Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335937 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

selamlar. yine sohbetinize doyum olmuyor. feyzayı izledinizmi bu akşam :)
saatini değiştirmişler sonunu seyredebildim. :)

Çevrimdışı Anıl

biraz daha şok edeyim psikoloji ve matematik mezunuyum çaycılığın dışında flemenkceyi matematikten biliyorum
Yok yok bunlarda şok olmadım, psikoloji mezunu olduğum belli abi, yoksa bu kadar ilgi adamın psikolojisini bozar :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

biraz daha şok edeyim psikoloji ve matematik mezunuyum çaycılığın dışında flemenkceyi matematikten biliyorum
@bjk_mabet abi nasıl travmatik bir hyat yaşadında böyle oldun bir insan hem matematik hem de psikolojiyi neden okur :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı A_Aydin

kendi aramızda çok fazla sohbet etmeye başladık bize yabancı arkadaşlar kendilerini dışlanmış hisseder
arkadaşlar tanışmasak bile burası Beşiktaş ailesi burda yabancı kimse yok :ok: sizde katılın sohbete
çaktırmadan söyleyeyim böyle sohbet esnasında mabetin ağzından iyi laf alıyoruz :evillol:
Sohbete nasıl katılalım da abi.Sizin gibi istanbulda değiliz, toplantılara katılamıyoruz.Orada kendi aranızda ne konuşuyorsanız artık burda da şifreli şifreli konuşuyorsuz biz de okuyoruz işte öylesine.Acaba ne diyor bunlar yaa diye :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

abi ben de 2 sene sonra mezun oluyorum makinacı olarak , iklimlendirme konusunda salonda çalışabilirim diye düşünüyorum , resmen önceden yer ayırtıyoruz kendimize yalnız :D

mukavement akışkanlar mekanigi statik dinamik malzeme bilgisi kolay gelsin...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

abi az sonra ben aslında ben degilim diycen diye korkuyorum düşüp bayılcam smdi

Çevrimdışı bjk_mabet

Sohbete nasıl katılalım da abi.Sizin gibi istanbulda değiliz, toplantılara katılamıyoruz.Orada kendi aranızda ne konuşuyorsanız artık burda da şifreli şifreli konuşuyorsuz biz de okuyoruz işte öylesine.Acaba ne diyor bunlar yaa diye :alala:

gel gir biyerden ne olucak eninde sonunda ya siyaha varırız ya beyaza zaten...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi nasıl travmatik bir hyat yaşadında böyle oldun bir insan hem matematik hem de psikolojiyi neden okur :)

önce matematik okur çok sevdiği için sonra matematiğin getirdiği bilimselliği insana yormaya çalışır yani insanda ki matematiği arar ama bulamaz...çünki karmaşik sayılar gibidir insan i2=-1 önermesi ile çalışır yani varsayımdır bulanık mantıktır çokça...

Çevrimdışı bjk_mabet

abi az sonra ben aslında ben degilim diycen diye korkuyorum düşüp bayılcam smdi

tamam bizde sakat çokta o kadarda sıyırmadım yani  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Salih A.

önce matematik okur çok sevdiği için sonra matematiğin getirdiği bilimselliği insana yormaya çalışır yani insanda ki matematiği arar ama bulamaz...çünki karmaşik sayılar gibidir insan i2=-1 önermesi ile çalışır yani varsayımdır bulanık mantıktır çokça...
abi tatili erkene al derim ben :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

2 yıllık işletmeden mezun olamadım :D
Ortadoğuda ne eğitimi aldın onu sormak istemiştim

Çevrimdışı okan

mabet dağıttın beni ya gece gece..  :D arkadaş proje çizecem çizemiyorum. keyifli sohbet kacıyor. : )

Çevrimiçi Necmi

yok biz toplantıdada böyle şifreli konuşuyoruz :kop:
son toplantıda bir sürü yeni arkadaş vardı sessiz sessiz ve tuhaf şekilde bize bakıyorlardı
şimdi bunları okuyorlarsa bizim dışımızda başka toplantımı yaptılar diye düşünüyorlardır
bizim toplantılara en az 3 kere katılmadan bu dil çözülemiyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

2 yıllık işletmeden mezun olamadım :D
Aktar seni medresesinde tekrardan yetiştirecek herhalde... Aktar irtibat olucan :D :icool:

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler El Deniz  :evillol:
Ortadoğudan emperyalist semalara sızan ekibin parçasıyım ben  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

abi tatili erkene al derim ben :)

uykusuzluğa nereden alıştık sanıyorsun  :)

bir soru sana;

mükemmel sayı kendisi haricindeki tüm çarpanlarının toplamı kendisini veren sayıdır. Örneğin 6 bir mükemmel sayıdır çünkü kendisi haricindeki çarpanları yani 1, 2 ve 3 toplanınca kendisini verir: 1 + 2 + 3 = 6. Diğer örneklerse 28, 496, 8128 şeklinde gidiyor. Şimdiye kadar hiç tek mükemmel bir sayıya rastlanmamış. neden?

Çevrimdışı JusTDaqqeR

tamam bizde sakat çokta o kadarda sıyırmadım yani  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Hakkında okadar bilinmez varki insan türetip türetip daha sonra kendi teorilerini çürütüyor :D

Çevrimdışı A_Aydin

mukavement akışkanlar mekanigi statik dinamik malzeme bilgisi kolay gelsin...
Mukavemeti hatırlatmayın şimdi ya.Onun yüzünden okulumu bir yıl uzattım 2001 de mezun olabildim, ama o bir yıl hayatımı alt üst etti. :s20:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

aslında toplantıdaki her konuşma kelime aralarında söyleniyor
ama bazı şeyler açık açık söylenmiyor toplantıda konuşupta burda konuşmadığımız hiç bir şey yok
sizde katılın konuşmalara o zaman anlarsınız :tabe:

Etiketler: