Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8336016 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Stadın kapasitesinin 50 bin olmasını isteyenler veya öyle olduğunu düşünenler var ama benim emin olduğum tek bir şey var: bu stadın İDEAL kapasitesi 50binden az ama 42binden fazla. (Tabii ki fener stadi gibi 50 bin koltuk sığdırılır ama ideal kapasite bu değil)

buna şöyle bir mantıkla emin olabilirsiniz: dünyada son yapılan yaklaşık 50 bin kapasiteli stadlara bakın boy, en, yükseklik ve basamak sayısı olarak bizim stadımızdan fazla. bizim stadın yaklaşık ideal kapasitesi 45-46 bindir tahminen.

Bu arada şuna da emin olmak gerek: bu stad yapılabilecek maksimum kapasitede yapılıyor. çünkü bir stadın kapasitesini yüksekliği vs. değil basamak sayıları belirler ve bizim 4 tribünün arkası da yol olduğu için daha geriye gitme şanları yok. Bundan daha büyük kapasite cehennemin dibine kadar kazılsa bile mümkün değil  :D

bu stad gayet güzel ve maksimum kapasitede yapılıyor ve 42binden fazla olduğu kesin.

bir de acaba mabet çatının şeffaflığı konusunda taraftarın hassasiyetini başkana bizzat iletiyor mudur acaba? :)
sende hoşgeldin ilk ileti böylemi olur slm ben geldim filan der insan önce :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

Herkese selamlar...
Wow ve donanim forumdan beri hepinizi surekli takip ediyorum.
Mabet'in dun geceki davetinden sonra uye olmak gerekir diye dusundum.
Oncelikle bu forumu olusturanlara ve insaatin ilk gununden beri bikmadan usanmadan yapim sureci ile ilgili tum bilgileri fotograflari paylasan arkadaslara sonsuz tesekkurler.

Hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SinanL

:D :D :D

hoşbulduk. sayfayı işgal etmiyim diye düşünmüştüm. eski takipçiyim :D

Stadın kapasitesinin 50 bin olmasını isteyenler veya öyle olduğunu düşünenler var ama benim emin olduğum tek bir şey var: bu stadın İDEAL kapasitesi 50binden az ama 42binden fazla. (Tabii ki fener stadi gibi 50 bin koltuk sığdırılır ama ideal kapasite bu değil)

buna şöyle bir mantıkla emin olabilirsiniz: dünyada son yapılan yaklaşık 50 bin kapasiteli stadlara bakın boy, en, yükseklik ve basamak sayısı olarak bizim stadımızdan fazla. bizim stadın yaklaşık ideal kapasitesi 45-46 bindir tahminen.

Bu arada şuna da emin olmak gerek: bu stad yapılabilecek maksimum kapasitede yapılıyor. çünkü bir stadın kapasitesini yüksekliği vs. değil basamak sayıları belirler ve bizim 4 tribünün arkası da yol olduğu için daha geriye gitme şanları yok. Bundan daha büyük kapasite cehennemin dibine kadar kazılsa bile mümkün değil  :D

bu stad gayet güzel ve maksimum kapasitede yapılıyor ve 42binden fazla olduğu kesin.

bir de acaba mabet çatının şeffaflığı konusunda taraftarın hassasiyetini başkana bizzat iletiyor mudur acaba? :)
Öncelikle hoşgeldiniz :)
Benim şahsi fikrim 45,000 civarında bir kapasite olacağı yönündedir.
Başkan da mutlaka taraftar beklentileri konusunda çevresinden gelen bilgileri değerlendiriyordur.
Kesin olan şu ki tek kelimeyle mükemmel bir stat yapılıyor  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

sende hoşgeldin ilk ileti böylemi olur slm ben geldim filan der insan önce :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
konuya hızlı giriş yaptı
sevdim :evillol:

Çevrimdışı ibrahmsr

Bugünlere aldırma kartal aldırma. En büyük sensin aldırma! !!

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı murat

konuya hızlı giriş yaptı
sevdim :evillol:
en güzelide böylesi. devamıda gelecek gibi :)

Çevrimdışı murat

[/quote]
şimdi bu stadta 32 bin kişi olduğuna kim inanır.yeni stada uygun şekilde yerleşilse bir kısmı dışarıda kalır.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 18:40:47 muratkaya ]

Çevrimdışı Galileo Galilei

hoş geldin de gelmel için davetmi bekledin :D

Utangacim ben... Dugunlerde zorla halaya kaldirilan cinsten.  :D
Necmi Abi yurtdisindan TR'ye yerlesmek, universitedeki isleri yoluna koymakla mesguldum. Wow'a bir mesaj attim aslinda dayanamayip. Yazmak istedigim cok sey var. Tum yapilan calismalar direk olarak benim calisma konularimla ilgili. Buradaki paylasilan bilgileri birlestirip gelecek donem guzel bir vaka calismasi (case study) olusturmayi planliyorum, tabii izniniz olursa.

Çevrimdışı ibrahmsr

şimdi bu stadta 32 bin kişi olduğuna kim inanır.yeni stada uygun şekilde yerleşilse bir kısmı dışarıda kalır.

Bi yandan inönüyü özlüyorum bi yandan da mabedin bitmesini dört gözle bekliyorum abi. Tribün videoları duygulandırıyor beni  :by2:
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı tayfun

cümleten iyi akşamlar ben kaçar,kısmet olursa gecenin ilerleyen saatlerinde açık kombinelerine bi güncelleme,yarında 4.kategori hariç güncelleme sizi bekler.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

Utangacim ben... Dugunlerde zorla halaya kaldirilan cinsten.  :D
Necmi Abi yurtdisindan TR'ye yerlesmek, universitedeki isleri yoluna koymakla mesguldum. Wow'a bir mesaj attim aslinda dayanamayip. Yazmak istedigim cok sey var. Tum yapilan calismalar direk olarak benim calisma konularimla ilgili. Buradaki paylasilan bilgileri birlestirip gelecek donem guzel bir vaka calismasi (case study) olusturmayi planliyorum, tabii izniniz olursa.
beni daha bu güne kadar kaldırmayı beceren olmadı :D
burda izinle iş yapmıyoruz stadyum bölümünü hep birlikte geleceğe dönük bir arşiv haline getirebilirsek
çok güzel olur  :ok:

Çevrimdışı mustafa

merhaba arkadaşlar

hem kombinemi aldım  blok 120  sıra 3  koltuk 19  hem de uzun zamandır izlediğim foruma üye oldum. zaman her şeye eleştri değil, bu geçis sürecinde Beşiktaş'a mümkün olduğunca katkı vermek.  Bartın'dan kaç maça gelebilirim bilmiyorum ama Beşiktaş'a katkıda bulunabilmek bile yeterli

Çevrimdışı Furkan Sarper

arşivi baştan sona okumak isteyene allah kolaylık versin  :D

Çevrimiçi Necmi

merhaba arkadaşlar

hem kombinemi aldım  blok 120  sıra 3  koltuk 19  hem de uzun zamandır izlediğim foruma üye oldum. zaman her şeye eleştri değil, bu geçis sürecinde Beşiktaş'a mümkün olduğunca katkı vermek.  Bartın'dan kaç maça gelebilirim bilmiyorum ama Beşiktaş'a katkıda bulunabilmek bile yeterli
Hoş geldin stada geldiğindede tanışalım mutlaka  :ok:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Hoş geldin stada geldiğindede tanışalım mutlaka  :ok:

istabulun kıymetini bilin :s20:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

merhaba arkadaşlar

Hoşgeldin ve helal olsun :)
Geldiğin zamanlar mutlaka maç öncesi görüşürüz zaten bloklarda yan yana :)

Çevrimiçi Necmi

arşivi baştan sona okumak isteyene allah kolaylık versin  :D
okurlar onu bırak şimdi burda olanlar bile okur :evillol:

Çevrimdışı murat

merhaba arkadaşlar

hoşgeldin aramıza.kombine tanımlama bölümü oluşturmak lazım.gelemeyenlerin kombinesini istanbul dışından gelenlere o hafta için açmak güzel bir fikir gibi geliyor.istanbula gelenler maçtan önce yazarsa o bölümde kombine ayarlamaya çalışırız.

Çevrimdışı Anıl

merhaba arkadaşlar

Aynı bloktayız  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Koltuklar 42 cm genişliğinde 2mm aralıklarla yapılacakmış , şuan için 70 küsur bin sipariş edilmiş , 44-45 bin açılması muhtemel demişti mabet abi , bir de koltuk ölçüleri yüzünden uefadan diskalifiye edilen klüpler var mı onlar araştırılıyormuş , eğer yoksa daha küçük yapılıp kapasite artırılabilir demişti .

İyiki geldi yanıma oturdu mabet abi kim ne sorduysa hepsini dinledim attım hafızaya :)

Oh be yazıldı da kurtulduk :D Kim sızdırdı derlerse @empisayn  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

2mm mi acaba 2 cm mi? arada 1800 koltuk farkeder :D
2 mm dedi yalnız montaj noktaları arası mesafe
Onu özellikle sordum
Zaten diğer türlü sarılmamız lazım  :lol:
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 19:07:41 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı murat

2 mm dedi yalnız montaj noktaları arası mesafe
Onu özellikle sordum
tamamen bitiştirselermiş. :D 200 koltuk daha sığar :evillol:

Etiketler: