Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilbuono

Çevrimdışı ayayhan

paint terk olarak yaptığım çalışma numaralı dönüşü bu bölge heralde  :alala:
demekki takımlar yeni vincin ordan çıkıcaklar

Çevrimiçi Necmi

necmi abi köşelerden faydalanamıyor dediğin şöyle birşeymi?
:D köşelerinde devasa kolonlar var ben o stadı çizen mimarın aklına .... tabiki bir mimarı varsa
mütahit işide yapmış olabilirler :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

şöyle bir sıkıntı var onlar zaten renkli oldukları için pembe mor turuncu farketmiyor
biz renkli olmadığımız için armamızda olmayan bir renk bizi bozar
adidası daha fazla bozar formalar elinde patlar :D

siyah,beyaz,gri ve kırmızı renkler yeter daha fazlası bozar bizi  :)

yalnız 1993 yılındaki ajax maçındaki formayı gördüm ya şu fani dünyada mezarımda olsaydım yeminle ters dönerdim (kemiklerim sızlardı yeminle)  :evillol:  :lol:

Çevrimdışı yldrmaydn

paint terk olarak yaptığım çalışma numaralı dönüşü bu bölge heralde  :alala:

en büyük beklentim şu numaralıda ilk en ön duvarı yapsalar da sahanın kabası gözüksün. saha alanı belli olduktan sonra beklenti de görüntü de daha iyi olacaktır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Hakan Bilgin

tanıtım çok iyi olmuş  :ok: :super:
#uçmavakti

16 sı diye söyleniyordu ama videoda 15 temmuz tarihi söyleniyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Factatum

Stad 50 bine gore dizayn edilmis bu cok belli ama sınıtlamalardan dolayi kapasite net degil koltuklar yerlessin net sayiyi aliriz

Doğru vallahi  :D Bizde normal yok. Kamera açıları iyi olursa; her koltuk montajında bir yere çentik atar, kapasiteyi net olarak söyler bu taraftar. 

Çevrimdışı SDemirsoy

demekki takımlar yeni vincin ordan çıkıcaklar
evet hocam bğyğk ihtimalle vincin oraya denk geliyor

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Aykutt

dünkü resimler resmi stenin yayınladıkları
dün yoktum hocam dikkatimden kaçmış kusura bakmayın.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

dün yoktum hocam dikkatimden kaçmış kusura bakmayın.

yok hocam lig tv kusura baksın (Ç)ALINTI haber yaptığı için

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dünkü bunlar hocam lig tv paylaşmış haber diye işte

samet o hatları betonlar örülü olarak görünce daha süper olacaz :)

Çevrimdışı metin06carsi

hayır ben öyle bir problem yaşamadım sizin modemden kaynaklanan bir durum
olabilir sabah saatlerinde bağlantı sıkıntısı olan bir raporda almadık :alala:

Heryere giriyo bitek buraya girmiyo deli olucam :)

Çevrimdışı empisayn

Koltuklar 42 cm genişliğinde 2mm aralıklarla yapılacakmış , şuan için 70 küsur bin sipariş edilmiş , 44-45 bin açılması muhtemel demişti mabet abi , bir de koltuk ölçüleri yüzünden uefadan diskalifiye edilen klüpler var mı onlar araştırılıyormuş , eğer yoksa daha küçük yapılıp kapasite artırılabilir demişti .

İyiki geldi yanıma oturdu mabet abi kim ne sorduysa hepsini dinledim attım hafızaya :)
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı safakseref

bu gidişle yeni açığında bitişini çiçekler yapacak kac haftadır aynı duruyor.

ezberden konuşuyorsunuz. obitaş son iki haftada muazzam iş yaptı.

Obitaş'ın adı çıkmış dokuza inmez sekize :) Napsalar yaranamıyorlar ama günü geldiğinde herkes anlayacak kimin yavaş olduğunu :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bursa stadının iki katı demir kullanılıyor.
abi bide konyaya kıyasla cok ciddidir istanbul 1.derece deprem bölgesi konya en az risklilerden maliyeti ciddi oranda artırır heralde.

Çevrimiçi Necmi

hoş geldin :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çiçekler iskeleleri bile daha hızlı kuruyo  :)

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Koltuklar 42 cm genişliğinde 2mm aralıklarla yapılacakmış , şuan için 70 küsur bin sipariş edilmiş , 44-45 bin açılması muhtemel demişti mabet abi , bir de koltuk ölçüleri yüzünden uefadan diskalifiye edilen klüpler var mı onlar araştırılıyormuş , eğer yoksa daha küçük yapılıp kapasite artırılabilir demişti .

İyiki geldi yanıma oturdu mabet abi kim ne sorduysa hepsini dinledim attım hafızaya :)
dün @bjk_mabet fener maçının 3-4 bittiğini 2000 kombine demişti 34 koltuk genişliği.. 2000 de  2mm olarak aralıklar mı yoksa artacak sayı mı onu çözemedim :D

Çevrimiçi Necmi

Heryere giriyo bitek buraya girmiyo deli olucam :)
şirketin sahibi renkliyse kırmızı olanından kısıtlamıştır  :D

Çevrimiçi Necmi

Obitaş'ın adı çıkmış dokuza inmez sekize :) Napsalar yaranamıyorlar ama günü geldiğinde herkes anlayacak kimin yavaş olduğunu :)
hep son toplantıya gelmemen yüzünden oluyor :bandit:
haftalık dozu almadın obitaş krizin tuttu :D

Etiketler: