Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333577 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

sponsor mesela ortalama 5 milyon tl senelik anlaşma yapsan bilet olarakta orta karar yani 2 bin tl lil 100 tene hediye versen 200 bin tl eder sizce çokmu diye sorsam???

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Deniz

Sponsora kaç bilet verildiği acilen açıklanmalı işler şeffaf olsun kimse zan altında kalmasın.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

aktar yanlış hesap yapma  :D kaçtane sponsor var herbirine 2000 versen stadda yer kalmaz :icool:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı mert_

evet abi
sponsorluk anlaşmaları var diye hiçbir karşılığı olmadan veriliyorsa gerçekten 5 bin bilet çok fazla.

Çevrimdışı Oktay

senede 5 milyon dolar sponsor olana 200 bilette bedava derilir yani olsun okadar :busted_cop:

Çevrimdışı megiddo

Sponsorlara verildiği söylenen 5000 kombine biraz fazla değil mi?

sadece olimpiyat için mi yoksa vodafone arena da da geçerli olacakmı sponsor kombineleri? sadece olimpiyat stadı içinse sıkıntı yok yeterince yer var zaten.

Çevrimdışı Oktay

sponsorluk anlaşmaları var diye hiçbir karşılığı olmadan veriliyorsa gerçekten 5 bin bilet çok fazla.

15 yakın sponsor var normal hocam bunların kulübe yıllık katkısı zaten en az 40 milyon tl

Çevrimdışı ALI RIZA

Ortalama 2000 TL desek kombine fiyatına çünkü neredeyse her tribünde sponsor koltuğu var, 2000*5000= 10 milyon tl, yemişim böyle sponsorluğu oha derler adama  :s20:
beklemez misin bizim başkandan Ki ben beklerim...!  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

15 yakın sponsor var normal hocam bunların kulübe yıllık katkısı zaten en az 40 milyon tl
olur mu abi 40 milyonun 10 milyonunu heriflere beleş bilet olarak mı verecez.böyle sponsorluk mu olur.40 bin kapasiteli stadın 8 de biri bedavaya verilir mi yazık günah parasını verip giren taraftara.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Önceden rezerve edilen yerlerde dahildir.Ya da derneklerin alıcaklaı bilet de dahildir o sayıya bence

Çevrimdışı Oktay

olur mu abi 40 milyonun 10 milyonunu heriflere beleş bilet olarak mı verecez.böyle sponsorluk mu olur.40 bin kapasiteli stadın 8 de biri bedavaya verilir mi yazık günah parasını verip giren taraftara.
demekki usül böyle yapacak bişey yok zaten macada sponsor biletide olsa beşiktaş taraftarı geliyor tek farkı sponsor bileti zaten sponsorda onun parasını ödediği için sıkıntı yok bence :)

Çevrimdışı mert_

tabi sponsorlara bilet verilir @Oktalg hocam zaten bütün dünyada böyle ama eğer doğruysa 5 bin bilet bana biraz fazla geldi. hep merak etmişimdir sponsorlar biletleri  Beşiktaşlı olmayanlara da dağıtıyor mudur? bunu denetlemek mümkün müdür?

Çevrimdışı f_madida

bence de sponsorlara 5000 bilet bedava gitmiyordur...ya ayrica bir odeme yapiyorlardir (sonradan kampanyayla verecek olabilirler vodafone vs) veya derneklerin rezerve ettigi yerler olabilir rezerve etmek mumkun oluyorsa. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Oktay

sanki ben de sponsor oldum..... bu konu hakkında benden çok konuşan yok :icool: :icool:

Çevrimiçi Necmi

5000 " sponsor" bileti bildiğin skandal.stadın 8 de birini bedavaya verirsek nasıl kar edecez.1000-2000 tamam da 5000 bir skandal.
iyide o biletleri onlara bedava vermiyorsun para ödedikleri için veriyorsun
adı üzerinde sponsor yani sana sponsor oluyor ve bir anlaşma yapıyor
anlaşmanın içinde bilette var onun için bir rakam belirliyorsun ve bunu ödüyorlar
bu dünyanın her yerinde böyledir

sponsor mesela ortalama 5 milyon tl senelik anlaşma yapsan bilet olarakta orta karar yani 2 bin tl lil 100 tene hediye versen 200 bin tl eder sizce çokmu diye sorsam???

Aslında sen de ne kadar çok kombine bilet verildiğinin örneğini vermiş oldun  :tabe:
5000/100 hediye kombine = 50 tane 5 milyon tl sponsor olan firma yani 50*5=250 milyon tl sponsor geliri. Bizim böyle bir sponsor gelirimiz olsaydı elbette çok olmazdı  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

demekki usül böyle yapacak bişey yok zaten macada sponsor biletide olsa beşiktaş taraftarı geliyor tek farkı sponsor bileti zaten sponsorda onun parasını ödediği için sıkıntı yok bence :)
benim içime sinmiyor abi.Kulübün ne kadar ve kimlere sponsor bileti verdiğini açıklaması lazım.Düşün sen alnının teri ile çalışıp kazanıp bilet alıyorsun ben de bilmem ne akrabamın vasıtasıyla beleş bilet alıyorum ve giriyorum.Hoşuna gitmez senin de.Sayının bu kadar çok olması tribünde huzursuzluk çıkartır.

Çevrimdışı tayfun

4.kategori az sonra güncelleniyor ağalar.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı f_madida

bu gundemin isiginda tekrar kapasite tartismasina doneriz sanki  :biggrinking:

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Deniz

iyide o biletleri onlara bedava vermiyorsun para ödedikleri için veriyorsun
adı üzerinde sponsor yani sana sponsor oluyor ve bir anlaşma yapıyor
anlaşmanın içinde bilette var onun için bir rakam belirliyorsun ve bunu ödüyorlar
bu dünyanın her yerinde böyledir
Necmi abi ben sponsor biletine karşı değilim.stadın 8 de birinin sponsora verilmesine karşıyım.1000-1500 falan olsa zaten ortada sorun yok ama stadın kapasitesi zaten 40 bin bunun 5000 inini bedava verirsek nasıl dönecek bu değirmen? Bu kadar kişinin ücretsiz girmesi beni rahatsız eder.Bu nedenle kimlere ne kadar verildiği açıklanmalı diyorum

Çevrimdışı Oktay

benim içime sinmiyor abi.Kulübün ne kadar ve kimlere sponsor bileti verdiğini açıklaması lazım.Düşün sen alnının teri ile çalışıp kazanıp bilet alıyorsun ben de bilmem ne akrabamın vasıtasıyla beleş bilet alıyorum ve giriyorum.Hoşuna gitmez senin de.Sayının bu kadar çok olması tribünde huzursuzluk çıkartır.
işin etik olarakta ticari olarakta hiç bir yadırganacak tarafı yok sonuçta sana sponsor olan çuvalla para veriyosa sende misafir ediceksin ... misafirdende parada alınmıcagına göre  :)

Çevrimdışı Deniz

işin etik olarakta ticari olarakta hiç bir yadırganacak tarafı yok sonuçta sana sponsor olan çuvalla para veriyosa sende misafir ediceksin ... misafirdende parada alınmıcagına göre  :)
Abi misafir etmeyelim demiyorum ben bak aynı şeyi söylüyoruz.Ben sayının fazla olduğunu söylüyorum.Bu huzursuzluk çıkartır diyorum.1000 olsa tamam hadi 2000 e de tamam ama zaten 40 bin kişiyiz 5000 sponsor mu olur yazık günah  :tabe:

Etiketler: