Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332027 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

esski açık tabla betonlaması var bu gece, sınır tahtalarını koymaya başlamışlar.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı siyah-1903

wow da gezinirken şöyle bir şey gördüm
"ayrıca beşiktaş'ın stadyumu 42 binden fazla olacak anıtlar kurulu olur verdi ama medyaya yansıtılmadı! 45 binden aşağı olmayacak stadyum. mimarı 50 bin kişilik proje çizdim dedi zaten!"

delinin biri kuyuya taş attı gibi olmasın da... ya trabzon stadının formuna kadar yayılmış bir yanlış bilgi yada cidden fenerinki kadar olacak kapasite
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Pennyroyal Tea

wow da gezinirken şöyle bir şey gördüm
"ayrıca beşiktaş'ın stadyumu 42 binden fazla olacak anıtlar kurulu olur verdi ama medyaya yansıtılmadı! 45 binden aşağı olmayacak stadyum. mimarı 50 bin kişilik proje çizdim dedi zaten!"

delinin biri kuyuya taş attı gibi olmasın da... ya trabzon stadının formuna kadar yayılmış bir yanlış bilgi yada cidden fenerinki kadar olacak kapasite

sürekli konuşulan bir konu ve olma ihtimali var gibi gözüküyor  ama bakalım bekleyip görücez. Başkan elinde kötü günler için iyi bir haber tutuyor olabilir.Tüm kartlarını açmadı bence :)

Çevrimdışı idil

vay be stat sahaya acayip yakın olacak gerçekten, sahanın içinde gibi olucaz!! Kale arkalarının belirginleşmeye başlamasıyla bu açıkça görülüyor... ;D ;D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Sarp

baro19 kardeşime M.Saatchi beyin cevabı:(Biraz düşük cümleler yazmış)

Camın ağırlığı ve bununla ilgili araçlar, güneş ışığının kesilmesi, pahalı parçalar, tehlikeli bölge... Hayır imkansız!
Belki diğer parça ve yerlerden (benim bilmediğim)! Herhangi bir değişiklik için deprem, fırtına sulu kar ve benzeri etkilerin pek çok dinamik testini yapmalıyız. Hayır, bu faydalı değil!

Çevrimdışı Burak2

Vodafone Arena Twitter sayfasinda  sarıı diye mention atan birine güzel cevap vermiş

Çevrimdışı secospat

İstanbul'da hava nasıl şimdi avaba, kameradan(canlı yayından) bakınca hava kasvetli görünüyor güneş yüzünü pek göstermiyor. Dolayısıyla da hava erken kararıyor, işleyişi etkiliyordur muhakkak

stattan 500 mt uzaktayım, hava gayet güzel ve güneşli :D
kameralar tozlanmıştır :D

Antalya'da yaşadığımdan mıdır nedir bana kapalı gibi geliyor, burada her yer aydınlık çünkü :D Görece kasvetli istanbbul  :D
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 15:08:19 secospat ]
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Serkan7738

aa Salla Pati gelmiş hoşgelmiş adını çok andım valla niye üye olmadı buraya diye resimlerden gördüğüm kadarıyla yeni açıkta mıcır serilmiş bu gece beton dökümü olabilir

Çevrimdışı hic2222

İstanbul'da hava nasıl şimdi avaba, kameradan(canlı yayından) bakınca hava kasvetli görünüyor güneş yüzünü pek göstermiyor. Dolayısıyla da hava erken kararıyor, işleyişi etkiliyordur muhakkak

stattan 500 mt uzaktayım, hava gayet güzel ve güneşli :D
kameralar tozlanmıştır :D

Antalya'da yaşadığımdan mıdır nedir bana kapalı gibi geliyor, burada her yer aydınlık çünkü :D Görece kasvetli istabnbul  :D
Canlı yayında bende hafif kapalı parçalı bulutlu görüyorum arkadaşlar.
Hava açıksa mabete ulaşabilen birisi söylese de kameraya bir bakılsa olur mu aceba ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ahmetx

merhaba değerli Beşiktaşlılar,
öncelikle hayırlı kandiller diliyorum

dayanamayıp aranıza katıldım (aslında ziyaretçi olarak devam edecektim ama soracaklarım olup öğrenmek istediklerim vardı bu yüzden katılma kararı aldım :) )
öncelikle yeni stadımız tüm Beşiktaşlılara ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum
cidden güzel bir stadımız olacak
inşallah kazasız belasız 2015 sezonunda tüm Beşiktaşlı ve futbol severlere kavuşmaları dileğimle

ilk sorum çatı için 17 m.eurodan bahsediliyor bu cidden doğru mu sizce (seyrantepe stadının çatı maliyeti yanlışsam düzeltin 12 m.dolardı)
arada 5-6-7 m.dolarlık bir fark olacak bu bile stadımızın çatısı farklı olacak gibime geliyor
acaba diyorum süpriz yapıp commerzbank arena stadının gibi üstü açılır-kapanır mı olacak (ilaveten skorboardun da çatının ortasıında mı olacak)

ikinci soru olarak stadımız son çıkan haberlere göre saydam olacağı belirtiliyor özellikle çatı bölümü (aslında burada kafam karıştı)

verdiğim linke girip bir göz atarsanız http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polikarbonat-levhalarla-cati-kaplamalari-136751.html

bu şekilde mi olacak çatımız (resimlere de bakmanızı isterim)

son olarak site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlı olsun.

bir de bjk_mabet yarın çatı hakkında yanlışsam düzeltin teknik detayları ile ilgili bizleri bilgilendirecekti umarım kısa zamanda bilgilendirir bizleri.
1. soru :17 milyon € doğru
2.soru :üstün açılıp kapanması ve ortada asılı skorbord olmayacak
3.soru:Çatının iç halkası saydam dış halkası buzlu özellikte olacak.
4.soru:Çatı örtüsü net belli değil ama gelen bilgiler fiberglass ptfe olacağı
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 15:12:58 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Pençe1903

Konu dışı olacak ama görünce koptum:) Çok güzel yönetiyorlar  :D

Çevrimdışı theteamofvictory

Kamerada bişey yok sadece biraz bulutlu buralar.

Çevrimiçi murat

Yeni Forum'umuz hayırlı olsun. dh'den ayrılan bütün ekip burada mı?
buradayz.ayrıca beni dh den 986 yıl uzaklaştırmışlar. :)forzadan da atmasınlar

Çevrimdışı secospat

Yeni Forum'umuz hayırlı olsun. dh'den ayrılan bütün ekip burada mı?
buradayz.ayrıca beni dh den 986 yıl uzaklaştırmışlar. :)forzadan da atmasınlar

Hay maşallah TCK'ya göre müebbet bile 33 yıl  ;D ;D
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

bir haftalık ve iki günlük gif yapabilecek varmı?

Çevrimdışı ZEKI

Murat DH den suresiz uzaklastirilmissin. Yazdiginda bir sey yok neyse saglik olsun. Kameralarda sikinti yok dimi yoksa bizim proxylerdmi sorun var :D

Çevrimdışı frkndgnr

Necmi abi sayfayı ileri geri almak için <> bu tarz butonlar koyma şansınız yok mu? Böyle sayılarla sıkıntı oluyor.

Çevrimdışı secospat

Ben yaparım hocam, fotoğrafları yollayın kafi  :)
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

Çevrimdışı idil

ne zaman baksam çiçekler orda. obitaşı sadece gece geç saatte ışık yanarken görüyorum... peki nedenn acaba aynı zaman diliminde iki şirketin de tam gaz çalıştığını göremiyoruz sanki kasıtlı  ??? ??? ??? ???
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi murat

Murat DH den suresiz uzaklastirilmissin. Yazdiginda bir sey yok neyse saglik olsun. Kameralarda sikinti yok dimi yoksa bizim proxylerdmi sorun var :D
çiçekler kameranınönünü kapatsada tribüne monte etseler.50 metre yaklaşmış oluruz.

Çevrimdışı Anıl

merhaba değerli Beşiktaşlılar,
öncelikle hayırlı kandiller diliyorum

dayanamayıp aranıza katıldım (aslında ziyaretçi olarak devam edecektim ama soracaklarım olup öğrenmek istediklerim vardı bu yüzden katılma kararı aldım :) )
öncelikle yeni stadımız tüm Beşiktaşlılara ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum
cidden güzel bir stadımız olacak
inşallah kazasız belasız 2015 sezonunda tüm Beşiktaşlı ve futbol severlere kavuşmaları dileğimle

ilk sorum çatı için 17 m.eurodan bahsediliyor bu cidden doğru mu sizce (seyrantepe stadının çatı maliyeti yanlışsam düzeltin 12 m.dolardı)
arada 5-6-7 m.dolarlık bir fark olacak bu bile stadımızın çatısı farklı olacak gibime geliyor
acaba diyorum süpriz yapıp commerzbank arena stadının gibi üstü açılır-kapanır mı olacak (ilaveten skorboardun da çatının ortasıında mı olacak)

ikinci soru olarak stadımız son çıkan haberlere göre saydam olacağı belirtiliyor özellikle çatı bölümü (aslında burada kafam karıştı)

verdiğim linke girip bir göz atarsanız http://www.yapikatalogu.com/Urunler/polikarbonat-levhalarla-cati-kaplamalari-136751.html

bu şekilde mi olacak çatımız (resimlere de bakmanızı isterim)

son olarak site için emeği geçenlere teşekkür ediyorum hayırlı olsun.

bir de bjk_mabet yarın çatı hakkında yanlışsam düzeltin teknik detayları ile ilgili bizleri bilgilendirecekti umarım kısa zamanda bilgilendirir bizleri.
1. soru :17 milyon € doğru
2.soru :üstün açılıp kapanması ve ortada asılı skorbord olmayacak
3.soru:Çatının iç halkası saydam dış halkası buzlu özellikte olacak.
4.soru:Çatı örtüsü net belli değil ama gelen bilgiler fiberglass ptfe olacağı
2. soru için emin misin Ahmet abi ? :) Sonradan ofsayta düşmemek için kesin konuşma bence  8)

Çevrimiçi murat

Ben yaparım hocam, fotoğrafları yollayın kafi  :)
bende sadece bu gün yayınladığım var.daha eskileri yok.

Çevrimdışı yldrmaydn

şu an su gelmesi sebebiyle numaralı tarafında çalışmalara başladı obitaş. iyi de yaptı da o suyun tahliyesiyle ilgili ne gibi bir çalışma yapılacak? perde duvarın arkasında usul usul akmaya devam mı edecek yoksa gelen suyu tahliye edecek bir sistem kurulacak mı? ya da kuruldu mu? kurak bir döneme rağmen kısa süreli yağışlar sonrası yeşil yeşil olmuş oralar demek ki gelen su da çok az değil. ileride sıkıntı çıkarmasın bize..
Seninle Başladı Hayat..

Etiketler: