Beşiktaşı bitirecek adam anasının karnından dogmadı daha.100 milyonla mi Beşiktaşı bitirecek onlar?İyi Beşiktaşlı aileyi gördük " Beşiktaşın ismini dahi duymak istemiyoruz " dediler.Aman ne de iyi Beşiktaşlılar gözlerim yaşardı. 300 milyon borç takan adamı eleştiriyorum diye nankör oluyorsam ben nankörüm.
"kulübün demirörene borcu yoktur " yazınca güzel sohbetin tadı kaçıyorsa o güzel sohbetin tadına hiç dokunmayim ben.
sözümden bunumu anladın Yıldırım Demiröreni eleştirmek başka bir şey Demirören ailesini eleştirmek
başka birşey ellerinde senin senetlerin varmı var süresi geçmişmi geçmiş bugün hacze gitseler kaç yüz milyonluk
mal varlığın elinden gider biliyormusun ve panikleyen diğer alacaklılarda hemen işleme geçer 580 M borcu olan biri
hiç bir alacaklısına dayılanamaz bu işler klavye başında sallamakla çözülmüyor laf söylediğin adamların 500 metre
yanına yanaşamazsın 100 M la Beşiktaşa bir şey olmaz diyorsan ödeyeceksin ödeyemiyorsan demekki olur
internette Demirören Ailesine sallayarakta bu süreci Beşiktaşın aleyhine işletirsin yani böyle tavırlarla sadece
Beşiktaşa zarar vermiş olursun