@Necmi abi Söylediğin şeyden onu anlıyorum çünkü tam olarak onu diyorsun.bu forumda her gün millet birbirine neler yazıyorken ben gayet normal birşey yazdım ve nedense durduk yere bana patladın.benim bir aileye falan salladığım yok ben bir tribünün ona buna bedava verilmesini istemiyorum o kadar.Belki ben yanlış düşünüyorum belki de sen ama bu şekilde bana cevap vermen hiç hoş olmadı.Evet ben böyle düşünüyorum sen de öyle.Benim gibi düşünen milyonlarca taraftar da var senin gibi düşünen de ama ben sponsor bedava olmasın dediğim için Beşiktaşa iyilik yapmış(!) x ailesine laf söylemiş mi oluyorum bunu da anlamıyorum açıkcası.Bundan sonra düşüncelerimi kendime saklarım çünkü muhabbet nankörlük vs gibi hiç istenilmeyecek yerlere gidiyor ve bu da beni oldukça üzdü.Yine de canın sağ olsun.Kal sağlıcakla.
konu eleştirmen değil aç bir başlık eleştir küfür ve hakaret olmadıktan sonra benim için problem yok
ama nedense uzun tartışmalara sebep olacak her konuyu gelip buraya taşıyorsun dikkat ettim yazdığın her konu tartışma çıkaracak
türden oluyor bu sadece bu başlığı sabote eder burda bak bir sürü insan var sende onlar gibi neden sakin takılmıyorsun
sürekli konuyu rayından çıkaracak şekilde davranıyorsun ben bunu anlamıyorum stadımı eleştiriyorsun yap burda
ama Fikret ormanı burda eleştirme Transferleri burda eleştirme Demiröreni burda eleştirme ilgili başlıklar var yoksada aç
buraya günde 45000 giriş var mecburmu insanlar stad başlığında bunları okumaya merak ederlerse gider ilgili başlıkta okurlar
sen evinin salonuna tuvaletini yapıyormusun burasınıda evin gibi gör yapılması gereken şeyi yapılması gereken yerde yap