Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334749 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

günaydın herkese.

Bi foto ile güne başlayalım fourquare dan Erkut A. nın paylaşımı
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı mert_

iyidir @kcptl hocam sen nasılsın sitem ettiğimden değil yanlış anlaşılmasın biz yoğunluktan o muhabbetlerin içinde olamıyoruz bu sefer herşeyi kaçırıyoruz
çok şükür yaramaz bir şey yok @Serkan7738 hocam. biliyorum sitem ettiğinden değil, belki o konular gözden kaçmıştır, belki o konuların güncellenmediği düşünülüyordur o yüzden benzer şekilde gün içinde sık giremeyenler için, foto ve bilgilere kısa yoldan ulaşma açısından genel bir hatırlatma yaptım hocam.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 11:20:20 kcptl ]

Çevrimdışı yldrmaydn

Ben de bizim taraftar anlamıyorum sanki bütün kombineler satıldı da ayrılan yerleri dert eden var e hani sen daha satıştaki kombineleri dörtte birini bitirememişsin ki, sanki bütün kombineler satıldıda ayrılan yerler kaldı.

mesela 401de koltuk almak istiyorsun ama ilk 10 sıra olsun diyorsun ama o kısmı satışa kapatmışlar diyelim. sonuçta belki satılmayacak ve boş kalacak orası ve sen alabilecekken sırf birilerine ayrıldı diye alamayıp neden istemediğin 15.sıradan alasın ki? o yüzden bence yeterince tutuldu bu koltuklar artık nereler satılacaksa tüm müsait koltuklar açılsın isteyen istediği yerden alsın.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 11:24:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen bir şey okudum pek inandırıcı gelmedi ama olabilir mi diye düşündüm sonradan bilen vardır mutlaka.

Stadtaki sesin yükselişine göre çatı kızaracak deniyordu ışıklandırma ile. Yani desibel arttıkça kırmızılaşacak çatı. Doğru mudur eğer değilse yapılma ihtimali olabilir mi böyle bir şeyin?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 11:25:17
  • Beşiktaş / Bodrum
mesela 401de koltuk almak istiyorsun ama ilk 10 sıra olsun diyorsun ama o kısmı satışa kapatmışlar diyelim. sonuçta belki satılmayacak ve boş kalacak orası ve sen alabilecekken sırf birilerine ayrıldı diye alamayıp neden istemediğin 15.sıradan alasın ki? o yüzden bence yeterince tutuldu bu koltuklar artık nereler satılacaksa tüm müsait koltuklar açılsın isteyen istediği yerden alsın.

Hocam her türlü boş kalmaz 10 bin bilet kalsa bile son gün peynir ekmek gibi satılacağı için sanırım oralar kapalı kalmaya devam edecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçen bir şey okudum pek inandırıcı gelmedi ama olabilir mi diye düşündüm sonradan bilen vardır mutlaka.

Stadtaki sesin yükselişine göre çatı kızaracak deniyordu ışıklandırma ile. Yani desibel arttıkça kırmızılaşacak çatı. Doğru mudur eğer değilse yapılma ihtimali olabilir mi böyle bir şeyin?
Doğru değil

Çevrimdışı empisayn

Ekşi Sözlükten alıntıdır

kombine satış politikasında garip birşeylerin döndüğü takım. 9 kişilik ekibi topladık, dün herkes iş yerinden izin aldı ve stada kombinelerimizi almaya gittik. satış ofisine girdik 10-15 tane eleman oturmuş, önlerinde bilgisayar çalışıyorlar (ya da öyle görünüyorlar). bizden önce gelmiş 6 kişilik bir ekip vardı ve bu elemanlarla tartışıyorlardı. olayı tam anlayamadık ama kombine almak istedikleri tribünle ilgili bir anlaşmazlık olduğu belliydi. neyse bu 6 kişi, bağırşmalar, tartışmalar sonrasında ofisten çıktı. biz bankoya gittik. dedik ki "biz 9 tane 123 tribününden kombine kart almak istiyoruz" sonrasında ise o 6 kişinin neden tartıştığını anladık;

eleman: o tribün için kombine satılmıyor.
ben: nasıl satılmıyor, kalmadı mı? neyse sorun değil, 119' da olur.
e: satış yok beyefendi. o tribün için kombine satmıyoruz.
b: satmamak ne demek yahu? bitti mi, onu mu demek istiyorsunuz?
e: hayır, bitse bitti derdim. satış yok.
bizim arkadaş: tamam ya, tartışmayın. 104 veya 105' ten alalım.
e: oralarda da satış yok!
b: kardeşim, devlet dairesi memurları gibi konuşmasana, niye satmıyorsun, izah et bari. buraya milleti terslemek için mi oturdun?
e: bakın beyefendi, henüz "misafir takım tribününün yeri belli olmadığı için" köşe tribünler satışa açılmadı.
b: bu ne saçma birşey lan (lan demesem iyiydi), ne alakası var, hem kulüp satışa açık olan yerleri ilan etti. satış yapılmayan yerleri de (sponsor vs.) özellikle belirtti. öyle birşey olsa açıklardı.
e: satışı bana kapalı olan bir yeri size nasıl satabilirim. şikayetiniz varsa kulübe gidin, mail atın, bana zorluk çıkarmayın. o tribünler henüz kesinleşmeyen bir tarihten sonra satılacak.

sonra arkadaşlardan birkaçı, beni tutup oradan uzaklaştırdı. dışarı çıktık.

velhasıl arkadaşlar, saçma bir gerekçeyle (aslında başka bir sebebi olduğuna inanıyorum); 104-105-119 ve 123 nolu tribünlerde satış yok.

twitter'da, sözlükte, orada burada beşiktaş kelimesinin geçtiği her haberi okumaya çalışıyorum. ancak bu olaydan şu ana kadar kimsenin bahsetmemiş olması da ayrı bir gariplik...

diğer 6 kişiyi de hesaba katarsak dün sadece 15 dakikada 13.500 tl' lik kombine kart satılabilecekken, anlamsız bir gerekçeyle bu engellendi. kim bilir, bizim gibi daha kaç kişi eli boş dönmüştür o ofisten.
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 11:33:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğru değil

Acaba yapılabilir mi? Gerçekten stadı daha da özel kılabilecek bir özellik olur bu ama Çato bu kadar ışıklandırma alamaz diye tahmin ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yldrmaydn

Hocam her türlü boş kalmaz 10 bin bilet kalsa bile son gün peynir ekmek gibi satılacağı için sanırım oralar kapalı kalmaya devam edecek.

sorun boş kalması değil elbet satılır da eğer o blokta 50 bilet satışa ayıracaksan sistemi kurarsın 50 boş kalınca kapanır blok artık en arkada mı kalır en önde mi nerede kalırsa. ama insanlar almak isterken engel olmak saçmalık.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı yigitcan1903

Acaba yapılabilir mi? Gerçekten stadı daha da özel kılabilecek bir özellik olur bu ama Çato bu kadar ışıklandırma alamaz diye tahmin ediyorum.
İhtimal vermiyorum ama mabete sormak lazım

Çevrimdışı Oktay

Ekşi Sözlükten alıntıdır

kombine satış politikasında garip birşeylerin döndüğü takım. 9 kişilik ekibi topladık, dün herkes iş yerinden izin aldı ve stada kombinelerimizi almaya gittik. satış ofisine girdik 10-15 tane eleman oturmuş, önlerinde bilgisayar çalışıyorlar (ya da öyle görünüyorlar). bizden önce gelmiş 6 kişilik bir ekip vardı ve bu elemanlarla tartışıyorlardı. olayı tam anlayamadık ama kombine almak istedikleri tribünle ilgili bir anlaşmazlık olduğu belliydi. neyse bu 6 kişi, bağırşmalar, tartışmalar sonrasında ofisten çıktı. biz bankoya gittik. dedik ki "biz 9 tane 123 tribününden kombine kart almak istiyoruz" sonrasında ise o 6 kişinin neden tartıştığını anladık;

b: kardeşim, devlet dairesi memurları gibi konuşmasana, niye satmıyorsun, izah et bari. buraya milleti terslemek için mi oturdun?
e: bakın beyefendi, henüz "misafir takım tribününün yeri belli olmadığı için" köşe tribünler satışa açılmadı.
b: bu ne saçma birşey lan (lan demesem iyiydi), ne alakası var, hem kulüp satışa açık olan yerleri ilan etti. satış yapılmayan yerleri de (sponsor vs.) özellikle belirtti. öyle birşey olsa açıklardı.
e: satışı bana kapalı olan bir yeri size nasıl satabilirim. şikayetiniz varsa kulübe gidin, mail atın, bana zorluk çıkarmayın. o tribünler henüz kesinleşmeyen bir tarihten sonra satılacak.

velhasıl arkadaşlar, saçma bir gerekçeyle (aslında başka bir sebebi olduğuna inanıyorum); 104-105-119 ve 123 nolu tribünlerde satış yok.

twitter'da, sözlükte, orada burada beşiktaş kelimesinin geçtiği her haberi okumaya çalışıyorum. ancak bu olaydan şu ana kadar kimsenin bahsetmemiş olması da ayrı bir gariplik...

diğer 6 kişiyi de hesaba katarsak dün sadece 15 dakikada 13.500 tl' lik kombine kart satılabilecekken, anlamsız bir gerekçeyle bu engellendi. kim bilir, bizim gibi daha kaç kişi eli boş dönmüştür o ofisten.
baştan sona martaval ve hayal ürünü bir eski sözlük alıntısı.... arkadaş bahsettiği katagori 7 o katagoride satılacak bloklar:107-108-109-120-121-122 yani passo.com a baksa bu blokların satılmadığını görecek .....

Çevrimdışı yigitcan1903

baştan sona martaval ve hayal ürünü bir eski sözlük alıntısı.... arkadaş bahsettiği katagori 7 o katagoride satılacak bloklar:107-108-109-120-121-122 yani passo.com a baksa bu blokların satılmadığını görecek ama bizim taraftarımız artislik yapacakya olanı depil olmayanı ister
Niye artislik istediği bloktan almasın mı?
O 6 bloktan almak zorunda değil kimse

Çevrimdışı Oktay

Niye artislik istediği bloktan almasın mı?
O 6 bloktan almak zorunda değil kimse
yoksa napcan zorlamı alıcan veya sadece o 9 kişimi istiyo o tribünü

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 11:46:32
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Ekşi Sözlükten alıntıdır

Yazıda adı geçen tribünlerin satışı kombinelerin satışa çıktığı ilk günden bu yana yok... Gerekçe Deplasman tribününün ilk güvenlik kurulu tarafından tam olarak yerinin belirlenmemesi... Açıklama bu...

Gerçeği ise şu o tribünlerden kombine almak isteyen bir çok kişi biliyor ki o kısımlardan uygun fiyata seyir zevki olacak, ve gerçekten o kısımlara muazzam talep var... Ama kulübün yapmak istediği ise o tribünleri bu fiyata satmamak, Ağutos 28 den sonra şu anki fiyatlar zamlanacak ve o kısımdaki tribünleri satışa çıkartacaklar zamlı olarak tüm hikaye budur... Deplasman tribünü olayı gerçeği yansıtmamaktadır...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi murat

daha bizim koltuk sayımız belli değil.bir ayarlama yapılıyor olabilir.ilk sene stad daha bitmemiş.koltuk izni aşılabilecekmi.belki o kenardaki ilk iki sıra koltuklar olmayabilirde.yada ayar yapabilmek için  satış yapılmıyordur.bence şu an irdelemek çok doğru değil.

Çevrimdışı yigitcan1903

yoksa napcan zorlamı alıcan veya sadece o 9 kişimi istiyo o tribünü
Yok ne demek yav  :D Yassah hemşerim gibi
Bitti mi yoo
Niye satışa çıkmıyor?
Misafir tribünü belli değil
Neden kombineler satışa çıkana kadar belirlenemedi yine cevap yok
Bir rivayet de köşelerden derneklere ayırdıysan kırmızıyla kapatırsın koltuklarını bloğun kalanını satışa açarsın
Orası satılmıyo işine gelirse tavrıyla olmaz yani
Yok dersen adam da almaz haliyle,ondan sonra "satılmıyo ya"
Birçok kişi var açık tribün köşelerini bekleyen,satışı yavaş kılan etkenlerden biri de bu

Çevrimdışı Oktay

Bitti mi yoo
Niye satışa çıkmıyor?
Bir rivayet de köşelerden derneklere ayırdıysan kırmızıyla kapatırsın koltuklarını bloğun kalanını satışa açarsın
Birçok kişi var açık tribün köşelerini bekleyen,satışı yavaş kılan etkenlerden biri de bu
sen klube telefon aç bi sor bakalım niye satılmıyo sonra gel burda bizi aydınlat

Çevrimdışı tayfun

o blokların kapalı olmasının sebebi passo değil,yani gidipde adamlara atar yapmanın manası yok,ilgili merci klüp.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Bazı bloklarda bilet satışı olacak, bilet satılacak blokta kombine almaya çalışmak ve bunun için ortalığı birbirine katmanın ne manası var.

Çevrimdışı tayfun

Bitti mi yoo
Niye satışa çıkmıyor?
bende 104 alacaktım mecbur 107 aldım,köşeleri bekleyenler var tabiki ama passo ya bağırmanın anlamı yok(bu konuda)

Çevrimdışı yigitcan1903

sen klube telefon aç bi sor bakalım niye satılmıyo sonra gel burda bizi aydınlat
Ben kombine almaya gittiğimde o konuyu zorladım satış ofisinde merak etme  :tabe:
Hep aynı kaçamak cevaplar misafir tribünü diyo  :D
Dernekler falan dedim baktım kem küm ediyor :D
Saklamaya gerek yok,kulağımıza geliyor derneklerde arkadaşlarımız yok sanki:D
Adamlar zaten parasıyla alacak ama bloğu komple kapatmanın da manası yok
Her şeye he dememek lazım,sorgulamak lazım

Çevrimdışı tayfun

Bazı bloklarda bilet satışı olacak, bilet satılacak blokta kombine almaya çalışmak ve bunun için ortalığı birbirine katmanın ne manası var.
+1903

Çevrimdışı scape_bjk

Amaç hep aynı yönetime bi yerlerden vurmaya çalışmak...

Çevrimdışı yigitcan1903

bende 104 alacaktım mecbur 107 aldım,köşeleri bekleyenler var tabiki ama passo ya bağırmanın anlamı yok(bu konuda)
Zaten yaşanan olayı tasvip etmiyorum
Ordaki adamla ne kadar tartışsan sonuç çıkmaz
Muhatap kulüptür

Etiketler: