Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339191 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu gidişle yeni açığında bitişini çiçekler yapacak kac haftadır aynı duruyor.

Çevrimdışı canU

bu konteynırlar yeni mi geldi eski açık tarafındaki?

Çevrimdışı FARUK

bu konteynırlar yeni mi geldi eski açık tarafındaki?

evet grobeton atıldı önce sonra konuldu

Çevrimdışı TURKahvesi

resimde gördüğünüz detayları iyi analiz etmek lazim

bizim tribün sıra sayılarında diğer 2 stada göre aman aman bir fark yok neredeyse eşit düzeyde

localarda fb'nin stadını ikiye katlamışız

fakat vip bölümünde zayıf kalıyoruz

şöyle bir kendimce hesap kitap yaptığımda özellikle fb stadı nasıl oluyor da 50.500 kapasiteye ulaşıyor  :alala:

bilmediğim,göremediğim bir durum mu var anlamadım gitti

yani bizim stat 50.000 kapasiteyi aşarsa kimse şaşırması derim  :evillol:

üstelik stadımızın enine ekseni ile boyuna ekseni fb stadından 8 metre ile 22 metre daha geniş olmasına rağmen

bizim stat 50.000'i aşacakkkkk başka izahı yok bunun  :evillol: :ebebe:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bizim tribün sıra sayılarında diğer 2 stada göre aman aman bir fark yok neredeyse eşit düzeyde

şöyle bir kendimce hesap kitap yaptığımda özellikle fb stadı nasıl oluyor da 50.500 kapasiteye ulaşıyor  :alala:

üstelik stadımızın enine ekseni ile boyuna ekseni fb stadından 8 metre ile 22 metre daha geniş olmasına rağmen

çok mantıklı :ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı murat

buradaki bazı veriler yanlış.benim verdiğim tablo passolige göre şimdilik geçerli olan sıra sayıları.muhtemelen üstte ve altta birer sıra daha olacaktır.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 16:08:41 muratkaya ]

Çevrimdışı tayfunyasar

c60 c90 farkı var. fenerin stadı daha dar olarka koltuklandırılmış. taç çizgisi görülmesi daha zor. bizimkisi daha geniş geniş ferah ferah. fener'in stadı oyüzden 50 bin oluyor.

Ama bu bilgiler çok doğru değildi galiba. wow'da çok konuşulurdu bu karşılaştırma. o günleri hatırladım:D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı serti67

konu dısı ama kartal yuvası sorumlusu acıkladı beyaz kırmızı ve sıyah forma cıkıcak dıee turuncu falan yok ole bı solentı vardı bı ara
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Tolga

konu dısı ama kartal yuvası sorumlusu acıkladı beyaz kırmızı ve sıyah forma cıkıcak dıee turuncu falan yok ole bı solentı vardı bı ara
zaten turuncu formanın olacağına pek inanan yoktur öyle bir fantaziye gireceklerini zannetmiyorum
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sezai

Saolasın dostum , korkuyorduk ilginç bir şeyler çıkacak diye  :tabe:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

tutuncu formayı ilk söyleyenlerden biri twitterda alper üstündağ İDİ. o adamında verdiği hiçbir haber doğru değil ya neyse:) hemen diğer muhalif sitelerde atladı yönetimi  eleştirmek için cabuk gaza gelen bir taraftar kitlesinden yağ çıkarmaya çalışıyor bazı medya organları:)

Çevrimiçi Necmi

c60 c90 farkı var. fenerin stadı daha dar olarka koltuklandırılmış. taç çizgisi görülmesi daha zor. bizimkisi daha geniş geniş ferah ferah. fener'in stadı oyüzden 50 bin oluyor.

Ama bu bilgiler çok doğru değildi galiba. wow'da çok konuşulurdu bu karşılaştırma. o günleri hatırladım:D
yok öyle değil bize göre sahaya 3 metre daha uzak bizim daha yakın buda C60 la C90 arasındaki farkı kapatıyor
dışa doğru büyüklükte biz harbi büyüğüz birde onlar köşelerden nerdeyse yararlanamıyor bizim artı köşe avantajımız
var yani o stad C60 la 50000 se bizim C90 la 50000 olmamız çok normal bu stada 42000 koltuğu yerleştirdikten
sonra boşluklara halı serselerde devre arasında topu alır halı sağ maçı yaparız :D

Çevrimdışı serti67

zaten turuncu formanın olacağına pek inanan yoktur öyle bir fantaziye gireceklerini zannetmiyorum
ne yalan solıyım acaba bıara bende dedım sonra yok okadarda degıl dedım yaa:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı scape_bjk

Niye renkler konusunda bu kadar katıyız ki zaten siyah, beyaz, çubuklu banko çıkıyor bi tane değişik bir renk çıkabilir benim açımdan açıkcası sorun olmaz ayrıca bütün takımlar bu tür farklılıklar yapıyor bazen.

Çevrimdışı yigitcan1903

Turuncu falan neyse kabusmuş
A kategori formalar bu sene,sağlam şeyler bekliyorum

Çevrimdışı Efe

Stad 50 bine gore dizayn edilmis bu cok belli ama sınıtlamalardan dolayi kapasite net degil koltuklar yerlessin net sayiyi aliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ayayhan

bencede farklı renk olmalı özelikle bayan taraftarlar için olabilirdi hep erkek kafasıyla düşünüyoruz ben dahil

yok öyle değil bize göre sahaya 3 metre daha uzak bizim daha yakın buda C60 la C90 arasındaki farkı kapatıyor
dışa doğru büyüklükte biz harbi büyüğüz birde onlar köşelerden nerdeyse yararlanamıyor bizim artı köşe avantajımız
var yani o stad C60 la 50000 se bizim C90 la 50000 olmamız çok normal bu stada 42000 koltuğu yerleştirdikten
sonra boşluklara halı serselerde devre arasında topu alır halı sağ maçı yaparız :D
En kötü ihtimalle iki koltuk arasına tavla koyar oynarız Necmi abi :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

necmi abi köşelerden faydalanamıyor dediğin şöyle birşeymi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bizim takımın klasik forması beyaz forma siyah şort . çubuklu cokta öenmli değil bence  siyahta güzel tercih.. bence kırmızı forma  güzel yzpılırsa cok hoş duruyor , takılıp kalmamak gerek ..

Çevrimiçi Necmi

Niye renkler konusunda bu kadar katıyız ki zaten siyah, beyaz, çubuklu banko çıkıyor bi tane değişik bir renk çıkabilir benim açımdan açıkcası sorun olmaz ayrıca bütün takımlar bu tür farklılıklar yapıyor bazen.
şöyle bir sıkıntı var onlar zaten renkli oldukları için pembe mor turuncu farketmiyor
biz renkli olmadığımız için armamızda olmayan bir renk bizi bozar
adidası daha fazla bozar formalar elinde patlar :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şöyle bir sıkıntı var onlar zaten renkli oldukları için pembe mor turuncu farketmiyor
iç saha forması nette dolaşan forma (kesin bilgi)

Çevrimdışı scape_bjk

Abi açıkcası ben çok katı değilim bu konuda eğer pembe mor gibi absürd bişey olmazsa makul bi renk bence olabilir, farklılık açısından.

Çevrimdışı SDemirsoy

paint terk olarak yaptığım çalışma numaralı dönüşü bu bölge heralde  :alala:

Etiketler: