Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Yayınlanmamış bir gece resmi daha :) resimi yan çekmişim doğal olarak yan yolladım :)
resme bakarken boynum tutuldu :evillol: laptopu yan cevirseydim iyiydi :lol:

Çevrimdışı eski inönü

Neyse kapasitenin 45.000 + olduğu bir kez daha rivayet olunmuş oldu. Az gayretle 47 bine de çıkarız. Ama şu var ki bu şartlarda kapasite ideal. Geçen gün bjk tv de Hulusi baba Bilgili zamanındaki stad proje çalışmalarında '"Almanların ambians bakımından ideal kapasitenin 45 bin olduğunu söylediğini" söylüyordu. Bu kapasite iyidir...  :ok:

Herkese iyi geceler...
ben de hep 45 bini sevmişimdir  :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet müsadenle bi soru daha sorayım.ince işçilikle alakalı.
sadece bir tribünü ele alırsak ,örneğin kapalı.neleri kapsıyor :duvar örme,alçı,cam çerceve ,elektrik ,vs bir tribünü ne kadar zamanda çıkarırlar.ve bunun için ayrılan personel kaç kişi olacak.

duvar örümü bir firmanın
elektirik işleri başka bir firmanın
su ve tesisat işi başka başka bir firmanın
küfeki taşı örümü apayrı bir firmanın
yer döşemesi henüz belli değil ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı murat

hayır hocam yanlış anladın yani büyük stad yapıp boş tribünlere oynamaktansa kapasite daha az olsun ama stad dolu gözüksün demeye getirdim ama okuyunca yazdığım şeyin yanlış anlaşılmasına şaşırmıyorum demek istediğim buydu aslında evet biraz saçma olmuş  :lol:
aslında demek istediğini anladımda ikisinide 30 bin yapsaydın sıkıntı yoktu :D

Çevrimdışı ALI RIZA

timelapse de en az 30 kere görüyorum kendimi hergün .bide kendi kendime yorum yapıyorum acaba nereye gidiyordum ki diye gün içersinde nerde ne yaptığımı kime kaç bardak çay verdiğimin çetelesini bile tutamaz oluyorum bazen...bir de başkan gelirse o sırada ohhhh kaymaklı tel kadayıf
İftar niye veriyorsunuz ki zaten oruç tutulmuyor desene :) Stadda iftar muhabbetler :) başkanın yerinde olsam nihat hatipoğlunu davet ederim stadın reklamı süper olur :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Bu resmide seviyorum :)

not : resmi düz yükledim ama yine yan cevirdi  :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2014, 02:59:51 bjk_mabet ]

Çevrimdışı Furkan Sarper

kısa ama öz 2 video yükleniyor 10 dakika içinde paylaşıcam

1. kapalı alt kat otopark bölümü
2. loca 1.katından sahaya bakış

Çevrimdışı quentine83

duvar örümü bir firmanın
elektirik işleri başka bir firmanın
su ve tesisat işi başka başka bir firmanın
küfeki taşı örümü apayrı bir firmanın
yer döşemesi henüz belli değil ...

yani çatıya geçene kadar ki kabası bitmiş olan tribünlerde ince işçiliği biten olur mu sence
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Erol Akçınar

Boynunu ağrıtmadan bakmak isteyenler için  :D

Çevrimdışı bjk_mabet

yani çatıya geçene kadar ki kabası bitmiş olan tribünlerde ince işçiliği biten olur mu sence
bi çoğu biter

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaşı bitirecek adam anasının karnından dogmadı daha.100 milyonla mi Beşiktaşı bitirecek onlar?İyi Beşiktaşlı aileyi gördük " Beşiktaşın ismini dahi duymak istemiyoruz " dediler.Aman ne de iyi Beşiktaşlılar gözlerim yaşardı. 300 milyon borç takan adamı eleştiriyorum diye nankör oluyorsam ben nankörüm.

"kulübün demirörene borcu yoktur " yazınca güzel sohbetin tadı kaçıyorsa o güzel sohbetin tadına hiç dokunmayim ben.
sözümden bunumu anladın Yıldırım Demiröreni eleştirmek başka bir şey Demirören ailesini eleştirmek
başka birşey ellerinde senin senetlerin varmı var süresi geçmişmi geçmiş bugün hacze gitseler kaç yüz milyonluk
mal varlığın elinden gider biliyormusun ve panikleyen diğer alacaklılarda hemen işleme geçer 580 M borcu olan biri
hiç bir alacaklısına dayılanamaz bu işler klavye başında sallamakla çözülmüyor laf söylediğin adamların 500 metre
yanına yanaşamazsın 100 M la Beşiktaşa bir şey olmaz diyorsan ödeyeceksin ödeyemiyorsan demekki olur
internette Demirören Ailesine sallayarakta bu süreci Beşiktaşın aleyhine işletirsin yani böyle tavırlarla sadece
Beşiktaşa zarar vermiş olursun

Çevrimdışı bjk_mabet

Boynunu ağrıtmadan bakmak isteyenler için  :D

erol hala senden hızlısı yok özletiyorsun kendi epeydir göremiyordum seni... teşekkür ederim resimler için...

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı bjk_mabet

sözümden bunumu anladın Yıldırım Demiröreni eleştirmek başka bir şey Demirören ailesini eleştirmek
başka birşey ellerinde senin senetlerin varmı var süresi geçmişmi geçmiş bugün hacze gitseler kaç yüz milyonluk
mal varlığın elinden gider biliyormusun ve panikleyen diğer alacaklılarda hemen işleme geçer 580 M borcu olan biri
hiç bir alacaklısına dayılanamaz bu işler klavye başında sallamakla çözülmüyor laf söylediğin adamların 500 metre
yanına yanaşamazsın 100 M la Beşiktaşa bir şey olmaz diyorsan ödeyeceksin ödeyemiyorsan demekki olur
internette Demirören Ailesine sallayarakta bu süreci Beşiktaşın aleyhine işletirsin yani böyle tavırlarla sadece
Beşiktaşa zarar vermiş olursun

bu konunu kapanması için ne yapabilirim nasıl bi resim yollayabilirim ki :)

Çevrimdışı bjk_mabet

çatı hakkında yeni bilgi varmı?

bi iki bişi var bakalım ...cuma yine klüp binasında toplantı var...

Çevrimdışı murat

resim yollama 15 dakika önceki muhabbete geri dönelim :evillol:

Çevrimdışı murat

bi iki bişi var bakalım ...cuma yine klüp binasında toplantı var...
konuyu biraz açabilme şansı varmı?

Çevrimdışı Karabay

Selamlar herkese :) iyi forumlar. Kapasite müjdesi harika oldu.

Çevrimdışı Necmi

bende ilelebet kapansın diye yazdım zaten :D

Çevrimdışı Erol Akçınar

erol hala senden hızlısı yok özletiyorsun kendi epeydir göremiyordum seni... teşekkür ederim resimler için...
Rica ederim abi asıl biz teşekkür ederiz resimler için :) aynen bu aralar yoğunum o yüzden pek takılamıyorum...

Çevrimdışı murat

mabet belki bilgin yokturda bir sorayım.kombine satışlarını passolig satıyor.kulüp bu satışlar hakkında bir yaptırımı varmı?olay çıkarması muhtemel gruplar hakkında bir çalışma yapılıyormu?kulağımıza birşeyler geliyorda. :iscrewy:

Çevrimdışı bjk_mabet

Selamlar herkese :) iyi forumlar. Kapasite müjdesi harika oldu.

wow dan tanıdığım kızılsakal mı ?

Çevrimdışı Necmi

çatı resmiyle pazarlığı açayım :D

Çevrimdışı murat

Etiketler: