Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333695 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Hocam bizler tabii ki de atmayiz, stad önünden geçen renkliler, coluk cocuk atarsa diye sormustum ben aslinda.

düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılır heralde abi. Çok fazla insan çalışacak Vodafone Arena da

Çevrimdışı Deniz

iyide bende bunlar bedava verilmiyor diyorum karşılığında para alınıyor
en azından sponsor bileti olduğu içinde vergi ödemiyorsun yani kaybedilen para yok
emin ol o biletler ederinin üzerinde kulübe katkı sağlıyor esas tartışılması gereken bu değil
yöneticilerin sponsor biletleri adı altında kendi yandaşlarına bilet dağıtması karaborsa diye
piyasada o biletlerin satılması kulübe zarar böyle oluyor çünkü hiç bir şekilde o biletin
karşılığı kulübe gitmiyordu şimdi e biletle artık bunun tamamen önüne geçilmiş oldu
artık elle tutulan bilet olmadığı için kimse elini kolunu sallayarak kapıdan geçemez
sponsar biletide kombinede artık kayıt altında stada giren kişinin neyle girdiği hangi sponsordan
aldığı hep ortada
Abi eger o biletlerin parasi aliniyorsa ne mutlu bize toplu kombine satiyoruz.ama parasini almayip sponsor oldu diye veriliyorsa ortada problem var.ben bu maddi darlikta baskanin kimseye beles bilet vermeyecegini umit ediyorum.umarim yanilmam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gokhan

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama böyle bir video'ya rastladım.
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı Factatum

Selam ahali,

Bisey takildi aklima, bu prekastlarla kolonlarin arasi bos mu kalacak? Yani nasil soylesem, distaki kolonlarin arkasi bos mu olacak? Biri ordan bisey firlatsa cöp yiginina dönüsmez mi? Yoksa camla falan mi kaplayacaklar (iç taraftan)?

Boş kalacak. Eskiden beri, her maçtan sonra İnönü zaten çöplüğe dönüyordu. Temizlik çalışanları da ertesi günden itibaren stadı bir sonraki müsabakaya hazır hale getiriyordu.  :bandit:

O değilde dış sutunların yüksek kısmından, giriş çıkış hengamesinde adam düşer yahu! O kolonların arasına parmaklık gibi bir şey yapılır zannedersem. Zaten taraftar sayımız azalıyor, heba etmeyelim mevcut olanları da.  :D
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 18:24:41 Factatum ]

Abi eger o biletlerin parasi aliniyorsa ne mutlu bize toplu kombine satiyoruz.ama parasini almayip sponsor oldu diye veriliyorsa ortada problem var.ben bu maddi darlikta baskanin kimseye beles bilet vermeyecegini umit ediyorum.umarim yanilmam
Hayır parası alınmıyor, 5000 kombine ve üstüne bedava loca, yıllardır demirören döneminde biz bu konuda kendimizi kandırdık, Fikret Orman geldiğinde açık açık söyledi, demirören döneminde sponsorluk giderleri sponsorluk gelirlerinden fazla dedi hatta örnek verdi x şirketi ile 1 milyon tl'lik sponsorluk anlaşması yapılmış ama şirkete 1 milyon tl'den daha fazla.bilet kombine ve loca verilmiş.

Görüyoruzki Fikret başkan sponsorluklardan kar elde ediyor fakat haddinden fazla kombine ve loca vermiş. Bence hayal kırıklığı.

Her ortamda saydamlıktan bahseden Fikret Orman bu konuda sınıfta kaldı. Stat ihaleleri canlı yayınlanacak dedi ama olmadı. Şu sponsorluk anlaşmalarının detaylarını bilen var mı mesela ? Biz bir özel şirket olsak tamam diyeceğim ama biz bir derneğiz, bunların her birinin en ince detayına kadar kongre üyeleriyle paylaşılması lazım ama malesef paylaşılmıyor.

Çevrimdışı ozan062

ben onceki mesajlarda soyledim 125ten kombine aldım ve bircok sıkıntı cıktı,,ancak bircok tanıdık vasıtasıyla o kırmızılardan birtanesine geçtim,,(yani hepsi sponsorluk ve rezerve değil:))cokta iyi biryerdeyim bana gore ve memnunum,,halledemeyen ve sürekli sinir krizi gecidrenlerde var onlarada birsey yapamıyorum yapamıyoruz ondan doalyı biraz aeleyle birseyler yapıldıgını anlatıyorum ama bunların hepsinin bir sebebi var:))

ben birkaç telefonla istediğim bilgiye ualsaibliyorum aslında bizdeki seffaflık hiçbiryerde yok hiçbirsey bizde saklı durmaz bakın buna inanın,,,işte bununda getirdiği dedikoduda hayli fazla oluyor,, zaten her bilginin kamoyuna acıklanmamasıda gerekir,,mesela fb bugun kapa dediki belli bir ucret altındakileri bildirmicez ustundekiler bildirilecek diye,, adamların spk ile hiçbir sıkıntısı yok kendi sartlarını bildirebiliyorlar,, bizim ve gsnin bircok sermaye arttırımlarından dogan ve bircok prosedurde problem cıktıgı için biz böyle rahat olamıyoruz mesela,, yani bircok seyle ugrasılıyor:((
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 18:39:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TURKahvesi

merhabalar,

bu yeni açıkta 406 numaralı blok satışa sunuldu mu  :alala:

eğer satışa sunulduysa kaç koltuğa sahip olacak

Deniz kardeşimizin deklare ettiği mesajında görüldüğü gibi satışa çıkanlar arasında en çok koltuğa sahip 108 numaralı blok

yani 406 numaralı blok resimde gördüğünüz gibi ki 3 tane daha mevcut boyut olarak en büyükleri olarak görülmekte

Çevrimdışı yigitcan1903

5000 sayısı fazla geldi bana pek ihtimal vermiyorum
O kırmızıların içinde farklı farklı şeyler olabilir sponsorların haricinde
Bilete ayrılanlar,dernekler,ön satış vs
Rezerve tutulanlar uzunca süre kırmızı kalıyor sonra
Malum site bile 3000-3500 demişti onların dediğinden çok değildir
Mabetten istesek bu bilgiyi öğrenebilir mi acaba?

Çevrimdışı ozan062

yahu bizim otoparkın belli bir kısmını devlet kullanmıcakmı,, localardan gsgm belli bir bölüm talep etmiyormu,, anıtlar kurulu,,belediye,,zabıtalar bize sorun yaratmıyormu,, dolayısıyla biz bircok seyi asıyoruz,,burada ben fikret baskana hak veriyorum fazlasıyla zaten bu konuda hiçbir baskı yok ustunde ama işte tarih vermelerle buyuk sıknıtılar oluyor bunuda pazarlama demeyin iş baska boyuta geçti çnk,,inanırlık ve itibarsızlasmada işin baska boyutu,,herneyse stadın bircok yerinde hala baskanın deyimiyle "netleşmeyen" seyler var olsa gerekki boyle kısıtlamalarla gidiliyor herkonuda,,, sabır diyelim

twiterda facebookta,oyle boyle propagandalar yapılıyor akıllara zarar:)) bazen bizde nasibimizi alıyoruz,,onun için herkesinfikrine saygı duyalım olusacak sinir katsayılarımızın onune gecelim,,(nerden cıktı derseniz,,fikret ormanla demirorenin ve aysalın üçlü bi resmi var guncel oradan cıktı,,baya kankalar anlasıldıgı uzere bazı konusmalarda oluyor bu konuda oradan cıkacak seyleri onunu kesme amacıyla yazıyorum)
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 18:55:17 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ucanlaz

Bu sponsor olayıda çatı olayına döndü, biri kuyuya bi taş atıyo forumca taşı çıkarmaya çalışıyoruz  :biggrinking: 5000 rakamı nerden çıktı arkadaşlar hemen niye resmi açıklama gibi algılayıp dert ediniyoruz belkide daha fazladır  :ebebe:

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı dogu1903

Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama böyle bir video'ya rastladım.

half-life oynar gibi inönü keyfi

Çevrimdışı Efe

half-life oynar gibi inönü keyfi

aynen sanki kapıyı açtığında teröristler çıkacak gibi hissetim  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

dünyada bu işler böyle yürüyor Deniz bir çok işini sponsorlara gördürüyorsun
sponsor diyerek sadece forma reklamı stad ismi diye düşünmemek lazım
mesela kalde sponsor oldu sana bunun için para verdi üstüne birde stadın
boru ihtiyacını karşıladı bunun bir kıstası vardır anlaşmada mesela bir milyon dolarlık bir sponsorluğa yüz tane bilet
verirsin ama dediğiniz gibi VIP veya loca verilmez alıyorlarsaki kesin alırlar bunu parasıyla alırlar
sponsora bin tane bilet veriliyorsa bu anlaşma tek maçlık değildir sezon boyudur tek maçta bu 50 bilete düşer
kombine verilmez sponsorlara bu anlaşmalar yıllık toplam üzerinden yapılır sizin söylediğiniz gibi
5000 kişi her maç sponsor biletiyle girmez bu tamamen şirketle kulüp arasında ikili
anlaşmayla belirlenir sponsoruna o şekilde davranmasan o işleri para vererek yaptırmak zorunda kalacaksın
THY gibi Takım otobüsü gibi Sağlık sponsoru gibi bunlar sana sponsor oluyorlar ama bunun doğru dürüst
reklamını bile yapamıyorlar bir miktar bilet vermişsin çokmu

Çevrimdışı FARUK

vodafonearena resmi hesap la Beşiktaş resmi hesabı twitter da siyaz beyaz tezahürat yapıyor şuan :D
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 19:10:26 faruk1903 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Sponsorlara Holosko+bir miktar koltuk teklif etseydik keşke

Çevrimdışı ZEKI

Bizim taraftar kadar elde veri olmadan bu kadar yazisan baska bir taraftar varmidir belli degil. Arkadaslar Nasil satildigi, hangi sartlarla verildigi veya neden satildi gosterildigi konusunda hic birimiz bir bilgi sahibi degiliz. Belki kapasite arttirimina yonelik yapildi, belki stad insaatinda onceden  sicak para karsiligi verildi belkide YD nin borclarina karsilik verildi. Daha oncede yazdigim gibi belki ikinci etap satislarda daha yuksek fiyattan satisa cikacak. Hic bir sey bilmiyoruz. klupte herseyi aciklamak zorunda degil. Yeri geliyor bizde demiyormuyuz herkesin gozu onunde stad insaat ediliyor diye, dikkatli olalim diye. Zabitalari konusmadik mi  :boxin:
Daha oncede hatirlarsaniz lansmandaki goruntulere dayanarak yok cikislar cok fazla, cok buyuk, merdivenler catal gibi tartismalari yapmistik. Simdi o cikislarin ne kadar kucuk oldugunu goruyoruz.

Çevrimdışı Efe

şu sponsora kombine olayını kapatsak artık stada yoğunlaşsak iyi olacak bu gece beton dökümü olacak belirli yerlerde mabet dün söyledi bakalım nerelere atacaklar betonu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

şu sponsora kombine olayını kapatsak artık stada yoğunlaşsak iyi olacak bu gece beton dökümü olacak belirli yerlerde mabet dün söyledi bakalım nerelere atacaklar betonu  :)
dün gece sabah saat 5 ti işçiler eski açık köşe de çalısyorlar...! oraya beton atılacak...! yeni açık ta V ye atılacak...! resimleri beklemek lazım birde

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

RTE'nin vizyon toplantısına Fikret Orman'ın gitmesine ne diyorsunuz?Tabi bir de en yakın arkadaşı gibi Yıldırım Demirören'in yanında bu samimiyetine?Bu arada tapelerde başka küfür edenler de başkanın arka sırasında oturuyorlar.Karar sizin çünkü ben konuşursam +18 olabilir.

EKleme:Sırf Beşiktaş başkanı diye bir şey yazamıyorum!!!

Çevrimdışı Oktay

RTE'nin vizyon toplantısına Fikret Orman'ın gitmesine ne diyorsunuz?Tabi bir de en yakın arkadaşı gibi Yıldırım Demirören'in yanında bu samimiyetine?Bu arada tapelerde başka küfür edenler de başkanın arka sırasında oturuyorlar.Karar sizin çünkü ben konuşursam +18 olabilir.

Bu konu bu sayfanın konusu değil .... Yazmada zaten

Çevrimdışı Efe

stada dönelim lütfen :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new

Çevrimiçi Necmi

:alala: peki sen ne istiyorsun burda sayfalarca tartışılacak bir konumu açmak
sohbet etmek konu dışına çıkmak başka bir şey sayfaya dinamit atmak başka birşey
senin bu yaptığın direk konuyu sabote etmek bu konuyu tartışmak istiyorsan
Fikret Orman sayfası var orda yazarsın fikrini söylemek isteyende orda söyler
burası yeri değil bakın sohbet edilebilir ama Beşiktaşla ilgili stad dışı bir konu burda tartışılmaz
ilgili başlığa gidilir yoksa yeni bir başlık açılır elbetteki hep stad konuşamayız konuşacak
bir şeyde bulamayız ama Beşiktaşla ilgili tartışma konularıda hem sayfanın içine eder
hemde buranın bir Beşiktaş forumu olarak kimlik kazanmasını istiyorsak her konuyu
yerinde tartışmalıyızki bulunabilir olsun böyle karma karışık olur zaten bundan sonrada sohbetleride
ayrı bir başlıkta yaparız

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.0
burda bir sohbet bölümü açtım gece sohbetlerimizi artık burda yapalım

Etiketler: