Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8341409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi Söylediğin şeyden onu anlıyorum çünkü tam olarak onu diyorsun.bu forumda her gün millet birbirine neler yazıyorken ben gayet normal birşey yazdım ve nedense durduk yere bana patladın.benim bir aileye falan salladığım yok ben bir tribünün ona buna bedava verilmesini istemiyorum o kadar.Belki ben yanlış düşünüyorum belki de sen ama bu şekilde bana cevap vermen hiç hoş olmadı.Evet ben böyle düşünüyorum sen de öyle.Benim gibi düşünen milyonlarca taraftar da var senin gibi düşünen de ama ben sponsor bedava olmasın dediğim için Beşiktaşa iyilik yapmış(!) x ailesine  laf söylemiş mi oluyorum bunu da anlamıyorum açıkcası.Bundan sonra düşüncelerimi kendime saklarım çünkü muhabbet nankörlük vs gibi hiç istenilmeyecek yerlere gidiyor ve bu da beni oldukça üzdü.Yine de canın sağ olsun.Kal sağlıcakla.
konu eleştirmen değil aç bir başlık eleştir küfür ve hakaret olmadıktan sonra benim için problem yok
ama nedense uzun tartışmalara sebep olacak her konuyu gelip buraya taşıyorsun dikkat ettim yazdığın her konu tartışma çıkaracak
türden oluyor bu sadece bu başlığı sabote eder burda bak bir sürü insan var sende onlar gibi neden sakin takılmıyorsun
sürekli konuyu rayından çıkaracak şekilde davranıyorsun ben bunu anlamıyorum stadımı eleştiriyorsun yap burda
ama Fikret ormanı burda eleştirme Transferleri burda eleştirme Demiröreni burda eleştirme ilgili başlıklar var yoksada aç
buraya günde 45000 giriş var mecburmu insanlar stad başlığında bunları okumaya merak ederlerse gider ilgili başlıkta okurlar
sen evinin salonuna tuvaletini yapıyormusun burasınıda evin gibi gör yapılması gereken şeyi yapılması gereken yerde yap

Çevrimdışı Necmi

bu arada yönetime sesleniyorum ben neden özel kartalım özelliğim ne ? bende sıradan bir kartalım ...

makamıma ve durumuma itiraz ederek rütbelerimin sökülmesini eğer illaki bir rütbe konulacak ise çaycı kartal yazmasına yönetimden arz ve rica ve dilek ve lütfen :)
:iblush:

Çevrimdışı murat

@bjk_mabet abi benim cevaba not vermedin kaç puan alırım  :)
954 ü direk 46 ile çarp =43884+yaklaşık 1019 kişilik loca fazlasıyla 44903 kişilik olur. :evillol:

Çevrimdışı brci

bişey sorucam bayadır kafama takılıyo .. şimdi normal bir inşaatta binada kullanılan taşıyıcı kolon sistemi ile bizim staddaki arasında fark varmı dayanıklılık açısından varsa nasıl bir fark var ?  yani düşünüyorum binlerce insan o stadda tepinecek ne derecede dayanıklı bir yapı yapılıyor piskopat gibi bunu düşünüyorum :) :alala:    :alala:

Çevrimdışı FARUK

abi bişey sorucam @bjk_mabet

yeni açık kesitte arkada ilk kat tablası çatıyı taşıyan kolonlardan sonra devam etmiyor görünüyor.(kesitin yeni açık ortası olduğuu sanıyorum.)
ama şuan yeni açıkta tabla betonu sütünlardan sonrada devam edecek gibi duruyor
projede değişiklik varmı? bir ara katı ikiye bölersen otopark sayısı artar gibi bişey demiştin wow da

Çevrimdışı Anıl

bu arada yönetime sesleniyorum ben neden özel kartalım özelliğim ne ? bende sıradan bir kartalım ...

makamıma ve durumuma itiraz ederek rütbelerimin sökülmesini eğer illaki bir rütbe konulacak ise çaycı kartal yazmasına yönetimden arz ve rica ve dilek ve lütfen :)
Hayırlı olsun abi, Çaycı Kartal olmuşsun  :claps: :evillol:

Çevrimdışı Furkan Sarper

nasıl buldun videoları necmi abi :) forumun gazeteci vs kadro açığı varsa hazırkıtayım  :busted_cop:

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Necmi

nasıl buldun videoları necmi abi :) forumun gazeteci vs kadro açığı varsa hazırkıtayım  :busted_cop:
videolar nerde ben bir şey görmedim :alala:

Çevrimdışı sahinnd

bence @bjk_mabet mesajında bize dolayı yoldan kapasiteyi söylemiş :)
mesajı şu şekilde değerlendirirsek
maç 3-4 bitti 3*4=12
maçta 3 puan bizim oldu 12*3=36 (kenara not alıyoruz)
rakip olan topçu sayısı olan 11 ile rakip hakem sayısı olan 3 ü (4. hakemi etkisiz eleman) topluyoruz = 14
bulduğumuz 14 ile daha önce bulduğumuz 36 yı topluyoruz = 50
mesajdaki diğer bir şifre olan 2000 ile 50 i çarpıyoruz = 100000
bulduğumuz rakamda saraçoğlunun kapasitesini çıkartıyoruz 100000 - 50530 = 49470
[/quoteAbi çözemediğim bir matematik sorusu var atıyım istersen bi bak
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı bjk_mabet

abi bişey sorucam @bjk_mabet

yeni açık kesitte arkada ilk kat tablası çatıyı taşıyan kolonlardan sonra devam etmiyor görünüyor.(kesitin yeni açık ortası olduğuu sanıyorum.)
ama şuan yeni açıkta tabla betonu sütünlardan sonrada devam edecek gibi duruyor
projede değişiklik varmı? bir ara katı ikiye bölersen otopark sayısı artar gibi bişey demiştin wow da

kesitinden ziyade planda bakmam lazım şuan ne söylesem yalan olur ama o bölgede epey bi revize edildi proje...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı EmreTkgz42

954 ü direk 46 ile çarp =43884+yaklaşık 1019 kişilik loca fazlasıyla 44903 kişilik olur. :evillol:
ama yeni açıkta loca yok abi o + getiriyo işte  :D

Çevrimdışı Necmi

yönetime teşekkür ediyorum  :iblush:
Aslında sende yapabilirdin :D
bu forumda bendeki tüm yetkiler sendede var :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

70 site ziyaretcisi sizlere sesleniyoruz gelin sohbete katılın ...
orada ziyaretci yazdıkca kendimi kötü hissediyorum Üç Gulhü, Bir Elham okuyup gideceksiniz gibi geliyor ...
bayramda zile basıp şeker ve çikolatayı alınca giden cocukların ardından bakan gibi hissettiriyor...
askerde sen çarşı iznine cıkarken ziyaretcisi olan ev e yat izni alıyor geriye kışlaya dönen er gibi hissettiriyor...
biriside sabah işe nası gideceksin demiyor....

Çevrimdışı idil

Merhaba isteğe göre statü değilikliği yapabiliyor muyuz bence istediğimiz bir sıfatı yazabilmeliyiz o bölüme yalnız ikinci kelimesi KARTAL olacak şekilde  :D :D Bu önerinin incelenmesini talep ediyorum :tabe:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

gazeteci dediğin ufacık bir haberi allar pullar kocaman yapar
sen koca stadı 20 saniyeye sığdırmışsın
senden gazeteci olmaz :D

Çevrimdışı bjk_mabet

bişey sorucam bayadır kafama takılıyo .. şimdi normal bir inşaatta binada kullanılan taşıyıcı kolon sistemi ile bizim staddaki arasında fark varmı dayanıklılık açısından varsa nasıl bir fark var ?  yani düşünüyorum binlerce insan o stadda tepinecek ne derecede dayanıklı bir yapı yapılıyor piskopat gibi bunu düşünüyorum :) :alala:    :alala:

mantık aynı mantık normal kolonlar ve kirişler kullanılıyor sadece ebatlar biraz büyük :)

Çevrimdışı Anıl

mantık aynı mantık normal kolonlar ve kirişler kullanılıyor sadece ebatlar biraz büyük :)
Biraz mı :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

Merhaba isteğe göre statü değilikliği yapabiliyor muyuz bence istediğimiz bir sıfatı yazabilmeliyiz o bölüme yalnız ikinci kelimesi KARTAL olacak şekilde  :D :D Bu önerinin incelenmesini talep ediyorum :tabe:
bir aydır yavru kartal statüsünden çıkamamış birinin önerilerini
dikkate almıyoruz :D

Çevrimdışı bjk_mabet

twiterda, whats app ta, instegramda , bostancı sahilde , piknikte , stad ta, enerjine yetişilmiyor idil... :friendship:

Etiketler: