Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334568 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı enisdindar

@EmreTkgz42
Otobüs , PAOK'un Takım Otobüsü , nerde bizde öyle bir tasarım  :biggrinking:
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı saricasi

otobüs geldii :D

Stad bittiğinde en çok bu konumdan kart postalik olucak,çok güzel duruyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı krena

@Necmi

nazi mimarisinin

Yoktur öyle bir şey öykündükleri ROMA dır ,  kötü taklittir. (bilmek lazım); Nazi KÖTÜDÜR, Faşist'tir, Yaptığı sadece acı ve ölümdür...
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2014, 01:54:54 krena ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi hocam eleştiriye değil de bir temeli olmadığını düşündüğümüz eleştiriye tahammülümüz yok gibi, mesela parthenon tapınağı veya hatshepsut tapınağı ile falan kıyaslansa durup bir düşünürüz; harbiden bizim stadımızın mimarisi mi güzel yoksa onlarınki mi diye  :icool: ha sonunda yine kendi stadımızda karar kılarız :D ama en azından durup birkaç saniye de olsa düşünürüz doğruluk payı olabilir mi diye  :)
Mısır konusunda hassasım hocam oyumu hatshepsut tapınağıdan yana kullanacağım
zaten stadımızın beni çekmesinin birazda nedeni bu tapınak biraz önce verdiğim örnekte
stadın sütunlarının arasından geçerken o tapınağı dolaşıyormuş hissine kapıldım sanırım
nazi mimariside bunların etkisinde kalmış her halde antik mısır olsun Nazi mimarisi olsun
hep gücü temsil ediyor

Çevrimdışı eski inönü

çiçeklere bakmıyor iş işte  :D kiptaşı var püsürü var :)
ah be Mustafa sen çiçekleri hiç tanımamışsın.  :D

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimiçi Necmi

nazi mimarisinin

Yoktur öyle bir şey öykündükleri ROMA dır ,  kötü taklittir. (bilmek lazım); Nazi KÖTÜDÜR, Faşist'tir, Yaptığı sadece acı ve ölümdür...

romayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum her mimari tarzda belli taklit unsurlar görülebilir
belli etkilenmeler söz konusudur sonuçta tarihi tarayıp ve bunlardan etkilenerek bir şeyler yaratıyorsun
karma bir yaratım sonra belli kurallar çerçevesine oturduğunda tarz oluyor burda nazi sempatizanlığı yapmıyoruz
sadece mimari tarzı tartışıyoruz binalar insanlara işkence yapmaz işin o boyutuna girersen romalıların yaptığı işkencelerde
acılarda emin ol nazilerden az değildir :ok:

Çevrimdışı krena

@Necmi Unutma ki Naziler bir İmparatorluğun mirasını yediler. İktidara gelip 0' dan herşeyi yapmadılar....Şimdikiler gibi VARYEMEZ amca olamadılar...,

Çevrimdışı sahinnd

Necmi abi başkana söyle de transfer yapsın kuraya 10 gün kalmış  :s20: :s20:
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı mert_

romayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum her mimari tarzda belli taklit unsurlar görülebilir
belli etkilenmeler söz konusudur sonuçta tarihi tarayıp ve bunlardan etkilenerek bir şeyler yaratıyorsun
karma bir yaratım sonra belli kurallar çerçevesine oturduğunda tarz oluyor burda nazi sempatizanlığı yapmıyoruz
sadece mimari tarzı tartışıyoruz binalar insanlara işkence yapmaz işin o boyutuna girersen romalıların yaptığı işkencelerde
acılarda emin ol nazilerden az değildir :ok:

kesinlikle @Necmi hocam, oradaki vurgun açık bir şekilde binaların hangi mantıkla yapıldığıyla ilgiliydi.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Unutma ki Naziler bir İmparatorluğun mirasını yediler. İktidara gelip 0' dan herşeyi yapmadılar....Şimdikiler gibi VARYEMEZ amca olamadılar...,
iyide şimdi burda nazilerimi tartışıyoruz anlamadım :alala:
banane nazilerin kimin mirasını yediklerinden :D ama sana genede alman tarihini
tekrar incelemeni tavsiye ederim özellikle birinci dünya savaşı sonrasını
her insanın ibretle okuması ve öğrenmesi gerekir belki o zaman insanın değeri
daha iyi anlaşılır ve barış içinde yaşanabilir o dönem bu dünyanın yaşanmış bir tarihidir
insanı o noktaya getiren şeyler duygusal yaklaşımlarda bulunulmadan iyice incelenmeliki
insanlık bir daha aynı durumlara düşmesin aynı hataları yapmasın

Çevrimdışı quentine83

şu an loca katının ışıkları yanıyor.odaların ayırımı mı yapılıyor acaba ,yoksa başka bi iş mi yapılıyor görmek lazım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi başkana söyle de transfer yapsın kuraya 10 gün kalmış  :s20: :s20:
olur yarın söylerim :D
Başkanla görüşme imkanım olsa sence transfermi sorarım :evillol:
transfer dediğin şurda bir ay içinde öğreneceğimiz bir şey sorularımı
niye boşa harcayayımki :ebebe:

Çevrimdışı sahinnd

olur yarın söylerim :D
Başkanla görüşme imkanım olsa sence transfermi sorarım :evillol:
transfer dediğin şurda bir ay içinde öğreneceğimiz bir şey sorularımı
niye boşa harcayayımki :ebebe:
:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sahinnd

@Necmi abi ben mesajı yolladım. Yarın dönerler. :ok: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben mesajı yolladım. Yarın dönerler. :ok: :biggrinking: :biggrinking:
:kop: :kop: :kop: cevap gelirse mutlaka yaz buraya
gayri resmi sponsor :alala: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ben çocuğumun maçtan önce seronomiye çıkması için yazmıştım ve ertesi gün döndüler ve galatasaray maçında seronomideydi oğlum :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

:kop: :kop: :kop: cevap gelirse mutlaka yaz buraya
gayri resmi sponsor :alala: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
:ok: :ebebe: :ebebe: :ebebe: hepimiz gayriresmi sponsoruz :):):):)

Etiketler: