Beşiktaşın Fenerin GS forması 3. olur demeyin. 5 sezon önce ligin bitmesine 6 7 hafta varken GS düşme potasındaydı. Trabzon bir önceki sezon aynı durumdaydı. 80 lerde bizimde öyle bir sezonumuz olmuş. Ben hatırlamıyorum.
noktasından virgulune kadar katılıyorum, nacizane bir iki ek yapmak istiyorum
Bizde 2000lerin basından itibaren kendi basarılarımızı değersizlestirme var, "aaa bak besiktas taraftarı ne kadar objektif" alkışını alabilmek icin sacma sapan işler yapılıyor.
2008-2009 yılında sampiyonluk sonunda soyle bir hikaye atmıştı rengi bozuklar : "GS, FB iyi olmadıgı icin Besiktas sampiyon oldu". Bu aptalca cumleyi sırf etrafındakilerinden "bu adam objektif" ovgusu almak icin soyleyen Besiktaslılar gordum. Fb ya da GS nin hangi sampiyonlugundan sonra boyle bir sey duydunuz?
Bu sene 3. bitirdik (3.luk basarı degil kesinlikle), ilk soylenen cumle Besiktasın forması 3. olur zaten. YD nin zamanında o yıldızlar havada ucustugu sezonda 5. bitirdik ama kimse bunu hatırlamıyor. Eger bu sezon 2. bitirseydik bunu bile asaglayanlar degersizlestiren Besiktaslılar olacaktı.
Benzer sey Serdal Adalıda oldu (ki kendisini hic sevmem, yd ile beraber verdikleri maddi zarardan dolayı), adam şikeden yargılanıyor, biz dogrucu davutuz ya, biz objektif ovgusu alacagız ya, "aklan da gel" diye bir yazı cıktı. adamın sadece iki tane cumlesinden "aklan da gel" dedik.
Neyse yine de bizim taraftarımız cok uber super objektif, duyarlı ve herkes maclara tribunleri izlemek icin geliyor deyip kendi kendimize kandırmaya devam edelim.