ne dediğimi anlamadan yorum yapıyorsun bir kaç kişi meşale yaktı diye bir ulus kirletilmez
senin yazdığın şeyleri bir türklermi yapıyor sanıyorsun benim söylemek istediğim kulübün
geçen sene alınmış bir kararın üzerine tekrar almanyayayı tercih etmesinin hata olduğu
yönündeydi gidersen taraftar gelecek gene aynı olaylar yaşanacak sen buna müsade etmeyeceksin
bununda yolu gitmemekten geçer italyanların bizden dahamı iyi olduğunu sanıyorsun yada ingilizlerin
tesislerini futbol takımlarına açıyorsan ve burdan para kazanmak istiyorsan bazı şeyleride
göze alacaksın ve buna göre önlemlerini alacaksın birileri olay çıkarıyor diye bütün Beşiktaş
taraftarını cezalandırmak işmi bu sadece senin kulübüne hakarettir bizde yemişiz o hakareti
tekrar gitmişiz
yazdıklarını oldukça iyi anladığımı ve cevabımın da tam yerinde olduğunu düşünüyorum.. ve evet bahsettiğin ülkelerin insanlarıyla aramızda uçurum var.. bunu sanmıyor, bizzat gördüğüm örneklerinden çok iyi biliyorum.. tabi ki her milletin çürük elmaları vardır ama neredeyse onların çürüğü kadar bizim sağlamımız var. neyse boşver biz hatalarımızı görmez hep başkalarını suçlarız.. genimize işlemiş bu durum
bu arada keşke araya bir nokta, virgül falan koysan da yazdıklarını okumak daha kolay olsa.