Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333570 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı f_madida

Eski acik ust kat 15 sira olacak diye yazilmisti galiba..Bu bilgi dogru mu? Bir de ust katin tamami mi 15 sira yoksa donuslerde kapali ve numarali koselerinde 19-18-17 gibi kademeli mi olacak? Yani kuleler arasi 15 koselerde 18-19 olma ihtimali var mi?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı zatoichi1903

sponsor biletlerinin açıklanmasını ben de isterim ama bugune kadar hangi kulupte gordunuz, şu sponsorumuza şu kadar verdik diye bir acıklama? gs? fb? trabzon? real? barca? manu? arsenal? bayer munich? dortmund?
almanyada ingilterede yasayan ya da oralardaki durumdan haberdar olan varsa bu konuda bize bilgi verebilir mi? bu işler dunyada nasıl donuyor?
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı tayfun

4.kategori tamamdır
kötümser ve basit hesapla genel satışdaki kombine gelirimiz(3800 ü esas alıyorum)
kale arkası var zaten elimizde;1253 kombineden 1 090 000
diğer tribünleri kötümser bir şekilde 2250 ortalamadan hesaplasak(bence daha fazla);2250*(3800-1523)=5 730 750
toplam 6 820 750 yada 2 364 539 euro veya 3 217 334 dolar...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Oktay

Abi misafir etmeyelim demiyorum ben bak aynı şeyi söylüyoruz.Ben sayının fazla olduğunu söylüyorum.Bu huzursuzluk çıkartır diyorum.1000 olsa tamam hadi 2000 e de tamam ama zaten 40 bin kişiyiz 5000 sponsor mu olur yazık günah  :tabe:

tamam deniz senin eşşeğin k..... olsun!!! pes ettim :D :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

1 ay sonra kameranın önü kapanır keşke kapalıya hareketli bir kamera takılsa.Bir de tabi dıştan gösteren kamera güzel olur  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

1 ay sonra kameranın önü kapanır keşke kapalıya hareketli bir kamera takılsa.Bir de tabi dıştan gösteren kamera güzel olur  :tabe:
emin olmamakla birlikte deniz kardeşim 5 000 sponsor olmayabilir,malum bi de lansman satışları var deniliyor.yoksa numaralıda bu kadar sponsor olmaz,hadi olsun kapalıda bu kadar sponsor bence olmaz.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Deniz

emin olmamakla birlikte deniz kardeşim 5 000 sponsor olmayabilir,malum bi de lansman satışları var deniliyor.yoksa numaralıda bu kadar sponsor olmaz,hadi olsun kapalıda bu kadar sponsor bence olmaz.
İnşallah Tayfun abicim

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Bu sponsor olayıda çatı olayına döndü, biri kuyuya bi taş atıyo forumca taşı çıkarmaya çalışıyoruz  :biggrinking: 5000 rakamı nerden çıktı arkadaşlar hemen niye resmi açıklama gibi algılayıp dert ediniyoruz belkide daha fazladır  :ebebe:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı sallapati

Kim çekmiş fotoyu? kuleden çekmiş sanırım  :)
vodafone arena facebooktan aldım

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi ben sponsor biletine karşı değilim.stadın 8 de birinin sponsora verilmesine karşıyım.1000-1500 falan olsa zaten ortada sorun yok ama stadın kapasitesi zaten 40 bin bunun 5000 inini bedava verirsek nasıl dönecek bu değirmen? Bu kadar kişinin ücretsiz girmesi beni rahatsız eder.Bu nedenle kimlere ne kadar verildiği açıklanmalı diyorum
iyide bende bunlar bedava verilmiyor diyorum karşılığında para alınıyor
en azından sponsor bileti olduğu içinde vergi ödemiyorsun yani kaybedilen para yok
emin ol o biletler ederinin üzerinde kulübe katkı sağlıyor esas tartışılması gereken bu değil
yöneticilerin sponsor biletleri adı altında kendi yandaşlarına bilet dağıtması karaborsa diye
piyasada o biletlerin satılması kulübe zarar böyle oluyor çünkü hiç bir şekilde o biletin
karşılığı kulübe gitmiyordu şimdi e biletle artık bunun tamamen önüne geçilmiş oldu
artık elle tutulan bilet olmadığı için kimse elini kolunu sallayarak kapıdan geçemez
sponsar biletide kombinede artık kayıt altında stada giren kişinin neyle girdiği hangi sponsordan
aldığı hep ortada

Çevrimiçi Necmi

vodafone arena facebooktan aldım
vodafone arena facebook resimlerinide mabet çekiyor sanırım :D

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Anıl

vodafone arena facebook resimlerinide mabet çekiyor sanırım :D
Evet Necmi abi dün söylemişti  :tabe:

40 milyon tl'lik yıllık sponsorluk gelirinde hiç kimse kusura bakmasın ama en az 15 milyon tl'lik kombine bilet ve loca hediye edilmesi bana komik geliyor. Sponsorluk gelirlerinde çağ atladık derken kendimizi kandırıyormuşuz :)

Çevrimdışı sallapati

beyler.. Fiji de de Vodafone Arena varmış :D

Çevrimdışı Thuggie

Selam ahali,

Bisey takildi aklima, bu prekastlarla kolonlarin arasi bos mu kalacak? Yani nasil soylesem, distaki kolonlarin arkasi bos mu olacak? Biri ordan bisey firlatsa cöp yiginina dönüsmez mi? Yoksa camla falan mi kaplayacaklar (iç taraftan)?

Çevrimdışı sallapati

Selam ahali,

Bisey takildi aklima, bu prekastlarla kolonlarin arasi bos mu kalacak? Yani nasil soylesem, distaki kolonlarin arkasi bos mu olacak? Biri ordan bisey firlatsa cöp yiginina dönüsmez mi? Yoksa camla falan mi kaplayacaklar (iç taraftan)?

abi evimize çöp atıyor muyuz.. oraya da atmayacağız :)

Çevrimdışı Thuggie

Hocam bizler tabii ki de atmayiz, stad önünden geçen renkliler, coluk cocuk atarsa diye sormustum ben aslinda.

Etiketler: