Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338570 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@Oktalg senin bu ateş ve afrodizyak olayının neden bu kadar üstünde durduğunu şimdi gayet iyi anlıyorum  :evillol: Meğer senin işin ateşmiş, ateşliymiş  :evillol:

İsmail Abi Oktay Abi mi resimdeki  :kop:

Çevrimdışı murat

@aktar_ismail çok tehlikelisin nerden buldun bu fotoyu ben sigarayı bırakalı 2 yıl oldu  :bandit: :D
sigarayı bırakanların ortak özelliği 34 sene 8 ay oldu.sigarayı bırakırlar ama saymayı bırakmazlar :evillol:

Çevrimdışı EmreTkgz42

ahhh konya ah bosnahersek :)
Abi her zaman beklerim bak ankaraya gelcekmisin ugrayiver akalım bosnada  :icool:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2014, 01:58:32 EmreTkgz42 ]

Çevrimdışı murat

Çevrimiçi Necmi

bilenler bilmeyenlere anlatabilirmi?
özelden konuşmak aktarda etkili olmuyor :bandit:
yüzyüze konuşmak lazım :boxin:

Çevrimdışı SDemirsoy

@El irtibat3 biz ortadoğudan geldik, halen bizim tehlikemizin farkına varamamış bazı arkadaşlar  :lol:

Sigara içen o kadar arkadaşım var senin gibi çakmağı olan bir adam görmedim daha @Oktalg

Aman dikkat bu çakmakla Vodafone Arena'ya gelme yakarsın ortalığı  :lol:
oktay abiyi birde nargile içerken gör sen ismail abi orta doğu karışık bu ara

Çevrimdışı Efe

numaralıda grobeton alanı iyice büyümeye başladı bu akşam olmaz dedik heralde tamamı betonlanacak :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı murat

direk damardan necmisilin lazım aktara :evillol:

Çevrimiçi Necmi

iletiler yağmaya başlar artık :D
o konuşmayı masada 3 kişi biliyordu biri ben biri sen 3.yü hatırlamıyorum o sıra Mustafamı vardı Sezginmi vardı :alala:yanımızda

ben forumda yazdığımdan çok özelden yazıyorum, milletin derdi çok, bitkisel destek soran o kadar çokki hepsiyle birebir ilgileniyorum  :tabe:

Çevrimdışı empisayn

o konuşmayı masada 3 kişi biliyordu biri ben biri sen 3.yü hatırlamıyorum o sıra Mustafamı vardı Sezginmi vardı :alala:yanımızda

Obitaş olayını masadakilerin hepsi bilmiyor mu abi , yoksa şanslı 3. kişi ben miyim  :super:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı murat

bence 3 ten fazlaydı.hemen solumda sezgin vardı.büyük ihtimal yusufta olabilir.

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ahh ah bi buluşmaya gelsen obitaş neden yatayda değilde dikeyde ilerlediğinin cevabını bulacaktın...

bu arada bi akşam internetten konuşucaktık bi gece çanlı bir konuşma yapalım..

@Necmi abi bana söyledi, olsun ilerleyiş ilerleyiştir  :D

Çevrimdışı murat

Obitaş olayını masadakilerin hepsi bilmiyor mu abi , yoksa şanslı 3. kişi ben miyim  :super:
bakın buluşmada bile atlatmış mabet birçok kişiyi.onlara heralde önceden böcek hikayesini anlattı.herkes olaydan koptu. :evillol:

Çevrimdışı murat

@Necmi abi bana söyledi, olsun ilerleyiş ilerleyiştir  :D

necmi abi dozu yükselt.antibiyotik gibi her seferinde daha güçlüsü gerekiyor. :evillol:

Çevrimdışı Efe

yarın yeni açıkta başlayacak temel betonu baya sürecek gibi görünüyor enesin sesi soluğu çıkmıyor yine belki beton dökümünde olur yarın
Şampiyon Beşiktaş JK

Obitaş'ın istediği olursa sizin de istediğiniz olmuş olmayacak mı?   :lol:
Hayatı akışına bırakmak lazım  :tabe:

Vodafone Arena 10.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Daha Fazlası: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi bu arada söylemiştim sana ilk görüştüğümüzde bende İnşaat Mühendisi olmak istiyorum, benide yaz Basket Salonu stajyerliğine  :evillol:

ben inşaat mühendisi değilim ama  :lol:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

@aktar_ismail abi bende besyo sınavlarına hazırlanıyorum performans arttırmak için bitkisel kimyasal psikolojik farketmez, bi önerin varsa dinlemek denemek isterim  :ebebe:

Etiketler: