Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336114 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 03:51:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 03:52:54
ben bir de meşhur "necmi abi " ile tanışmak istiyorum ,en kısa ne zaman mümkün olur bu ???  :)

Çevrimdışı EmreTkgz42

Ben daha burdaym sabahcılara devir teslim yaparm  :icool:

Çevrimiçi Necmi

ben bir de meşhur "necmi abi " ile tanışmak istiyorum ,en kısa ne zaman mümkün olur bu ???  :)
:iblush: yok ben meşhur falan değilim ne zaman istersen tanışırız :D

Çevrimdışı Anıl

Yine yatamadım  :ebebe: Necmi abi gerçekten bir sonraki buluşma ne zaman  :ssss:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

hadi iyi geceler herkese görüşmek üzere

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

sezgin sohbeti kaçırdın :D

Abi forumun hızına yetişilmiyor ki. Geriden okuyarak geliyorum 5 sayfa okuyana kadar 2 sayfa daha ilerliyor. :D Ama iyi koptum mabetin cümlesine. :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

siteye 10 dakikadır giremeyen tek benmiyim :alala:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2014, 03:57:04
abi ramazan ayına kadar günde 2-3 kez gidiyodum stada, ama şu an anca iftardan sonra :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi forumun hızına yetişilmiyor ki. Geriden okuyarak geliyorum 5 sayfa okuyana kadar 2 sayfa daha ilerliyor. :D Ama iyi koptum mabetin cümlesine. :D
hangisine :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

İki yıl önceki Elazığspor karşılaşmasında bir seyircinin sahaya girmesi, bazı seyircilerin de sahaya yabancı madde atması nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, Selçuk Şit ve Fatih Doğan adlı iki taraftara 10'ar bin TL tazminat davası açtı.

Siyah-beyazlıların 3-0 kazandığı maçta ilk gol sonrası tribünden atlayıp Necip Uysal'a sarılan Şit, savunmasında sahaya düştüğünü belirtirken Doğan, rakip kaleciye çakmak attığını itiraf etmişti.

Kaynak: Sabah

Çevrimiçi Necmi

ben bir şeyle ilgili mesaj yazacaktım mesajı yazana kadar bir sayfa ileri gitmiş benim mesaj bayatlamış :D
mabet nasıl yazıyor anlamadım bir yere biriktirmiş kes yapıştır yapıyor herhalde bu kadar insana yetişilirmi :alala:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

bu benim 2.yüksek lisansım idi bitirdim... artık hem yüksek çay eksperi hem yüksek çay demlemeciyim

Yukarıdaki cümlene mabet hocam :D
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 04:02:20 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta çalışma var şuan üst bölümde  :super:

Çevrimdışı keremfrat1

kerem bey tanıdınız mı beni ???  :)
tanıyamadım ama sen benı tanıyosun galıba çıkartamadım   :alala:  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anıl

Eski açıkta çalışma var şuan üst bölümde  :super:
Ateş mi yakmışlar bana mı öyle geliyor  :alala:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mimar sinan gibi tütün içip dumanın nereye gittiğine bakıyorlar hocam meşale yandığında sahaya dağılmasını istemiyorlar sisin::::::::::::::::::) :biggrinking: :biggrinking: son katada devekuşu yumurtası koyacaklar örümcek yuva yapmasın diye :biggrinking:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı keremfrat1

yok anıl :) ışıkla oynuyolar orda ışığı ayarlamaya çalışıyolar galıba :alala:

Çevrimdışı Anıl

yok anıl :) ışıkla oynuyolar orda ışığı ayarlamaya çalışıyolar galıba :alala:
Aha ışık patladı heralde söndü o taraf  :kop:

Etiketler: