Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 04:06:59
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
stad arkadaşın mehmet'i ne çabuk unuttun yahu , az mı süzerin ordan stadı izlleyip obitaş'ı eleştirdik seninle ,ha bir d egözlüğümü getirmiştin murat muhallebicisinden .. :)  :)

Çevrimdışı keremfrat1

Aha ışık patladı heralde söndü o taraf  :kop:
ayarladılar :D  :icool: :D kameraya tutyolardı bıraz önce dedım mesaj verıyolar bıze heralde :)  :lol:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ben bir şeyle ilgili mesaj yazacaktım mesajı yazana kadar bir sayfa ileri gitmiş benim mesaj bayatlamış :D
mabet nasıl yazıyor anlamadım bir yere biriktirmiş kes yapıştır yapıyor herhalde bu kadar insana yetişilirmi :alala:

Yüksek çaycılıktan gelen kazanımdır. Çay dağıtırken de bardaklar havada uçuşuyordur. :D
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 04:10:10 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@sallapati sanırım seni ilgilendirir bak bir 50 lira at beşiktaşa
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda 4. yıldız mücadelesi verecek Galatasaray ile Fenerbahçe'ye 2,10'luk oran verilirken Beşiktaş'a 5,75 ve Bursaspor ile Trabzonspor'a da 20,00 oran verildi. 'Bu takımların haricinde biri şampiyon olur' un yani DİĞER'in oranı ise 70.00
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı keremfrat1

stad arkadaşın mehmet'i ne çabuk unuttun yahu , az mı süzerin ordan stadı izlleyip obitaş'ı eleştirdik seninle ,ha bir d egözlüğümü getirmiştin murat muhallebicisinden .. :)  :)
heee şimdi hatırladım bılmıyorumkı ısmın yazmıyo çıkartamadım  :) obitaşı eleştırmezdım ben sounçta eleştırmek benımm hadıme düşmez stad yapılıyo bı şekılde :) hepsı emekçı kardeşlerimiz allah razı olsun onlardan

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ikay yusuf

yahu..su obitasin bolumunde on alt kirisler ne zaman betonlanacak yahu..1 aydir ayni mubarekler..
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 04:22:48
eski açık yol rampasının akıbeti nolacak ,nasıl alınması planlanıyo ??

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

eski açık yol rampasının akıbeti nolacak ,nasıl alınması planlanıyo ??

Rampa işin en kolay kısmı. Zaten tamamen de alınamaz. Takım otobüsleri oradan giriş çıkış yapacak. Rampanın kotu düşürülecek ve geriye çekilecek. Traşlanacak diyelim.

Çevrimdışı keremfrat1

:icool: Saat 05:00 Nöbet saatım Bıtmıştır :) yatma vaktı  :by2: allah rahatlık versın ıyı sabahlar :) hayırlı cumalar :)  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl

3-5 nöbeti sakince tamamlandı, herkese iyi sabahlar yarın ki 3-5 nöbetinde görüşmek üzere :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 05:20:27
ilk günden 5-7 nöbeti bize düştü napalım tutacaz artık  :)    :icool:  ,( Biraz dua edeyim )  Bol çalışmalı bir gün olur inş., Allah işçilerimizin yardımcısı olsun ,işlerini kolaylaştırsın ..kazasız ,belasız işlerin aksamadığı tıkırında olduğu bir cuma nasip olur inş.
-Bu arada Gazzedeki kardeşlerimize de Allah yardım etsin .. 

Çevrimdışı ikay yusuf

mesainin baslamasini bekliyen var mi yoksa tek miyim? :ebebe: :ebebe: :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 06:04:03

Çevrimdışı ikay yusuf

tmmm..ben devam ederim sonrasini..ramazan boyunca zaten 10 a kadar uyumuyom..

Çevrimdışı frkndgnr

Ben de bizim taraftar anlamıyorum sanki bütün kombineler satıldı da ayrılan yerleri dert eden var e hani sen daha satıştaki kombineleri dörtte birini bitirememişsin ki, sanki bütün kombineler satıldıda ayrılan yerler kaldı.

Çevrimdışı frkndgnr

Abiler bi kaç sorum olacak resimli anlatıyım

Kırmızı alan obitaşa mı ait?
Mavi alana ve yeşil alana temel atılırsa rampadan giriş nasıl sağlanacak, araclar betonun üstübdenmi geçecek?
Ve turuncu alanda kolon ve kiriş işleri hemen başlayacak mı hiç durmadan

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Abiler bi kaç sorum olacak resimli anlatıyım

Kırmızı alan obitaşa mı ait?
Mavi alana ve yeşil alana temel atılırsa rampadan giriş nasıl sağlanacak, araclar betonun üstübdenmi geçecek?
Ve turuncu alanda kolon ve kiriş işleri hemen başlayacak mı hiç durmadan

-Evet kırmızı alan Obitaş'a ait.
-Bahsettiğin kısımlara temel atılması daha iyi. Ayrıca arkasında yol var. Yani tamamen tribün alanı olmayacak. Numaralının arkasında ortalama 6 metre genişliğinde takım otobüsü yolu olacak. Bu yol bölümlendirilip pompa ve mikserler girer. Diğer yandan da numaralı tribün devam eder. Tabi numaralı tarafında sadece alttan değil üstten de beton dökülmesi gerekecek. Bunun için de belediyeden izin alınarak numaralı arkasındaki 2 şeritli yolun tek şeriti zaman zaman kapatılabilir.
-Tabliye betonu dökülen bir yerde bir üst aşamaya geçilmemesi için bir sebep olamaz. Elbette başlar. :super:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 07:49:03 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı frkndgnr

Teşekkür ederim abi bilgilendirme için...  :icool:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Enes Ö

Yüksek çaycılıktan gelen kazanımdır. Çay dağıtırken de bardaklar havada uçuşuyordur. :D
Orda devreye ben giriyorum,kırıkları toplamak için :D

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Etiketler: