Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339486 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

Herkese iyi sabahlar arkadaşlar. uzun zamandır takip ettiğim muhteşem ortama bu gece katılmaya karar verdim. ee mabet de çağırdı geleyim dedim artık.  :)
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı EmreTkgz42

Alıntı
Herkese iyi sabahlar arkadaşlar. uzun zamandır takip ettiğim muhteşem ortama bu gece katılmaya karar verdim. ee mabet de çağırdı geleyim dedim artık.  :)
Hoşgeldin :)
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 04:56:58 EmreTkgz42 ]

Çevrimdışı Aykutt

Gece tüyosunu kimse sezmeden kacayım:)
Final maçını Almanya alır diyip kaçmada abi  :uyucam:
Bu arada Ankara'ya gidiş sebebi Kulelerin restorasyon işi galiba.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 05:01:13 akuut ]

Çevrimdışı EmreTkgz42

Ankaradan da takipteyim telefona internet paketi aldım bigün takipsiz duramam  :busted_cop:

Çevrimdışı HollandaKartali

@bjk_mabet davet edince mecburen üye olduk. Wow'dan beri yazdıklarınızı okurum. Üye olma niyetim yoktu, ancak davete icabet etmenin gerekli olduğuna inandığım için üye oldum. Herkese selamlar, iyi paylaşımlar.

Çevrimdışı Samet

Herkese merhaba,
Bjk_Mabet abimiz twitter da forumun linkini paylaşmış ben de aranıza katıldım. Hoşbuldum :)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Yeni gelen herkes hosgeldi sefa getirdi diyip iyi geceler diyorum yazacaktim ki gün doğmuş güneş açmış :) hadi görüşmek üzere iyi forumlar

Çevrimdışı TØLGA

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar :)
İyi forumlar dilerim hepinize
Çok samimi bir ortamdayiz sizlerle birlikte
Daha büyük bir kitlelerle arkadaşlıklar
Dostluklar kurucaz inşallah hayirli sabahlar :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Eskiden stat forumlarında bilgiler paylaşılırdı...Şimdi transfer forumları gibi ''ben biliyorum ama söylemem''ciler çoğalmış...

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2014, 08:49:15
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Necmi abi erken ama yeni stada geçince 121 blokta baya bi kitle olacak gibiyiz şimdiden bi isim düşünsekmi antreman yaparız  :D @sallapati nin zeka farklı çalışıyor en güzelini o bulur gibi

Bence isim zaten kendiliğinden çıktı... 121.Blok 19,20,21,22 Sıralardan kombine sahibi olan arkadaşların yaşları 30'un üzerinde...O yüzden grubun ismi belli..

İHTİYARLAR... :D :D :D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Sarp

Bu gece baya bir bereketli geçti. öğrendik ki kapasite en az 45000. Çatı konusunda bu hafta önemli gelişmeler olacak ve Başkanla bjk_mabet duvar meselesini çözmek için Ankara'ya gidecekler.  Teşekkürler @bjk_mabet : :claps:
Unutmadan bugün perşembe. Transferde beyaz kartal siyah kartal belli olacak inşallah. olmazsa da Önder Özen nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum.

Sedat hocam akşamın genelini toparlayıp özetlediğin için teşekkür ederim  :) Son sayfadan geriye giderken Ankara'mı ? ne olmuş ne olmuş derken sakinledim sayende. Şimdi rahat rahat okuyacağım  :D

Çevrimdışı İbrahim

Herkese merhaba, bende wow ve dh den beri takipteyim, bu forumu da açıldığından beri takip ediyorum sonunda üye olmaya karar verdim der ve ilk sorumu sorarım.  :)

Passoligden baktığımızda Eski Açık Üst 15 sıra, Yeni Açık Üst 28 sıra gözüküyor, fakat Eski Açıkta loca katları var, loca katlarıyla beraber Eski Açık Üst kaç sıraya tekabül etmektedir, kısacası localar kaç sıraya denk gelmekteler.

Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı hzr3088

Yahu her gün fotolara bakıyoruz da şu yeni açığın hali nolcak ya. valla ben gidip bir iki beton atıcam artık.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Deniz Sezgün

bjk_mabet bende sessiz sedasız siteyi takip edenlerdenim. Geldiğin zaman yaz, değil buluşmak özel şoförlüğünü bile yaparız. Ankara dan saygılar:)

Çevrimdışı salih

beyler gece muhabbeti kaçırdım kapasite konuşulmuşş valla 20 sayfayı tekrar okudum hala sonucu bulamadım bi yardım edin  :)gelişme mii var veya kesinleşen birşey

Çevrimdışı Hakan Bilgin

günaydın kartallar dün geceki kapasite proplemini çözemedinizmi?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

beyler gece muhabbeti kaçırdım kapasite konuşulmuşş valla 20 sayfayı tekrar okudum hala sonucu bulamadım bi yardım edin  :)gelişme mii var veya kesinleşen birşey
kesindir ama söylenmiyor :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

izleyemeyenler için;numaralı ve yeni açıkda betonlama var.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı klassblok

Çevrimdışı salih

kesindir ama söylenmiyor :biggrinking:
söylenmiyorsa iyiye delalet eder diyelim artıkk.. :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı klassblok

Bu Obitaş trojen veya virüs gibi. Arada bir vinçleri sağa sola çevirsinler pas tutacak.

Çevrimdışı salih

aynı geceyimi yaşadık hocam senle
85 farklı kombinasyon deneyen bile olmuşş daha ne konuşsunlar :)

Çevrimdışı İbrahim

Sayıyı bilemem de stadın büyüklüğü fener stadıyla hemen hemen eşit hatta biraz büyük yani 41903 rakamı pek mantıklı gelmiyor.

Etiketler: