Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333539 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bu derneklere yer ayrılma meselesi neden kamuoyuna açıklanmaz ki...Bence gayet mantıklı bir uygulama olmuş...Derneğe üye olmak demek Beşiktaş için ''birşeyler yapıyor olmak'' demek...Boş boş konuşup, formayı bırak bilekliğin bile korsanını alıp bir de ''en iyi taraftar benim'' diye nette yönetime, oyuncusuna sallayanlara göre hak ediyorlar böyle bir uygulamayı...

Çevrimdışı Efe

Evet abi

Tmm enes 16 temmuzda gorusecegiz mabetle konustum bi sıkıntı olmazsa stadtayım bu arada passolig kartım geldi necmi abi siyah gonderdiler ama banka kartı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Tmm enes 16 temmuzda gorusecegiz mabetle konustum bi sıkıntı olmazsa stadtayım bu arada passolig kartım geldi necmi abi siyah gonderdiler ama banka kartı :icool:
kafalarına göre takılıyorlar işte bende sırf siyah olsun diye kredi kartını istedim banada beyaz banka kartı göndermişler
allahtan beyaz onada razı olduk ya başka renk olsaydı 25 Tl yide daha geri iade etmediler etsinler gidip kartal yuvasına
bırakacağım en azından doğru yere gitmiş olduğundan emin olurum yakında bu kartlardan hesap ücretide isterlerse şaşırmam :D

Çevrimiçi Necmi

16 temmuza ufak bir buluşmamı tertiplesek seninle tanışmak isteyen arkadaşlar gelir :D
@Efe Elaldı

Çevrimdışı Efe

16 temmuza ufak bir buluşmamı tertiplesek seninle tanışmak isteyen arkadaşlar gelir :D
@Efe Elaldı

Olur abi sıkıntı yok 8 e kadar oralardayım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sıkıntı hocanın kendisinde galiba. Danny ve Eneramo için "alınsın" diyene ben de bi daha bütçe teslim etmezdim.
Ki kendisi net başarısızdır.
3. olup devam eden sanırım ilk teknik direktörümüz.

3. olmasa da 2. olup devam edenlerimiz mevcut:
1987'de Milne, ilk kez yurt dışına çıktı ve Beşiktaş JK'nin teklifini kabul etti. İlk sezon Galatasaray'ın ardında ikinci oldular. Kupada da başarısız olan Beşiktaş'ın tek tesellisi Başbakanlık Kupası oldu. 1988-89 sezonunda yine lig ikincisi oldular ancak bu sefer hem Türkiye Kupası'nı hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandılar. Ligde şampiyonluğun gelmemesi nedeniyle Milne üstünde baskı oluşsa da başkan Süleyman Seba devam kararı aldı. 1989'dan itibaren ise Beşiktaş fırtına gibi esmeye başladı. Üç sezon üst üste lig şampiyonluğu kazanıldı. 1990-91 sezonundaki şampiyonluk hiç yenilgi alınmadan kazanılmıştı. Böylece Beşiktaş, Türkiye tarihinde namağlup tek şampiyon unvanını kazandı.

bi de alex ferguson gerçeği var malum.. bizde olsa öyle bir gerçek olması imkansızdı.. çünkü dediğin gibi 3. olduysa yolla mantığındayız genel olarak.. ama bak adamlar 6 sene dayanmış ve sonrası malum (hem de 11. falan olmuş adam):

Yıl         Puan
1986-1987   11   
1987-1988   2   
1988-1989   11   
1989-1990   13   
1990-1991   6   
1991-1992   2   
1992-1993   1

istikrar candır.. her sene teknik direktör değiştirirsen hiç bir zaman başarıda sürekliliği yakalayamazsın.. yeni tanıdığı ülke ve kulüpte hatalar yapılır.. ayrıca kulüp sana şartlarım bu, bunları alabiliyoruz demiş olabilir, seçenekleri nelerdi bilmiyoruz.. insanları eleştirmek çok kolay
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 13:57:11 insane_rc ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

@Efe Elaldı
:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı ucanlaz

Bu derneklere yer ayrılma meselesi neden kamuoyuna açıklanmaz ki...Bence gayet mantıklı bir uygulama olmuş...Derneğe üye olmak demek Beşiktaş için ''birşeyler yapıyor olmak'' demek...Boş boş konuşup, formayı bırak bilekliğin bile korsanını alıp bir de ''en iyi taraftar benim'' diye nette yönetime, oyuncusuna sallayanlara göre hak ediyorlar böyle bir uygulamayı...

Aynen katiliyorum.  :super:

Çevrimdışı Anıl

3. olmasa da 2. olup devam edenlerimiz mevcut:
1987'de Milne, ilk kez yurt dışına çıktı ve Beşiktaş JK'nin teklifini kabul etti. İlk sezon Galatasaray'ın ardında ikinci oldular. Kupada da başarısız olan Beşiktaş'ın tek tesellisi Başbakanlık Kupası oldu. 1988-89 sezonunda yine lig ikincisi oldular ancak bu sefer hem Türkiye Kupası'nı hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandılar. Ligde şampiyonluğun gelmemesi nedeniyle Milne üstünde baskı oluşsa da başkan Süleyman Seba devam kararı aldı. 1989'dan itibaren ise Beşiktaş fırtına gibi esmeye başladı. Üç sezon üst üste lig şampiyonluğu kazanıldı. 1990-91 sezonundaki şampiyonluk hiç yenilgi alınmadan kazanılmıştı. Böylece Beşiktaş, Türkiye tarihinde namağlup tek şampiyon unvanını kazandı.

istikrar candır.. her sene teknik direktör değiştirirsen hiç bir zaman başarıda sürekliliği yakalayamazsın.. yeni tanıdığı ülke ve kulüpte hatalar yapılır.. ayrıca kulüp sana şartlarım bu, bunları alabiliyoruz demiş olabilir, seçenekleri nelerdi bilmiyoruz.. insanları eleştirmek çok kolay
Konu dışına çıkmak gibi olmasın  :evillol: Bilic istikrar sağlanıcak bir hoca değil bence, transfer tercihleri yanlış, oyuncuları oynatma tercihleri yanlış, oyuncu değişiklikleri yanlış. He tabi daha ligi yeni tanıdı. Umarım bu sene daha iyi olur ve seneye stadımızla birlikte şampiyonluğa yürürüz hep beraber  :super:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Konu dışına çıkmak gibi olmasın  :evillol: Bilic istikrar sağlanıcak bir hoca değil bence, transfer tercihleri yanlış, oyuncuları oynatma tercihleri yanlış, oyuncu değişiklikleri yanlış. He tabi daha ligi yeni tanıdı. Umarım bu sene daha iyi olur ve seneye stadımızla birlikte şampiyonluğa yürürüz hep beraber  :super:

valla günleridr konu içi o kadar az konuşma var ki pek takılmıyorum ben buna açıkçası.. peki kim sence istikrar sağlanacak hoca veya istikrar sağlanacak hoca kriterleri nelerdir ve bu kadar yanlışları yapan adam stadsız, cezalarla dolu bir yılda nasıl 2.liği kılpayı kaçırdı.. bunun aksi örneği de mevcut.. gsnin olimpiyattaki yılı.. ali samiyene dönmeseler küme düşeceklerdi.. hangi şartlara, hangi kriterlere göre başarısız ilan edebiliyorsunuz bir adamı?

Çevrimdışı sahinnd

Dediğin gibi 2. Liği kılpayı kaçırmasaydık ve 2. Olsaydık da başarısız olacaktık ama şimdiden daha iyi olacaktık. Gerçekten 2.lik önemliydi ama Beşiktaş 1. Olamadığı her sene kendini başarısız saymak zorundadır. Kendimizi kandırmayalım
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı tayfunyasar

Köşelerin satışa çıkarılmamasında insanlar, tabi ki yönetime yüklenecek. Bunda herhangi saçma ya da ayıp edilen bir durum yok. Şeffaf yönetim filan beklemiyor kimse. Örnek olarak senelerdir aynı yerden maç izleyen birisi, aynı yerden izlemek istiyor diye yönetimi eleştiriyor, laf çakmaya çalışıyor konumuna düşürülemez. Ya da daha mutlu olabileceği bir yerden bilet almak istiyorsan ve sebepsiz yere alamıyorsan, bunu dile getirmek gayet normal bir şey.

Derneklere ayrılmış olabilir o alanlar. Ama ne hakla derneklere ayrılıyor? Bursa Beşiktaşlılar Derneği'nden gelen mail, örnek alabiliriz, 30 kişilik yer verilmiş. Hani olsa 300 kişi aynı yerde olsunlar diyeceğim ama sadece 30 kişi. Bir çok derneğe de, demek ki böyle minik minik alanlar ayrılmış.

Halbuki derneklere başvuru hakkı tanınsaymış. kaç kişilik yer alacaksınız, almak istiyorsunuz? Sizin başvurularınız klupten yapılacak denseymiş. Nereden almak istiyorlarsa oralardan 30 kişi yer ayırtılsaymış. Ve bu yöntem de açıklansaymış bjk.com.tr'de. "Dernekler için kombinede toplu oturma avantajı!" diye.

Neyse uzatmaya gerek yok. Yönetimsel bir hatadır bu. Ötesine berisine bakmaya gerek yok. Gerekçe ile gerçek birbirini tutmuyorsa bu kandırmaya girer. Yönetimim beni niye kandırsın ki? Ne çıkarı var? İşte bu soruları sormaya başlayınca insan, ne yazık ki güvenini kaybediyor.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı cccilluminaticcc

Transfer yanlışı derken adam özellikle istediği atiba vardı oda başarılı bir sezon geçirdi.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı 14. Testere kiriş tablası kurulmuş bir de çıkış kapıları kurulursa kapalıda artık işler bitmiş olacak :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dediğin gibi 2. Liği kılpayı kaçırmasaydık ve 2. Olsaydık da başarısız olacaktık ama şimdiden daha iyi olacaktık. Gerçekten 2.lik önemliydi ama Beşiktaş 1. Olamadığı her sene kendini başarısız saymak zorundadır. Kendimizi kandırmayalım

geçen seneki şartlara göre başarılı değil çok başarılıyız.. stad ve rakipler kadar transfer bütçesi olduğu sene açık ara 2. olursak başarısız olmuş oluruz.. kılpayı 2. olursak o bile başarısızlık sayılmaz.. çünkü bu bir oyun ve bir çok faktörü var.. doğru transferler yapar, doğru oynarsın ama şansın önemi de yadsınamaz

Çevrimdışı Anıl

valla günleridr konu içi o kadar az konuşma var ki pek takılmıyorum ben buna açıkçası.. peki kim sence istikrar sağlanacak hoca veya istikrar sağlanacak hoca kriterleri nelerdir ve bu kadar yanlışları yapan adam stadsız, cezalarla dolu bir yılda nasıl 2.liği kılpayı kaçırdı.. bunun aksi örneği de mevcut.. gsnin olimpiyattaki yılı.. ali samiyene dönmeseler küme düşeceklerdi.. hangi şartlara, hangi kriterlere göre başarısız ilan edebiliyorsunuz bir adamı?
1. si Galatasaray bu kadar kötü olmasa bizim 2. lik şansımız falan olmazdı orası kesin, Galatasarayın bu kadar kötü olduğu 1 senede bizim kesinlikle 2. olmamız gerekiyordu. Evet stadsız oynadık ama İnönüdeyken iç saha galibiyet ortalamamız 8-9 muş. Bu sene kendi evimizde oynadığımız maçlarda 12 galibiyet almışız. Ayrıca Bilicin kariyerinde sadece Hırvat Milli Takımı var. Lokomotiv tamamen facia onu saymıyorum. Milli takımda bütün oyuncular hazır oluyor ve Hırvat milli takımının kadrosu gayet iyi. O yüzden Beşiktaş Bilicin ilk ciddi sınavı olucak kendisi içinde. Bana göre ilk sene başarısız oldu. Bence istikrar sağlanıcak hoca da Ralf Ragnick, Tuchel tarzı taktik bilgisi çok yüksek hocalardır. Bilicin bu sene içinde 4-2-3-1 dışında oynattığı bir tane taktik var mı ? Her maça aynı taktik. Artık bir süre sonra rakipler sizi çözüyor  :by2:

Çevrimdışı Anıl

Transfer yanlışı derken adam özellikle istediği atiba vardı oda başarılı bir sezon geçirdi.
Eneramo ve Dany de Bilicin ısrarla istediği oyuncular...

Çevrimdışı ZEKI

Kombine satışını başladığı daha ilk gün bakıldığında zaten bir takım koltukların kırmızı olduğu görülüyordu. Bunun nedeninin elbette hemen o gün o koltukların satılmış olduğu değildi. Bunu nedeni 1. Lansmanda klüp içi rezervasyonlar, 2. Sponsorlara ayrıldığı, 3. Uefa için rezervasyon, 4. Bilinen ancak açıklamayan sebepler olduğu rivayet edilmişti. Bunu kesin olarak bilemiyoruz. Ancak yetkili bir kişi de çıkıp açıklama yapmadı halen de yapmıyor. Doğal olarak bizlerde komplo teorileri üretiyoruz. Kombine için zar zor para bulan kişi tabii ki iyi yerden almak istiyor. Ayrıca kiraladığı  koltukta , bundan sonra da O kişinin ilk söz hakkı olacak. Yetkili birini açıklamaya yapmaması durumunda dedikodular sürüp gidecek. Ancak şu anda kesin olan bir şey var ki kombine almak isteyen boş olandan almak zorunda , yoksa yeşil koltuklar da bitince ,almadığına pişman olacak... :by2:

Su anki fiyattan satislar yanlis bilmiyorsam 28 Agustos tarihine kadar. Daha sonra buralari daha yuksek fiyattanda acabilirler. Birde boyle dusunmek lazim.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 14:20:06 derbeder2007 ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

1. si Galatasaray bu kadar kötü olmasa bizim 2. lik şansımız falan olmazdı orası kesin, Galatasarayın bu kadar kötü olduğu 1 senede bizim kesinlikle 2. olmamız gerekiyordu. Evet stadsız oynadık ama İnönüdeyken iç saha galibiyet ortalamamız 8-9 muş. Bu sene kendi evimizde oynadığımız maçlarda 12 galibiyet almışız. Ayrıca Bilicin kariyerinde sadece Hırvat Milli Takımı var. Lokomotiv tamamen facia onu saymıyorum. Milli takımda bütün oyuncular hazır oluyor ve Hırvat milli takımının kadrosu gayet iyi. O yüzden Beşiktaş Bilicin ilk ciddi sınavı olucak kendisi içinde. Bana göre ilk sene başarısız oldu. Bence istikrar sağlanıcak hoca da Ralf Ragnick, Tuchel tarzı taktik bilgisi çok yüksek hocalardır. Bilicin bu sene içinde 4-2-3-1 dışında oynattığı bir tane taktik var mı ? Her maça aynı taktik. Artık bir süre sonra rakipler sizi çözüyor  :by2:

"Evet stadsız oynadık ama İnönüdeyken iç saha galibiyet ortalamamız 8-9 muş." peki bunda teknik direktörün payı? :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

"Evet stadsız oynadık ama İnönüdeyken iç saha galibiyet ortalamamız 8-9 muş." peki bunda teknik direktörün payı? :)
Benim orda demek istediğim stad dezavantajını yaşamadık bu sene bir bahane sayılmamalı  :ok:

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 14:21:01
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Kapalı 14. Testere kiriş tablası kurulmuş bir de çıkış kapıları kurulursa kapalıda artık işler bitmiş olacak :)

iNŞ cNM yaaa...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Erdem Çözer

Benim orda demek istediğim stad dezavantajını yaşamadık bu sene bir bahane sayılmamalı  :ok:

işte nasıl yaşamadık, buna sebep olan ne? ne oldu da ilk bir kaç maç hariç seyircisiz oynayan takım bu dezavantajı yaşamadı.. aynı durumu yaşayan rakibin bunu aşamamışken sen nasıl aştın?

bence stad yapılmalı :ebebe:

El Deniz sana verdiğimiz ilacı fazla dozda içmeyeceksin dikkat et  :lol:

Etiketler: