Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332016 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz Sezgin 130 gibi bi rakamdan bahsetti mabet anormal değil mi

Anormal tabi. 130 işçi demek inşaatın durması demek. Ramazanda iş durmaz. Bayramları durur. Ramazan ayı bence bahane ediliyor. İşin içinde başka birşeyin olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

@Sezgin Cengiz Sezgin 130 gibi bi rakamdan bahsetti mabet anormal değil mi
şantiyede anormal diye bir şey yoktur bir sorun olmuştur bir ekip komple terketmiştir
yada daha iyi bir ücret veren bulmuşlardır gittimi gurup gider :evillol: birer birer olmaz şantiyelerde total konuşulur

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi yanlış anlaşılmasın emeğe saygimiz sonsuz ama ortada bi sikinti varsa işveren veya çalışan konusulmasi lazim her sene stad yapmiyoruzki...Yarım sezon demek kulübünde maddi anlamda kazanci demek
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ikay yusuf

abi bi karar verin..bir kac gun once isler niye durdu sormustum ramazan demistiniz..simdi ise isin icinde baska seyler var diyosunuz
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Her çıkmazın anahtarı paradır. O yoksa biryerden sonra yolcudur abbas bağlasan durmaz.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

abi bi karar verin..bir kac gun once isler niye durdu sormustum ramazan demistiniz..

Şahsen böyle birşey dediğimi hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Geovani

Hayirlisiyla bi bitsede :D herkese hayırlı sabahlar olsun
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ikay yusuf

Şahsen böyle birşey dediğimi hatırlamıyorum.
sen degil cengiz forumdan arkadaslar sanirim yoneticiler de

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi yanlış anlaşılmasın emeğe saygimiz sonsuz ama ortada bi sikinti varsa işveren veya çalışan konusulmasi lazim her sene stad yapmiyoruzki...Yarım sezon demek kulübünde maddi anlamda kazanci demek
evet ama senin dediğin kadar kolay değil aslında şu an kolay kısmı yapılyor
daha zorluk başlamadı ortada bu anlamda sıkıntıda yok emekçi gider yenisi gelir
şantiyeler hep böyledir işler durmaz şu andada durmadı görünmeyen yerlerde çalışma olduğu için
farklılık görünmüyor panik yapacak bir durum yok

Çevrimiçi Necmi

abi bi karar verin..bir kac gun once isler niye durdu sormustum ramazan demistiniz..simdi ise isin icinde baska seyler var diyosunuz
bende demedim :D
bu arada kartal olmuşsun kıdem aldın artık

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ikay yusuf

bende demedim :D
bu arada kartal olmuşsun kıdem aldın artık
nihayet..spotlar altinda bile bukadar terlememistim..anca  artik...ama olsun torpilsiz alin teriyle daha guzel :super:

Çevrimiçi Necmi

nihayet..spotlar altinda bile bukadar terlememistim..anca  artik...ama olsun torpilsiz alin teriyle daha guzel :super:
:ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

evet ama senin dediğin kadar kolay değil aslında şu an kolay kısmı yapılyor
daha zorluk başlamadı ortada bu anlamda sıkıntıda yok emekçi gider yenisi gelir
şantiyeler hep böyledir işler durmaz şu andada durmadı görünmeyen yerlerde çalışma olduğu için
farklılık görünmüyor panik yapacak bir durum yok

Elbette. 130 gibi bir sayıda işçinin çıkması dünyanın sonu değil. 130 çıkar yerine 130 eklenir. Yalnız burada sevimsiz olan şey yenilerinin yeni şantiyeye adaptasyonunun 1 haftayı bulması. En iyi ekip de olsa 1 haftayı buluyor. Projeye ait ölçülere hakim olmak, malzemelerin yerini öğrenmek, sahadaki diğer işçilerle aynı ortamı paylaşmak, malzeme paylaşımını yapmak vs vs.. Bunlar da işi ilk hafta yavaşlatıyor. Süreklilik gösteren ekip işi hızlandırdığı gibi zarara da uğratmaz.

Çevrimdışı ikay yusuf

bu arada bu forumun bircogunun oturacagi eski acik ust kata beton mu dokuluyo yoksa hala mi demir bagliyorlar...kamdan anlasilmiyor?

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

4 tır prekast gelmiş...Bu saatte eski açıkta çalışma var, stat içinde 8 tane de mikser var...
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2014, 06:12:31 hsacomtr ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALDENYX

günaydın ahali. kapalıda 14.tablanın boyu çok ufak diğerlerine göre dönmeye baklayınca kirişler dahada ufalacağini biliyorum kapalı üstü daha fazla merak etmeye başladım.ahhh sütünlar ahhh
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Emre.Guler

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-11.07.2014-109.jpg[/img]

Bu resimde resimin sağına doğru dikkat ederseniz betonlamada yamulma var yamuk duruyor yani bu yamukluk küfeki kaplamasından sonra ortadan kalkar değilmi? salla pati iş yapılmış gibi duruyor

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı heart

[img width=500 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-11.07.2014-109.jpg[/img]

Bu resimde resimin sağına doğru dikkat ederseniz betonlamada yamulma var yamuk duruyor yani bu yamukluk küfeki kaplamasından sonra ortadan kalkar değilmi? salla pati iş yapılmış gibi duruyor
salla pati iş yapılmıyor arkadaşım orada. stadın dışarıdan görünüşü öyle olacak. biraz dikkat edin onlarca fotoğraf paylaşılıyor.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2014, 10:02:43
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Günaydın Dostlar.... Sabah sabah son durum için hemen stada bağlantı yapıyoruz...

Evet Charlie mikrofon sende neler söylemek istersin...

C: Öncelikle herkese günaydın... Stadda son şöyle Kapalı tribün prekastları 4 tır geldi indirme işlemi sürüyor... Yeni açıkta 1 kattan sonra ara kat tabliye için demir bağlama işleri devam ediyor.. Araç rampası demir bağlama ve kalıp işleri devam ediyor... Numaralı tribüne doğru ilerledikçe işçi sayısında azalma olduğu görülüyor... Eski açık bildiğiniz gibi ikinci kat tabliye işleri devam ediyor numaralı tribün dönüşü temel işleri son hız devam etmekte... Şimdilik stadda son durumu bu gelişmeler yaşandıkça tekrar size dönüş yapacağız...

Ayrıntılı resimler için her zaman ki gibi PİCTURES LOADİNG diyoruz...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Etiketler: