Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8339336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ferhat

kaba inşaat 30 ağustosta bitebilir başkan bastırıyor  :claps:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Bize Yeter Bitmesin Dertler

Çevrimdışı FARUK

hocam imkansız desem az olmaz yani ramazan ayı bile denk gelmese bu aylara yine imkansız gibi

zaten bence artık tarih vermekten çok elimizden geleni yapıyoruz denmeli ki biliyoruz yapılıyor.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 01:30:20 faruk1903 ]

Vodafone Arena 08.07.2014 | Time-Lapse (Saat:15:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı melyet

yarın vinçten resimler :)
nihayet ne zamandır oradan fotoğraf göremiyorduk merakımızı gideririz
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Efe

bu kadar geyik yeter bence efe stadda neler oluyor
bayadır bilgi geçmedin :)

şuan yeni açıktaki beton dökümü haricinde ince işlerde devam ediyor vinç kuruldu yarından itibaren dikine büyüme numaralıda başlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ferhat

hocam imkansız desem az olmaz yani ramazan ayı bile denk gelmese bu aylara yine imkansız gibi

zaten bence artık tarih vermekten çok elimizden geleni yapıyoruz denmeli ki biliyoruz yapılıyor.

fiziksel olarak gercekleşme payını bilemem ben işletmeciyim teknik bilgisi yüksek arkadaşlar var açıklarlar
ama başkan gurur yaptı ağustos ayında çok şey değişebilir

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Bize Yeter Bitmesin Dertler

Çevrimdışı Factatum

Kasım hatta aralıktan önce bitmez. Obitaş'ınki ocağı bile bulabilir.  :s20:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

fiziksel olarak gercekleşme payını bilemem ben işletmeciyim teknik bilgisi yüksek arkadaşlar var açıklarlar

Başkan gurur yaptıysa fena gururu kırılacak demektir :D
tabiki seneye ağustosu kastetmiyorsa :bandit:

Çevrimdışı FARUK

şöyle diyeyim obitaşı bıraktım
çiçekler bu ay sonuna doğru rampa halledilse tüm yerler temel atılsa ve tüm kolonlar yerleştirilse ağustos ta numaralı için 5 kat tabla betonu ve 14 testere yapmaları gerekiyor ki her kat 4-5 günde bitmeli :D

Çevrimdışı Tolga

stadın temeli aralık'ın 20si gibi falan atıldı yani yaklaşık 6.5 ay falan olmuş ve kapalı tribünün kaba inşaatı hala daha bitmediğini düşünürsek ağustos çok iyimser bir tarih olur keşke olsa ama tahminen kasımı falan bulacak gibi gözüküyor umarım daha erken biter ne kadar erken biterse çatı montajı da o kadar çabuk halledilir bekleyip görecez 1 sezon daha açılmasa da önemli değil bence stad er ya da geç bitecek önemli olan da bu zaten
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

08.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı Sezai

Çiçekler inşaat çok hızlı diye diye bu zamana kadar geldik fakat onlarda planlanan sürenin gerisinde kaldılar. Genel yavaşlama nedeniyle önümüzdeki ağustos ayına kadar bitirmek yeni hedef olmalı.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2014, 01:51:02 aktar_ismail ]

Çevrimdışı karakartalım

bi gün okuyamadım forum uçmuş yine maşallah  :icool: :icool:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

ekim ayında çatı işlerinin yapılacak duruma gelemesi lazım çatının sadece yere serilmesi çelikleri bağlanması ayarlanması 2-3 ay sürecek ekim başı başlanması lazım biten tribünlerden kasımda numaralı bittiğinde oraya geçerler aralık ayında havaya kalkacak bi çatı bizi hedefe götürür  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

ekim ayında çatı işlerinin yapılacak duruma gelemesi lazım çatının sadece yere serilmesi çelikleri bağlanması ayarlanması 2-3 ay sürecek ekim başı başlanması lazım biten tribünlerden kasımda numaralı bittiğinde oraya geçerler aralık ayında havaya kalkacak bi çatı bizi hedefe götürür  :ok:

İnşallah senin varsaydığın gibi gerçekleşir Üstad. Lakin benim zerre kadar ümidim yok. Aksine finansal krizin büyümesinden çok endişeliyim.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bence kaba inşaat aralık ayı gibi biter umarım dediğin gibi olur
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar isterimki stad yarın bitsin lakin bu stad 2015 Nisan ayından önce santra vuruşu yapışmaz

Çevrimdışı Anıl

Vodafone Arena 08.07.2014 | Time-Lapse (Saat:15:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Çok teşekkürler :ok:

Çevrimdışı Efe

bence kaba inşaat aralık ayı gibi biter umarım dediğin gibi olur

olmak zorunda yoksa mart-nisandan önce maç oynanamaz yeni sezona kalır açılış biraz çabayla bu iş olur temmuz-ağustus-eylül aylarını iyi  geçirmek gerek ekim ayıda final ayı olur tabi sadece benim düşüncem  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Fiziksel olarak gerçekleşebilmesi için 24 saat çalışma prensibi ile durmaksızın demir bağlayıp beton atmak ve iskele, kalıp gibi malzemelerin mevcut olandan 3-4 katı kadar daha fazla olması gerekir. Tabi aynı zamanda işçi sayısının da...

Kaldı ki Çiçeklerde bu imkanın olma ihtimal olabilse bile Obitaş için bu imkansız görünmekte. O yüzden bizim en ayağı yere basan kaba inşaat bitiş tarihi Ekim sonlarıdır.

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta nereye beton atılıyor :alala:

vincin arka tarafında duvar dibine temel betonu atılıyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: