yahu bizim otoparkın belli bir kısmını devlet kullanmıcakmı,, localardan gsgm belli bir bölüm talep etmiyormu,, anıtlar kurulu,,belediye,,zabıtalar bize sorun yaratmıyormu,, dolayısıyla biz bircok seyi asıyoruz,,burada ben fikret baskana hak veriyorum fazlasıyla zaten bu konuda hiçbir baskı yok ustunde ama işte tarih vermelerle buyuk sıknıtılar oluyor bunuda pazarlama demeyin iş baska boyuta geçti çnk,,inanırlık ve itibarsızlasmada işin baska boyutu,,herneyse stadın bircok yerinde hala baskanın deyimiyle "netleşmeyen" seyler var olsa gerekki boyle kısıtlamalarla gidiliyor herkonuda,,, sabır diyelim
twiterda facebookta,oyle boyle propagandalar yapılıyor akıllara zarar:)) bazen bizde nasibimizi alıyoruz,,onun için herkesinfikrine saygı duyalım olusacak sinir katsayılarımızın onune gecelim,,(nerden cıktı derseniz,,fikret ormanla demirorenin ve aysalın üçlü bi resmi var guncel oradan cıktı,,baya kankalar anlasıldıgı uzere bazı konusmalarda oluyor bu konuda oradan cıkacak seyleri onunu kesme amacıyla yazıyorum)