Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340926 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

konu eleştirmen değil aç bir başlık eleştir küfür ve hakaret olmadıktan sonra benim için problem yok
ama nedense uzun tartışmalara sebep olacak her konuyu gelip buraya taşıyorsun dikkat ettim yazdığın her konu tartışma çıkaracak
türden oluyor bu sadece bu başlığı sabote eder burda bak bir sürü insan var sende onlar gibi neden sakin takılmıyorsun
sürekli konuyu rayından çıkaracak şekilde davranıyorsun ben bunu anlamıyorum stadımı eleştiriyorsun yap burda
ama Fikret ormanı burda eleştirme Transferleri burda eleştirme Demiröreni burda eleştirme ilgili başlıklar var yoksada aç
buraya günde 45000 giriş var mecburmu insanlar stad başlığında bunları okumaya merak ederlerse gider ilgili başlıkta okurlar
sen evinin salonuna tuvaletini yapıyormusun burasınıda evin gibi gör yapılması gereken şeyi yapılması gereken yerde yap
Tribün sponsoru olayı stadyumla ilgili olduğu için bu başlığa yazdım.En son konuştuğumuzdan beri (seni o konuda haklı görüp mesajları bile ben kendim sildim.) ben bu foruma millet ne kadar konu dışına çıkmışsa o kadar çıktım daha ötesine de gitmedim.Birisi çıkıp tribün sponsoru x firma olsun diyorsa benim de olmasın demeye en az onun kadar hakkım vardır.İnsanın adı çıkmış ya ne yazsa acaba onu bunu rahatsız eder mi oluyor.Ben gayet basit birşey yazdım sponsor bedavaya gitmesin dedim ister gider ister gitmez o yönetimin sorunu ben kendi düşüncemi yazdım.Haklı mıyım? belki değilim belki de sonuna kadar haklıyım bunu zaman gösterecektir.

Derdim onla bunla tartışmaya girip ortamı germek olsa bunu pek güzel yaparım.Ama bu forumda her gün herkes onca şey yazarken,her gün herkes o kadar konu dışı mesaj yazarken nedense hep benimkiler göze batar oldu.Ben boş beleş işkembeden sallama şey de yazmam.Belki yanlış düşünürüm ama çocuk değilim 21 yaşındayım ve her yaşımı kendimi geliştimek ve üstüne daha fazla koyabilmek için yaşamış bir insanım .Aman şuraya bir mesaj yazayim de belki şunu sinirlendiririm vs gibi düşüncem de yok olmaz da.

Aman birilerinin canını sıkmasın diye de kendi düşüncemi yazmaktan vazgeçecek de değilim.Nasıl benimle aksi yönde düşünen kişi buraya görüşünü yazabiliyorsa ben de yazacak hakkı kendimde görürüm.Eğer yazdıklarımı beğenmiyorsa bu onun problemi ben de onun yazdıklarını beğenmiyorumdur.Burada madem herkesin düşüncesi ve söz hakkı eşit ben de ona göre yazarım.Ama gel gelelim o tarz yazan birininki göze çarpmıyor ve benimki göze çarpıyor.Bu hiç normal değil.

Dediğim gibi ben 1 tane basit bir mesaj yazdım ve konu nerelere kadar geldi.Birisi sponsor x firması olsun derken tartışma güzel gidiyor ben x olmasın bedavaya gitmesin deyince tartışma kötü gidiyor ve ben ortalığı karıştıran oluyorsam diyecek de sözüm yok.iyi geceler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Geovani

bjk_mabet sen yarın 7 de de şantiyede olursun  :D gizliden bi takviye alıyosun ama çözeriz yakında :D :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Anıl

Bugün forumun açılmasının 1. ayı. Hep birlikte nice aylara diyelim  :bigstar:

Çevrimdışı Erdinç

70 site ziyaretcisi sizlere sesleniyoruz gelin sohbete katılın ...
orada ziyaretci yazdıkca kendimi kötü hissediyorum Üç Gulhü, Bir Elham okuyup gideceksiniz gibi geliyor ...
bayramda zile basıp şeker ve çikolatayı alınca giden cocukların ardından bakan gibi hissettiriyor...
askerde sen çarşı iznine cıkarken ziyaretcisi olan ev e yat izni alıyor geriye kışlaya dönen er gibi hissettiriyor...
biriside sabah işe nası gideceksin demiyor....

hocam git yat dinlen bu milletin sorusu bitmez :)

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet sen yarın 7 de de şantiyede olursun  :D gizliden bi takviye alıyosun ama çözeriz yakında :D :D
hahahahahah geovani bi sırrım yok vallahi ...bizde sakat çok  :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı EmreTkgz42

Merhaba isteğe göre statü değilikliği yapabiliyor muyuz bence istediğimiz bir sıfatı yazabilmeliyiz o bölüme yalnız ikinci kelimesi KARTAL olacak şekilde  :D :D Bu önerinin incelenmesini talep ediyorum :tabe:
@mactaupe @Necmi abi bayan üyelere yavru kartaliçe, kartaliçe, usta kartaliçe... gibi olabilir mi  :alala:

Çevrimdışı idil

twiterda, whats app ta, instegramda , bostancı sahilde , piknikte , stad ta, enerjine yetişilmiyor idil... :friendship:

Ağustos ayında stajım başlıyor 1 ay o sıcakta çalışıcam şimdi gezmeye çalışıyorum elimden geldiğince  :bawling: :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sağduyu

İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı idil

@mactaupe @Necmi abi bayan üyelere yavru kartaliçe, kartaliçe, usta kartaliçe... gibi olabilir mi  :alala:

Aman allah korusun ben kartaliçe lafını pek sevmiyorum ne gerek var KARTAL gibisi varken :tabe: :D :D

Çevrimdışı murat

ama yeni açıkta loca yok abi o + getiriyo işte  :D
70 site ziyaretcisi sizlere sesleniyoruz gelin sohbete katılın ...
orada ziyaretci yazdıkca kendimi kötü hissediyorum Üç Gulhü, Bir Elham okuyup gideceksiniz gibi geliyor ...
bayramda zile basıp şeker ve çikolatayı alınca giden cocukların ardından bakan gibi hissettiriyor...
askerde sen çarşı iznine cıkarken ziyaretcisi olan ev e yat izni alıyor geriye kışlaya dönen er gibi hissettiriyor...
biriside sabah işe nası gideceksin demiyor....
az önce baktım aynı anda 3 ziyaretçi üye oluyordu :D

Çevrimdışı sallapati

dünya kupasının kazananı adidas oldu (almanya , arjantin) , kaybedenleri de nike (hollanda , brezilya )..

bizim sponsorumuz da olan Adidas ı kutlarım :D :D  :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

dünya kupasının kazananı adidas oldu (almanya , arjantin) , kaybedenleri de nike (hollanda , brezilya )..

bizim sponsorumuz da olan Adidas ı kutlarım :D :D  :bandit:

ne içiyorsan ondan istiyorum salla pati  :super:

Çevrimdışı okan

Selam mabet isyanını duydum ve katıldım aranıza.. Herkese iyi geceler (sabahlar) diliyorum..

Çevrimiçi Necmi

iyide bayan taraftarlar cinsiyet bölümünü doldurmadığı için bir şey yapamıyorum
sistemler henüz cinsiyet tahlili yapacak kadar gelişmedi  :D

Çevrimdışı ikay yusuf

Necmi abi yavru kartaldan kurtulmanin kriterleri nelerdir..surekli burdayim;))..bir de yabanci uyruklu ve sanatci olmanin hic mi torpili olmaz :evillol:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı bjk_mabet

Selam mabet isyanını duydum ve katıldım aranıza.. Herkese iyi geceler (sabahlar) diliyorum..

hoşgeldiniz okan bey ankara ya bol bol selamlar ...ağustos 15 de oralardayım :)

Çevrimdışı idil

iyide bayan taraftarlar cinsiyet bölümünü doldurmadığı için bir şey yapamıyorum
sistemler henüz cinsiyet tahlili yapacak kadar gelişmedi  :D

Necmi ağabey bence dediğim gibi olabilir KARTAL sabit kalmak koşuluya önüne isteyen kendine göre bir sıfat yazsın tabi ne derece mümkün böyle bir şey bilmiyorum sadece bir öneri güzel olacağını düşündüm :D

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

Aman allah korusun ben kartaliçe lafını pek sevmiyorum ne gerek var KARTAL gibisi varken :tabe: :D :D
Ben Dişi Kartal olarak düşünmüştüm :)
kartaliçe kelimesini bende sevmiyorum gereksiz bir türetme

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Erdinç

herkese hayırlı sabahlar yüzünüzden tebessüm eksik olmasın işleriniz kolay olsun her türlü kaza bela'danda uzak olun.  :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı Sedat

Necmi abi yavru kartaldan kurtulmanin kriterleri nelerdir..surekli burdayim;))..bir de yabanci uyruklu ve sanatci olmanin hic mi torpili olmaz :evillol:

50 iletiyi geç tamamdır abi  :ok:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı murat

50 iletiye ulaşman yeterli.

Çevrimdışı Aykutt

bence @bjk_mabet mesajında bize dolayı yoldan kapasiteyi söylemiş :)
mesajı şu şekilde değerlendirirsek
maç 3-4 bitti 3*4=12
maçta 3 puan bizim oldu 12*3=36 (kenara not alıyoruz)
rakip olan topçu sayısı olan 11 ile rakip hakem sayısı olan 3 ü (4. hakemi etkisiz eleman) topluyoruz = 14
bulduğumuz 14 ile daha önce bulduğumuz 36 yı topluyoruz = 50
mesajdaki diğer bir şifre olan 2000 ile 50 i çarpıyoruz = 100000
bulduğumuz rakamda saraçoğlunun kapasitesini çıkartıyoruz 100000 - 50530 = 49470
Yemin olsun şunu okurken ateşim çıktı  :lol:

Çevrimdışı ikay yusuf

Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Etiketler: