Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı brci

@brci Pascal yenikken hırsından kendi adamıyla kavga ederdi. Hatta böyle kırmızısı var. Ferdinand kendi anlatır, bir maçta kötü oynar ve taraftar kovalar Beşiktaşta adamı. Beşiktaş bana koşmayı öğretti diyor. 19 yaşındaydı ama ona çarpan kendi düşerdi sahada. İlhan hatalı gol yiyen Fevzi'nin kazağını formanın altına giyen adam.
Quaresma; takım burada maç oynarken sakatım diye Portekiz'e gidip 3 ay dönmedi. Geldi 2 hafta sonra tekrar sakatlandı. Evet formayı öperdi. Islıklanmamak için. Kapalıda Portekizce "neredesin olum sen" pankartını hatırlarsın. Tam dedim artık bunlar da gördü gerçeği gene geldi ilk maçta alkış kıyamet. Ben hep 7 numara alırdım formayı ondan sonra bıraktım.

sakatlık mevzusunu çok iyi hatırlıyorum abi bende çok kızmıştım senden BJK İBB maçının özetini özellikle penaltı atışlarını ve quaresmayı izlemeni çok isterim abi vücut diliyle herşeyi anlatıyordu :) bende en çok 21 numaralı formayı severdim :) şimdi kerimide seviyorum ama :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Vodafone'un pr calismalarinin bir parcasiymisiz gibi hissetmeye başladım. Türk bayrağının kırmızısı algısı yerini yavaş yavaş vodafone kırmızöına bırakacak gibi

Çevrimdışı zatoichi1903

Beşiktaşın Fenerin GS forması 3. olur demeyin. 5 sezon önce ligin bitmesine 6 7 hafta varken GS düşme potasındaydı. Trabzon bir önceki sezon aynı durumdaydı. 80 lerde bizimde öyle bir sezonumuz olmuş. Ben hatırlamıyorum.
noktasından virgulune kadar katılıyorum, nacizane bir iki ek yapmak istiyorum
Bizde 2000lerin basından itibaren kendi basarılarımızı değersizlestirme var, "aaa bak besiktas taraftarı ne kadar objektif" alkışını alabilmek icin sacma sapan işler yapılıyor.
2008-2009 yılında sampiyonluk sonunda soyle bir hikaye atmıştı rengi bozuklar : "GS, FB iyi olmadıgı icin Besiktas sampiyon oldu". Bu aptalca cumleyi sırf etrafındakilerinden "bu adam objektif" ovgusu almak icin soyleyen Besiktaslılar gordum. Fb ya da GS nin hangi sampiyonlugundan sonra boyle bir sey duydunuz?
Bu sene 3. bitirdik (3.luk basarı degil kesinlikle), ilk soylenen cumle Besiktasın forması 3. olur zaten. YD nin zamanında o yıldızlar havada ucustugu sezonda 5. bitirdik ama kimse bunu hatırlamıyor. Eger bu sezon 2. bitirseydik bunu bile asaglayanlar degersizlestiren Besiktaslılar olacaktı.
Benzer sey Serdal Adalıda oldu (ki kendisini hic sevmem, yd ile beraber verdikleri maddi zarardan dolayı), adam şikeden yargılanıyor, biz dogrucu davutuz ya, biz objektif ovgusu alacagız ya, "aklan da gel" diye bir yazı cıktı. adamın sadece iki tane cumlesinden "aklan da gel" dedik.
Neyse yine de bizim taraftarımız cok uber super objektif, duyarlı ve herkes maclara tribunleri izlemek icin geliyor deyip kendi kendimize kandırmaya devam edelim.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kaç dakikaya siteye düşer  :iscrewy:

Biraz sabır  :D

Bu arada kırmızı formaya bayıldım inşallah doğrudur kesin alacağım formaların başında geliyor bir de düz beyaz çıksa tadından yenmez. Ama yeterki çubuklu çıkarmayalım çünkü beceremiyoruz çubuklu forma işini.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

noktasından virgulune kadar katılıyorum, nacizane bir iki ek yapmak istiyorum
Bizde 2000lerin basından itibaren kendi basarılarımızı değersizlestirme var, "aaa bak besiktas taraftarı ne kadar objektif" alkışını alabilmek icin sacma sapan işler yapılıyor.
2008-2009 yılında sampiyonluk sonunda soyle bir hikaye atmıştı rengi bozuklar : "GS, FB iyi olmadıgı icin Besiktas sampiyon oldu". Bu aptalca cumleyi sırf etrafındakilerinden "bu adam objektif" ovgusu almak icin soyleyen Besiktaslılar gordum. Fb ya da GS nin hangi sampiyonlugundan sonra boyle bir sey duydunuz?
Bu sene 3. bitirdik (3.luk basarı degil kesinlikle), ilk soylenen cumle Besiktasın forması 3. olur zaten. YD nin zamanında o yıldızlar havada ucustugu sezonda 5. bitirdik ama kimse bunu hatırlamıyor. Eger bu sezon 2. bitirseydik bunu bile asaglayanlar degersizlestiren Besiktaslılar olacaktı.
Benzer sey Serdal Adalıda oldu (ki kendisini hic sevmem, yd ile beraber verdikleri maddi zarardan dolayı), adam şikeden yargılanıyor, biz dogrucu davutuz ya, biz objektif ovgusu alacagız ya, "aklan da gel" diye bir yazı cıktı. adamın sadece iki tane cumlesinden "aklan da gel" dedik.
Neyse yine de bizim taraftarımız cok uber super objektif, duyarlı ve herkes maclara tribunleri izlemek icin geliyor deyip kendi kendimize kandırmaya devam edelim.

Aynı zamanda baya romantik bi taraftar toplulugumuzda var. Bu sene topcular dahil 5.hafta da ki gs maçı morallerimizi bozdu öyle olmasaydi sampiyonduk gibi laflar etti. Başka bi guruh serdara suç attı topu kaptirdi gitti sampiyonluk gibisine. Ama fenere bakıyorum adamlar 3 senedir batagın içinde başkanı hapse girip çıktı yine ceza yedi. Avrupadan men yedi vs. Ama 2.lik ten aşağı dusmediler bu sene de sampiyon oldular.

Çevrimdışı zatoichi1903

Aynı zamanda baya romantik bi taraftar toplulugumuzda var. Bu sene topcular dahil 5.hafta da ki gs maçı morallerimizi bozdu öyle olmasaydi sampiyonduk gibi laflar etti. Başka bi guruh serdara suç attı topu kaptirdi gitti sampiyonluk gibisine. Ama fenere bakıyorum adamlar 3 senedir batagın içinde başkanı hapse girip çıktı yine ceza yedi. Avrupadan men yedi vs. Ama 2.lik ten aşağı dusmediler bu sene de sampiyon oldular.
zaten fenerin bu 10 senedeki basarısı bence incelenmesi gereken bir durum. adamlar nasıl tek yumruk oldular. aynı seyler Besiktasın basına gelse (3 kere son macta sampiyonluk kaybetmek, şikeden suclanmak) Beşiktaş taraftarı 10 parcaya bolunurdu, federasyon bizi kume dusururdu, federasyon dusurmese icimizdeki dogrucu davutlar dogruları savunacam diyerek kume dusmemizi saglardı(soylemleriyle, kostek olmalarıyla, taraftarı bolerek).
Adamlarda yonetim, genel kurul, medya, teknik heyet, futbolcular, taraftar inanılmaz bir sekilde birlik olup, tek yumruk olup yollarına devam ediyor.
Beşiktaştan menfaat bekleyen

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

07.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı administrator

.

Çevrimdışı dogu1903

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-07.07.2014-008.jpg[/url]

Allah diyen kolonlar  :D :D

Çevrimdışı demir_kArtAl

herkese iyi akşamlar, bir iki haftadır işlerin yoğunluğundan dolayı pek sık yorum yazamıyordum ama her gece fotolara mutlaka baktım, iyice ortaya çıktı mabet, sanırım stadın dört köşesi birleştiğinde müthiş bir manzara göreceğiz.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı iyimserure

07.07.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

dünkü resimler çıkıyor  :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

yarından sonra en geç 2 gün sonra yada balkon prekastlarına başlanır görünen öyle :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı CanEmre

gh

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı quentine83

ellerine sağlık kardeşim .
bu arada numaralıda ne zaman kolonlar yükselmeye başlar...
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı demir_kArtAl

stad başladığından beri yapılan her anlamsız şeyin bi sebebi olduğunu zamanla gördümde, bundan bişey çıkacağını sanmıyorum be usta. gecekondu gibi resmen.  :alala:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı TØLGA

dış kolonlar kapalıda yapıldığında iki parça halinde yapılmıştı
eski açıkda tek seferde yapılmış allaha emanet duruyorlar hehe  :evillol:
nasıl betonlanıcak bakalım 2 seferdemi tek seferdemi o kadar uzun kalıp yapmazlar heralde :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

bılenlere sorum eskı acık rampanın baslangıcı kule onune neden beton dokuldu varmı bılenn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı iyimserure

son 3-4 günde müthiş hızlanma var hem çiçekler hem de obitaş'da. Maşallah  :yerlerde:

Çevrimdışı TØLGA

bılenlere sorum eskı acık rampanın baslangıcı kule onune neden beton dokuldu varmı bılenn
aynen bende merak ettim fotoda görünce :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni açık arkataraftaki "V" alan tamamlansın ilk işim gidip bakmak ne menem bi yer diye. Depo dediniz içine kolon yapıyorlar. Otobüsler döner falan diye düşündüm onun için dar? Stadın nesini koyacaklar acaba?  :alala:

Etiketler: