaptığı iş belli,
Çiçeklerin çalıştığı gün sayısı belli yaptığı iş belli,

Her iki tribünde de yaklaşık 3 ay geç başlamasına rağmen obitaş çiçeklerden daha çok iş yapmış. Bunu ben değil rakamlar söylüyor.

Çiçekler eski açık ve kapalıyı yaptığı gibi obitaş da yeni açıkla beraber numaralıya başlamış olsaydı adaletli bir kıyaslama yapabilirdik.
Sizlerin hatası çiçeklerin 2 tribünü ile obitaş'ın tek tribününü kıyaslamanız.
Çiçekler 2 tribün için para alıyor ve eleman çalıştırıyor. Obitaş tek tribün için.
Obitaş numaralı inşaatını almış olsaydı orası için de extra para alacak ve extra eleman çalıştırıp extra metrekare iş yapmış olacaktı.

Bu adaletsizliği yapıp gene de çiçeklerin 2 tribünü ile obitaş'ın tek tribününü kıyaslayalım;

Obitaş 19,000 yapmış çiçekler 33,000. Obitaş çiçeklerle aynı anda işe başlamış olsa aşağı yukarı 27,000 metrekare iş yapmış olacaktı.

aslında yanlış yoldan gidiyorsun obitaş başladığında çiçekler kapalının ilk loca katının kalıbına başlamıştı
kaldıki obitaşın yerinin hazırlığınıda çiçekler yaptı bütün drenaj kuyularının kalıp beton işlerini yaptı
grobeton döküldü obitaş direk girip demirlemeye başladı belki bilmediğin bir şey daha var obitaş işe başladığında
çiçekler bir lira almamıştı işi kendi sermayesiyle döndürüyordu obitaş işe başlamadan ön avans aldı bilmediğin bir şey
daha var obitaş işe başladığı tarihten yaklaşık 25 gün önce işi aldı  yani çiçeklerle obitaş arasında gerçekte35 veya 40 gün gibi bir fark var
ama nazlana nazlana işe girdiği için kimsenin bilmediği bir yirmibeş gün kaybetti şu anki görünen durum
numaralıyla yeni açığın aynı zamanda biteceği buda şu demek oluyor çiçekler obitaştan 40 gün daha fazla çalışmış olacak ama 3 tribün yapacak
alana göre değil yaptığın işe göre hakediş yaparsın eğer daha fazla iş yapsaydı daha fazla hakediş yapardı
ama obitaş iş yaparak değil az işçi çalıştırarak para kazanmanın peşinde birde taşören çalıştırdığı
için işleri çok aksıyor firmanın kendi çalıştırdığı adama sözü geçmiyor ama çiçekler inşaatta her aksayan bölüme destek veriyor
benim işim değil demiyor özveri gösteriyor bir tarafta art niyetli bir firma diğer tarafta her türlü özveriyi
gösteren bir firma yaptığı işe bile bakmam değerlendirme yapmak için birde bayramda sonra obitaşın
hızlanacağını düşünüyorum

Çevrimdışı sahinnd

Formalar çıktığında bir kartalyuvası organizasyonu yapalım ve yeni formalardan alalım hep beraber, anlamlı bir neden için buluşmuş oluruz. Sonrasında muhabbet ederiz bol bol  :tabe:
son kalan bedenler için kavga çıkmasın sonra  :boxin: :boxin: :kop: :boxin: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

aynı fikirdeyim ayın 16 sında Efede geliyor buluşalım kartal yuvasında formalarda çıkmış oluyor
gene 2 gibi diyelimmi?

aslında yanlış yoldan gidiyorsun obitaş başladığında çiçekler kapalının ilk loca katının kalıbına başlamıştı
kaldıki obitaşın yerinin hazırlığınıda çiçekler yaptı bütün drenaj kuyularının kalıp beton işlerini yaptı
grobeton döküldü obitaş direk girip demirlemeye başladı belki bilmediğin bir şey daha var obitaş işe başladığında
çiçekler bir lira almamıştı işi kendi sermayesiyle döndürüyordu obitaş işe başlamadan ön avans aldı bilmediğin bir şey
daha var obitaş işe başladığı tarihten yaklaşık 25 gün önce işi aldı  yani çiçeklerle obitaş arasında gerçekte35 veya 40 gün gibi bir fark var
ama nazlana nazlana işe girdiği için kimsenin bilmediği bir yirmibeş gün kaybetti şu anki görünen durum
numaralıyla yeni açığın aynı zamanda biteceği buda şu demek oluyor çiçekler obitaştan 40 gün daha fazla çalışmış olacak ama 3 tribün yapacak
alana göre değil yaptığın işe göre hakediş yaparsın eğer daha fazla iş yapsaydı daha fazla hakediş yapardı
ama obitaş iş yaparak değil az işçi çalıştırarak para kazanmanın peşinde birde taşören çalıştırdığı
için işleri çok aksıyor firmanın kendi çalıştırdığı adama sözü geçmiyor ama çiçekler inşaatta her aksayan bölüme destek veriyor
benim işim değil demiyor özveri gösteriyor bir tarafta art niyetli bir firma diğer tarafta her türlü özveriyi
gösteren bir firma yaptığı işe bile bakmam değerlendirme yapmak için birde bayramda sonra obitaşın
hızlanacağını düşünüyorum

İsteksiz firmaya ihaleyi verende kabahat, o aralar birşeyler döndü tam çiçekler aldı derken bir baktık çiçekler ihaleye bile girmedi dediler. Neyse konu bu gecelik yeter, 2 hafta sonra felan tekrar açarım bu konuyu, arada hareket lazım  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

aynı fikirdeyim ayın 16 sında Efede geliyor buluşalım kartal yuvasında formalarda çıkmış oluyor
gene 2 gibi diyelimmi?

Bana uyar  :ok:

Çevrimdışı Anıl

İsmail abi sen resmen 16 Temmuzu işaret ediyorsun :) Hem Efe abi de burada hem de formalar 16 sında satışa çıkıyor  :super:

Çevrimdışı sahinnd

gene 2 gibi diyelimmi?
   :super: :super: :super: :super: :super:

Çevrimdışı Anıl

gene 2 gibi diyelimmi?
Toplantı herkese açıksa bana da uyar  :icool: :ok:

Çevrimiçi Necmi

İsteksiz firmaya ihaleyi verende kabahat, o aralar birşeyler döndü tam çiçekler aldı derken bir baktık çiçekler ihaleye bile girmedi dediler. Neyse konu bu gecelik yeter, 2 hafta sonra felan tekrar açarım bu konuyu, arada hareket lazım  :evillol:
evet aslında bu konuyu açmamak lazım sonuçta öyle yada böyle iki firmanında Beşiktaşımıza emeği geçiyor

Çevrimdışı sahinnd

@aktar_ismail abi senin dükkandan güzel sihirli bir şeyler yap da emekçi abilerin akşam çorbasına katalım

Çevrimdışı sallapati

türksat 4a yayına girmiş.. hd kanalların sayısı inanılmaz artmış... BJKTVHD yapılsa da uydudan ücretsiz verilse güzel olur

Çevrimiçi Necmi

@aktar_ismail abi senin dükkandan güzel sihirli bir şeyler yap da emekçi abilerin akşam çorbasına katalım

İlk sana vereyim sen bir dene, uyarsa emekçi abilerimize de ikram ederiz  :evillol:

İsmail abi sen resmen 16 Temmuzu işaret ediyorsun :) Hem Efe abi de burada hem de formalar 16 sında satışa çıkıyor  :super:

Bak gene bir algı operasyonu yaptım toplantıyı kaptım  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Bak gene bir algı operasyonu yaptım toplantıyı kaptım  :evillol:
İsmail abi şaka maka seni gerçekten çok başarılı buluyorum bu konuda :ok: Senden süper siyasetçi olurmuş valla  :evillol:

Çevrimdışı mert_

Gifler biraz aceleye geldi kusura bakmayın çok özenemedim  :)
eline emeğine sağlık hocam.

Çevrimdışı sahinnd

İlk sana vereyim sen bir dene, uyarsa emekçi abilerimize de ikram ederiz  :evillol:
  uçurur mu diyosun bak benim yol uzun he ona göre :)

Çevrimdışı sahinnd

İsmail abi de olmasa forumun tadı tuzu baharatı olmazdı  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı sallapati

90 gün önceki durum (inşaat gayet hızlı bence)

Çevrimdışı Deniz

Şimdi çok uykum var yarın sizler için süper 2 yeni gif daha hazırlayacam .takipte kalın  :super: :super:

Etiketler: