Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8334686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

bunu bittiğinde söyleyemeyeceksin emin ol.basit kelimesi yanlış olmuş ona sade desek daha doğru bir tanımlama olur.bizim stad onların yanında sanat eseri gibi duracak.
Konya stadının dışı benim için tek kelimeyle rezalet.. bir çok Trabzonlu kendisi beğenmiyor akyazıyı.. timsah Arena eh işte.. bence her şeyine laf söyleyelim ama görselliği muhteşem bizim stadın...
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

evt işçiler çalışıyor :)
yeni açık ve eski açıkta beton dökümü kapalıda ince işcilik gayet güzel :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Efe

yeni yapilan stadlardan dis goruntu olarak sanki bizim stad en tek duze ve basit goruntude gibime geliyor...konya bursa trabzona nazaran...

dış görüntü çatı bittikten sonra kendini gösterecek bitsin yorumlarımız o zaman daha net anlaşılacaktır  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bilakis dış görünüm olarak en şık ve en karizma stat yeni şeref bey'dir.  diğerleri çizgi filmden fırlamış gibi :) hocam bizim stadın yerini düşün, oraya o söylediğin statlardan hangisi bizim stadın mimarisi kadar yakışabilir?
daha önce başka forumda paylaşılmış dünyanın sayılı stadlarının dolmamahçeye uyarlanmış resimleri vardı.hiç biri bizim eski stad kadar bile oraya yakışmamışlardı emin olun.becerebilirsem bir kaç tanesini koyabilirim.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bu dış görüntü beğenilmezmi bulunduğu ortamın konseptine uygun karizmatik bir stad bence
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı blitz

Bir de konuyla ilgili hiçbir ilgisi olmamasına rağmen international space station (iss) dan canlı yayınla uzaydan dünyayı izlemenizi tavsiye ederim. Stat izlemek kadar eğlenceli olmasa da insana huzur veriyor =).. Paylaşayım dedim.. Cümleten iyi geceler diliyorum.

Çevrimdışı Factatum

Keşke dış sutunların arasındaki mesafe eşit olsaydı. O zaman çok daha estetik olurdu bence. Böyle çok asimetrik duruyor.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ikay yusuf

arkadaslar daha catinin nasil olacagini bilmiyoruz..insallah sizin dediginiz gibi olur...gerci kapali dis tarafi resimlerden gordugumuz kadariyla kolonlarin duzgunlugune cok onem verilmemis gibi.
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı blitz

Keşke dış sutunların arasındaki mesafe eşit olsaydı. O zaman çok daha estetik olurdu bence. Böyle çok asimetrik duruyor.

Hocam mimarlık simetriden kurtulmak için binlerce sene çabaladı. Emin olun asimetrik yapılar arkasında daha çok akıl barındıran yapılardır. Daha çok akıl, daha iyi tasarımdır. Eşit mesafeli olsaydı sütunlar o zaman sadelikten çıkar basitliğe doğru yol alırdı gibi geliyor bana.

Çevrimdışı triasix

Sevgili derbeder2007 ve necmi bey ilginize teşekkür ediyorum. Küçük te olsa vereceğiniz bilgiler sanıyorum ki bende dahil olmak uzere istanbul dışındaki arkadaşları fazlasıyla mutlu ediyordur. meslegim geregi biraz daha detayli inceliyorum fotograflari .Mustafanin paylaştığı fotoğraflar inanın dersniteliginde O Ve diğer fotoğraf paylaşan arkadaşlara minnettarız, sevgiler saygılar :ok:

Çevrimdışı FARUK

arkadaslar daha catinin nasil olacagini bilmiyoruz..insallah sizin dediginiz gibi olur...gerci kapali dis tarafi resimlerden gordugumuz kadariyla kolonlarin duzgunlugune cok onem verilmemis gibi.

hocam hepsi küfeki taşı ile kaplanacak beton görünmeyecek

Çevrimdışı ikay yusuf

hocam hepsi küfeki taşı ile kaplanacak beton görünmeyecek
eyvallah...tesekkur bilgi icin...mk dan selamlar
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimiçi Necmi

yeni yapilan stadlardan dis goruntu olarak sanki bizim stad en tek duze ve basit goruntude gibime geliyor...konya bursa trabzona nazaran...
katılmıyorum bursayı ayrı tutalım pek beğenmesemde biraz çocukça lünapark gibi ama işçiliği olan bir yapı
konya ve trabzon son derece kötü kapatalım gitsin şeklinde yapılmış bir giydirme ama bizimki nazi mimarisinin
dünya çapında güzel örneklerinden biri olacak aynı zamanda onların kumaş kapladıkları alanı aynı miktarlarda
biz taş kaplıyoruz ve tarihi eser statüsünde bir yapı inşaa ediyoruz nazi mimarisini bazı insanlar basit bulabilir
ama tam tersi gücü ve hakimiyeti simgeleyen direk insanı baskı altına alıp ezen bir mimari tarzdır. Direk karşına çıktığında
sana üstünlük kuran bir tarzdır rakiplerimiz stada gelirken daha baskı altına girecektir bir stad için biçilmiş
bir mimaridir stadyumumuzun dünyada bir kaç örneği var ben görselleri defalarca İnceledim belki olaya duygusal
bakıyorum ama stadın bir tarafının toprağa gömülmesi diğer tarafın uzun sütunlarla toprağı yırtıp çıkması
ve taşın soğuk ama insanı çeken cazibesi o sütunların arasından geçip stada girmek kesinlikle insanda
çok farklı duygular uyandırır saydığınız stadlar gibi (bursa hariç) dünyada o kadar çok stad varki
bu gün görsen yarın unutursun bir şeyi de unutmayın bursa stadının maliyeti sanırım 53 M Tl miş
bizim stadımızın sadece çatısı o paraya mâl oluyor büyük ihtimal stadımıza harcanan para o 3 stadıda yeniden yapar
tabiki trabzonun kompleksi kastedmedim

Çevrimdışı Sedat_BJK

neden bilmeyelim ki hocam.. asma germe membran çatı. %90 görsellerde ki ile aynı olacağı aşikar. %10 kullanılacak malzemenin şeffaflık oranı belirsizliği.

Çevrimiçi murat

toki arena değik üstadım vodafon arena beşiktaş şeref bey stadı.beton olarak bırakılmayacak.dış kaplaması tarihi eserlerde sıkça kullanılmış küfeki kaplama olacak.ışıklandırmalar ile tarihi eser gibi görünecek.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

katılmıyorum bursayı ayrı tutalım pek beğenmesemde biraz çocukça lünapark gibi ama işçiliği olan bir yapı
konya ve trabzon son derece kötü kapatalım gitsin şeklinde yapılmış bir giydirme ama bizimki nazi mimarisinin
dünya çapında güzel örneklerinden biri olacak aynı zamanda onların kumaş kapladıkları alanı aynı miktarlarda
biz taş kaplıyoruz ve tarihi eser statüsünde bir yapı inşaa ediyoruz nazi mimarisini bazı insanlar basit bulabilir
ama tam tersi gücü ve hakimiyeti simgeleyen direk insanı baskı altına alıp ezen bir mimari tarzdır. Direk karşına çıktığında
sana üstünlük kuran bir tarzdır rakiplerimiz stada gelirken daha baskı altına girecektir bir stad için biçilmiş
bir mimaridir stadyumumuzun dünyada bir kaç örneği var ben görselleri defalarca İnceledim belki olaya duygusal
bakıyorum ama stadın bir tarafının toprağa gömülmesi diğer tarafın uzun sütunlarla toprağı yırtıp çıkması
ve taşın soğuk ama insanı çeken cazibesi o sütunların arasından geçip stada girmek kesinlikle insanda
çok farklı duygular uyandırır saydığınız stadlar gibi (bursa hariç) dünyada o kadar çok stad varki
bu gün görsen yarın unutursun bir şeyi de unutmayın bursa stadının maliyeti sanırım 53 M Tl miş
bizim stadımızın sadece çatısı o paraya mâl oluyor büyük ihtimal stadımıza harcanan para o 3 stadıda yeniden yapar
:ok:

Çevrimdışı Sezai

Bir kaç gündür yoğun çalışmadayım uzak kaldım , hayırlı geceler herkese , gececiler olarak yayın nöbetini devralabiliriz  :lol:

Çevrimiçi murat

eyvallah...tesekkur bilgi icin...mk dan selamlar
birden yüklenmiş gibi olduk.umarım yakın bir zamanda görme şansını yakalarsın.

Çevrimdışı Sedat_BJK

birden yüklenmiş gibi olduk.umarım yakın bir zamanda görme şansını yakalarsın.
:outtahere:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

içimde tarifini bulamadığım hemen hemen herşeyi yazmışsın abi  :claps:

Çevrimdışı mert_

çizgi animasyon tadındaki statlarla mabedimiz kıyas kabul eder mi hiç? onlar da kendi kategorilerinde güzel statlar ama bizim stadın kategorisi çok farklı çok...

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çarşamba günü inönü yıkıldıktan sonra ilk defa görme şansına sahip olucam şeref beyi. 15 20 dakikada olsa içeri girme şansım olurmu acaba?

Çevrimdışı Efe

:outtahere:

abi yüklendik biraz kaçma  :D bu arada fışkırtıcı eski açıkta kolonları betonlayacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: