konu eleştirmen değil aç bir başlık eleştir küfür ve hakaret olmadıktan sonra benim için problem yok
ama nedense uzun tartışmalara sebep olacak her konuyu gelip buraya taşıyorsun dikkat ettim yazdığın her konu tartışma çıkaracak
türden oluyor bu sadece bu başlığı sabote eder burda bak bir sürü insan var sende onlar gibi neden sakin takılmıyorsun
sürekli konuyu rayından çıkaracak şekilde davranıyorsun ben bunu anlamıyorum stadımı eleştiriyorsun yap burda
ama Fikret ormanı burda eleştirme Transferleri burda eleştirme Demiröreni burda eleştirme ilgili başlıklar var yoksada aç
buraya günde 45000 giriş var mecburmu insanlar stad başlığında bunları okumaya merak ederlerse gider ilgili başlıkta okurlar
sen evinin salonuna tuvaletini yapıyormusun burasınıda evin gibi gör yapılması gereken şeyi yapılması gereken yerde yap
Tribün sponsoru olayı stadyumla ilgili olduğu için bu başlığa yazdım.En son konuştuğumuzdan beri (seni o konuda haklı görüp mesajları bile ben kendim sildim.) ben bu foruma millet ne kadar konu dışına çıkmışsa o kadar çıktım daha ötesine de gitmedim.Birisi çıkıp tribün sponsoru x firma olsun diyorsa benim de olmasın demeye en az onun kadar hakkım vardır.İnsanın adı çıkmış ya ne yazsa acaba onu bunu rahatsız eder mi oluyor.Ben gayet basit birşey yazdım sponsor bedavaya gitmesin dedim ister gider ister gitmez o yönetimin sorunu ben kendi düşüncemi yazdım.Haklı mıyım? belki değilim belki de sonuna kadar haklıyım bunu zaman gösterecektir.
Derdim onla bunla tartışmaya girip ortamı germek olsa bunu pek güzel yaparım.Ama bu forumda her gün herkes onca şey yazarken,her gün herkes o kadar konu dışı mesaj yazarken nedense hep benimkiler göze batar oldu.Ben boş beleş işkembeden sallama şey de yazmam.Belki yanlış düşünürüm ama çocuk değilim 21 yaşındayım ve her yaşımı kendimi geliştimek ve üstüne daha fazla koyabilmek için yaşamış bir insanım .Aman şuraya bir mesaj yazayim de belki şunu sinirlendiririm vs gibi düşüncem de yok olmaz da.
Aman birilerinin canını sıkmasın diye de kendi düşüncemi yazmaktan vazgeçecek de değilim.Nasıl benimle aksi yönde düşünen kişi buraya görüşünü yazabiliyorsa ben de yazacak hakkı kendimde görürüm.Eğer yazdıklarımı beğenmiyorsa bu onun problemi ben de onun yazdıklarını beğenmiyorumdur.Burada madem herkesin düşüncesi ve söz hakkı eşit ben de ona göre yazarım.Ama gel gelelim o tarz yazan birininki göze çarpmıyor ve benimki göze çarpıyor.Bu hiç normal değil.
Dediğim gibi ben 1 tane basit bir mesaj yazdım ve konu nerelere kadar geldi.Birisi sponsor x firması olsun derken tartışma güzel gidiyor ben x olmasın bedavaya gitmesin deyince tartışma kötü gidiyor ve ben ortalığı karıştıran oluyorsam diyecek de sözüm yok.iyi geceler.