Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340902 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mkandirmaz

Çok güzel tanıtımlar yapılıyor yeni stadımızla daha da güzel olur inşaallah herşey...
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 14:15:00 mkandirmaz ]
AdanaSpor

Çevrimdışı mert_

fena yerden kombine aldık sahaya bile atlayabiliriz  :evillol: o derece  :alala: :stop:
evet o konuda tecrübesi olanlar olacak 121'de, her şeyin hayırlısı hocam  :D

Çevrimdışı Anıl

Forma lansmanı 16 temmuzda değil miydi ? Adidas tanıtımında 15 Temmuz diyor  :alala: Neyse bizim için daha iyi  :super:

Çevrimdışı Geovani

@CharlieChaplin @muratkaya valla yusufcum yeni stadta seyretme seklimiz bile değişebilir :D ben etrafimdaki gençlere 121 den aldiriyorum ama onlarin içinde dedigin gibi ihtiyar heyeti kalabiliriz :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Deniz

konya stadium section view

logolusu ekte
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 14:19:46 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

Arkadaşlar inönü stadı olmadan evvel ki foto ve inşaat başlangıcı..
O ahırı da sizin oralardan birileri yıktı abi :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Necmi

Geovani Hocam, Necmi abi 48, Murat Abi 39, Sen 35, Ben 34 bir iki kişi daha var işte... Tam ihtiyarlar heyeti...  :lol: :lol: :lol: İhtiyardan kasıtım sürekli tezahürat yapmayan, maça odaklanmış daha ağır kesim...
bana hiç tezahurat yapmadığımımı söylüyorsun :alala:
ama senden fazla yapıyorum :D hem yanımda götürdüklerim açığı kapatıyor :evillol:
hem şimdi gol oldu gol diye bağıracaksın dimi ama ben olimpiyatta topu görmüyorumki
gol olduğunu anlayayım :alala: :D :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Caddebostandan Sarıyere giderken yol üzerinde stadı fotoğrafladım, nasıl bi navigasyonsa artık

Çevrimdışı Deniz

Bu stad 41000 kişilik beyler hesaplarınızı yapabilirsiniz  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Canlı yayında yine bir yavaşlama olayı mı meydana geldi yoksa bende mi böyle sadece?

Çevrimiçi Necmi

Caddebostandan Sarıyere giderken yol üzerinde stadı fotoğrafladım, nasıl bi navigasyonsa artık
:D :D yanlız senin makine tehlikeli derecede net çekiyor her an mabeti ele verir :evillol:

Çevrimdışı Erdinç

Bence isim zaten kendiliğinden çıktı... 121.Blok 19,20,21,22 Sıralardan kombine sahibi olan arkadaşların yaşları 30'un üzerinde...O yüzden grubun ismi belli..

İHTİYARLAR... :D :D :D

bende 121 / 19.sıra 16. koltuktayım yani yaş olmuş 34 :)

Çevrimdışı sahinnd

Alıntı yapılan: Deniz link=topic=2.msg18965#msg18965 date=140499 :super: :super:1322
  eline sağlık abi
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı onurt

Kapasite 45.000+ olacak anlaşıldı.
artık kapasite konusuna takılmıyorum.
45.000 ve üzeri her sayı bence iyidir, şehrin göbeğinde rakiplerden çok da az olmayan bi kapasite, localar ve diğer gelir kalemleri düşünüldüğünde gayet tatmin edici. Beşiktaş taraftarı o aradaki ufak farkı fazlasıyla kapatacak, stadımızı rakipler için dayanılmaz hale getirecektir.
İlk maçı hayal ediyorum da; 45bin kartalla full dolu bir stad, mükemmel akustik ve 3lüyle başlayan gündoğdu marşı.
Tüyler diken.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

maşallah maşallah dün gece sayfa olarak 528'de bırakıp kapatmıştım
sabah bir açtım forumu 545.sayfada
17 sayfa tek tek yorumları okudum
yorumları okumak çok keyifli ama bir taraftanda yorucu :)

bu arada bir resim vardı
hani bizim stadın tüm özelliklerini,teknik detaylarını yansıtan devamında fb stadının ile seyrantepe stadının yanyana konulmuş bir resim vardı
arkadaşlardan ricam bu resmi tekrar ortaya çıkarmaları
şimdiden teşekkür ediyorum

uefa kupası ve ş.ligi finalini stadımızda oynatmak için minimum kapasite ne kadar gerekliydi arkadaşlar

hepimiz biliyoruzki yeni yapılan stadımız en iyilerine layıktır
dünyanın en güzel konumlu yerinde herşeyiyle dört dörtlük yeni bir stadımız olmalıdır oluyorda
inşallah beklentilerimizin çok çok üstünde bir stadımız olur

bu arada aklıma gelmişken BJK_mabet kardeşimize huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum dün akşamki foto için beni kırmadı sağolsun

ayrıyeten sana bir soru yöneltmek istiyorum mabet kardeşim

sorum çatı ile ilgili
BJK yönetimi istese commerzbank arena stadındaki gibi üstü açılır-kapanır ve orta yerinde devasa skorbord  yapardı değilmi (belkide yapacaklar kimbilir  :evillol:)
yani anıtlar kurulu ve diğer değerli kurumlar bu duruma karşı çıkarmıydı?

Çevrimdışı Erdinç

Geovani Hocam, Necmi abi 48, Murat Abi 39, Sen 35, Ben 34 bir iki kişi daha var işte... Tam ihtiyarlar heyeti...  :lol: :lol: :lol: İhtiyardan kasıtım sürekli tezahürat yapmayan, maça odaklanmış daha ağır kesim...
:ok: :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

maşallah maşallah dün gece sayfa olarak 528'de bırakıp kapatmıştım
sabah bir açtım forumu 545.sayfada
17 sayfa tek tek yorumları okudum
yorumları okumak çok keyifli ama bir taraftanda yorucu :)

bu arada bir resim vardı
hani bizim stadın tüm özelliklerini,teknik detaylarını yansıtan devamında fb stadının ile seyrantepe stadının yanyana konulmuş bir resim vardı
arkadaşlardan ricam bu resmi tekrar ortaya çıkarmaları
şimdiden teşekkür ediyorum

uefa kupası ve ş.ligi finalini stadımızda oynatmak için minimum kapasite ne kadar gerekliydi arkadaşlar

hepimiz biliyoruzki yeni yapılan stadımız en iyilerine layıktır
dünyanın en güzel konumlu yerinde herşeyiyle dört dörtlük yeni bir stadımız olmalıdır oluyorda
inşallah beklentilerimizin çok çok üstünde bir stadımız olur

bu arada aklıma gelmişken BJK_mabet kardeşimize huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum dün akşamki foto için beni kırmadı sağolsun

ayrıyeten sana bir soru yöneltmek istiyorum mabet kardeşim

sorum çatı ile ilgili
BJK yönetimi istese commerzbank arena stadındaki gibi üstü açılır-kapanır ve orta yerinde devasa skorbord  yapardı değilmi (belkide yapacaklar kimbilir  :evillol:)
yani anıtlar kurulu ve diğer değerli kurumlar bu duruma karşı çıkarmıydı?
şl finali için aranan şart elit katagoride bir stad olması kapasite kuralı yok en azından resmi olarak yok

Çevrimdışı Salih A.

beşiktaşımızın transfer durumu

Dilimde sabah keyfiyle yeni bir umut türküsü
Kar yağmış dağlara, bozulmamış ütüsü
Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü
Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana
Şimdilik bağlayıcı bir takvim sorma bana
-Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Şunu bir tam anlamıyla çizmeyi başaramadım.Kuzen mimar yakalayacam boşluğunda çizdirecem  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Transfer Yapın da Görelim Sizi
Tansiyon Hastası Ettiniz Bizi
Passolig'i, E-Bilet'i Sen Yeterki Aş
Ölümüne Yanındayız Büyük BEŞİKTAŞ

yeni beste fenaymış :) da keşke transfer de olsa artık.

Çevrimdışı demir_kArtAl

balkon prekastlarımı gelmiş.  :icool:  muhabbeti olmuştur belki ama, dün geceden beri ilk defa giriyorum foruma. işim çok okuyamacağım geçmişi.  :icool:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı megiddo

bu stadın tribün saha çizgileri arası mesafesi bizimkimde daha uzak, bide alt sıra 28-29 civarı saydım, 40000 olması normal bu stadın bana göre.

Çevrimdışı demir_kArtAl

yeni koyteynırlarmı gelmiş.  :icool:  muhabbeti olmuştur belki ama, dün geceden beri ilk defa giriyorum foruma. işim çok okuyamacağım geçmişi.  :icool:    :evillol:

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Anıl

Transfer Yapın da Görelim Sizi
Tansiyon Hastası Ettiniz Bizi
Passolig'i, E-Bilet'i Sen Yeterki Aş
Ölümüne Yanındayız Büyük BEŞİKTAŞ

yeni beste fenaymış :) da keşke transfer de olsa artık.
Bu beste fenomen olur :kop:

Etiketler: