Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340754 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Kapalının üst katı ve prekastları da bitse de oraya dev bir pankart assak  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yatoraya

BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Erdem Çözer

ne dediğimi anlamadan yorum yapıyorsun bir kaç kişi meşale yaktı diye bir ulus kirletilmez
senin yazdığın şeyleri bir türklermi yapıyor sanıyorsun benim söylemek istediğim kulübün
geçen sene alınmış bir kararın üzerine tekrar almanyayayı tercih etmesinin hata olduğu
yönündeydi gidersen taraftar gelecek gene aynı olaylar yaşanacak sen buna müsade etmeyeceksin
bununda yolu gitmemekten geçer italyanların bizden dahamı iyi olduğunu sanıyorsun yada ingilizlerin
tesislerini futbol takımlarına açıyorsan ve burdan para kazanmak istiyorsan bazı şeyleride
göze alacaksın ve buna göre önlemlerini alacaksın birileri olay çıkarıyor diye bütün Beşiktaş
taraftarını cezalandırmak işmi bu sadece senin kulübüne hakarettir bizde yemişiz o hakareti
tekrar gitmişiz

yazdıklarını oldukça iyi anladığımı ve cevabımın da tam yerinde olduğunu düşünüyorum.. ve evet bahsettiğin ülkelerin insanlarıyla aramızda uçurum var.. bunu sanmıyor, bizzat gördüğüm örneklerinden çok iyi biliyorum.. tabi ki her milletin çürük elmaları vardır ama neredeyse onların çürüğü kadar bizim sağlamımız var. neyse boşver biz hatalarımızı görmez hep başkalarını suçlarız.. genimize işlemiş bu durum

bu arada keşke araya bir nokta, virgül falan koysan da yazdıklarını okumak daha kolay olsa.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

newyorka nezamam gelinir en son 5 sene önce aralık ayında gelmiştim çok soğuktu henhgi ayı tavsiye ediyosun.) konu dağılsın dedinya :)
En güzel ay eylüldür arada bir yağmur yağar ama genelde hava güzeldir sıcak da değildir 80-85 derece arasında olur hava sıcaklığı gündüz.Eylülde rahatça gezersiniz  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

En güzel ay eylüldür arada bir yağmur yağar ama genelde hava güzeldir sıcak da değildir 80-85 derece arasında olur hava sıcaklığı gündüz.Eylülde rahatça gezersiniz  :ok:
lan sız sımdı tartısmıyomuydunuz ne ara amerıkaya gıttınız de geldınızz:))konu dagıtan gordum de bu nasıl dagıtma toplanmaz buu :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TURKahvesi

lan sız sımdı tartısmıyomuydunuz ne ara amerıkaya gıttınız de geldınızz:))konu dagıtan gordum de bu nasıl dagıtma toplanmaz buu :D

:kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

80-85 mi derece değildir o yaw  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı scape_bjk

80-85 derecede New York'ta  hava güzel mi :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Salih A.

yanlış düşünme değil şantiyeleri bilen bir insanım emekçi buna tepki gösterir
bu doğru değil git bir restoranda ver aynı tanıtımı ordada yaparsın
abi adamlar paris moda haftası sebebiyle yemek vermiyor derneklere ve eski yöneticilere iftar veriyor tabi ki bunu stadda yapacak
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

Herkes Beşiktaşlı oyunca tartışma anında ışık hızıyla tatlıya bağlanabiliyor  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

emekçinin tepkisini bilemiyorum senin bilgine güvenim tam. Ama restoranda aynı etkide bir tanıtımın yapılabileceğini zannetmiyorum. Kendi adıma ekonomik gücüm doğrultusunda alabileceğim en pahalı kombineyi aldım katkı olsun diye. Ama stadda bir yemek yedirselerdi bana o gazla eminim daha üst seviye bir yerden kombine alırdım   :super:

:D benden kazanacakları kombinenin parasınıda bana stadda yedirsinler diyorsun yani :evillol:
her gün 50 kişi ortalama 30 günde 1500 kombine cepte
 :alala: stadı kapatalım bir kaç gün çalışmasada olur kombineleri 1 haftada bitiririz :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Yanan new yorka girdik :D
meğerse Newyork güneşin yanındaymış Dimi Deniz  :D alınmıyorsun dimi şaka yapıyorum :)

Çevrimdışı Deniz

80-85 mi derece değildir o yaw  :D
Yanan new yorka girdik :D
80-85 derecede New York'ta  hava güzel mi :ebebe: :ebebe:
:evillol: :evillol: beyler onların derece cinsleri Fahrenheit  :evillol: .Celciusa çevirince 28-29 civarı olması lazım

Çevrimdışı Deniz

meğerse Newyork güneşin yanındaymış Dimi Deniz  :D alınmıyorsun dimi şaka yapıyorum :)
Yok samet cim ne alıncam tam tersi iyi güldüm  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yigitcan1903

Samet new york konusuna dahil olma gökdelenler rahatsız  :D

Çevrimdışı Deniz

Bir kaç güne demir gelir yine stada.Azalmış saha içerisinde.Demir dayandıramıyoruz maşallah :D

Çevrimdışı saricasi

Bir kaç güne demir gelir yine stada.Azalmış saha içerisinde.Demir dayandıramıyoruz maşallah :D
nba maçlarına gidiyormusun  :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

eylülde gel diyosun yani :) aslında arkadaşların çogu bilmez belki newyork la istanbul yakın paralelde genelde sıcaklık yaz kış iki şehir arasında 3-5 derece aşağı yada yukarı oynar mesela bugün iştanbul 30 derece newyork 32

Çevrimdışı CanEmre

:D benden kazanacakları kombinenin parasınıda bana stadda yedirsinler diyorsun yani :evillol:
her gün 50 kişi ortalama 30 günde 1500 kombine cepte
 :alala: stadı kapatalım bir kaç gün çalışmasada olur kombineleri 1 haftada bitiririz :D
Abi bize yedirmiyorlar zaten. Bizim harcamalarıımız çorba parası.  :lol: O yiyenler de yiyip kalkmasın. Loca, VIP filan alsınlar, Stada demir olsun, beton olsun ...  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: