Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8332026 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

çok önceden belirlenen bir proje. Beşiktaş GOP arasında olacak. Şart değil GOP tan stada aktarmayla gelinebiliyor zaten.
mahmutbey esenler gaziosmanpaşa yeşilpınar alibeköy kağıthane çağlayan mecidiyeköy.zincirlikuyu yıldız beşiktaş dolmabahçe.direk hat üzerinde yaklaşık 4 milyon karşıdan bağlantı vs ile stada her noktadan ulaşım imkanı.çok güzel düşünülmüş bir proje.mantık eğer aktarmayla gelinebiliyorsa metrya metrobüse hiç gerek yoktu.eskidende heryere bir şekilde aktarmayla er veya geç gidilebiliyordu.

Çevrimdışı capo di capi

Metro gelişmesi süper  :ok: Bu saatten sonra kapasitede artmalı o zaman.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Efe

eski açıkta sutunlar yerleştiriliyor ilk kirişlere az kaldı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bunu ben bir kaç ay önce yazmıştım diğer forumlardan birine.

Çevrimdışı ALDENYX

Diğerlerinde haklısın da taksit sorulmasında ne var anlamadım?

forma almayacak kişinin MAZERET üretme olasılıklarından biri .
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Efe

kapalıda şu 2 kirişte betonlansında artık eski açıktaki sütünlara yoğunlaşılsın sonrada kirişler tabiki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

@El irtibat3  ellerine emeğine sağlık kardeşim.Güzel fotolar, hasretde gidermişsindir
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı capo di capi

Beyler bizim peder emekli. Kombine alacak kendine. Soğuk havalarda gidemez ama Olimpiyata. Benim gitme şansım olur mu onun yerine ?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı denizaydogdu

Mevcut Kombinelerim Kombine Transferi Kombine Devir Rezervasyonlar
PASSOLİG Kart'ınız ile eşleştirilen kombineleriniz aşağıdaki gibidir:

Takım İsmiBlokSıraKoltukTC Kimlik NoAd Soyad
Besiktas 121 19 16 6324126**** ERDİNÇ BAL

hocam sağol tanımlıymış zaten bide mabedimiz bitse tadından yenmicek :)
yanında ben varım 121 19 17
Kartal

Çevrimdışı denizaydogdu

Beyler bizim peder emekli. Kombine alacak kendine. Soğuk havalarda gidemez ama Olimpiyata. Benim gitme şansım olur mu onun yerine ?

senınde eger passoligin varsa , kombine sahip kişinin passo uyeliğinden girip tek maçlık vb başka kişiye o kombineyi tanımlayabileceksin
Kartal

Çevrimdışı capo di capi

senınde eger passoligin varsa , kombine sahip kişinin passo uyeliğinden girip tek maçlık vb başka kişiye o kombineyi tanımlayabileceksin

Güzel  :ok: Saol dostum
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı asi_kartal

Çok haklısın stad ne olursa olsun 45.000 den aşşağı açılmaması lazım bu kadar net ve açık ! Kimse kusura bakmasın arkadaşlar eski mantıkla hareket edenler var neymiş 30.000 ni zor dolduruyoruz çok yanlış bir düşünce eski stad için bu geçerli olabilir ama artık yeni bir stadımız var bir kere bu olay bile taraftarı stada çekmeye yeter. Olimpiyat gibi dağ başında ki bir stadı doldurabiliyorsak yeni stadımız minumun 45.000 kişiyle hizmete girmeli diye düşünüyorum. Kapasite izin konusuda artık çok sıktı arkada koskoca hotel var göze batmıyorda beşiktaşın yeni bir yapılanmaya yeni bir stad yapması mı göze batıyor ! Taraftar oalrak tepkimizi koyalım arkadaşlar daha stad bitmedi ! Sonra keşke demeyelim..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı capo di capi

Çok haklısın stad ne olursa olsun 45.000 den aşşağı açılmaması lazım bu kadar net ve açık ! Kimse kusura bakmasın arkadaşlar eski mantıkla hareket edenler var neymiş 30.000 ni zor dolduruyoruz çok yanlış bir düşünce eski stad için bu geçerli olabilir ama artık yeni bir stadımız var bir kere bu olay bile taraftarı stada çekmeye yeter. Olimpiyat gibi dağ başında ki bir stadı doldurabiliyorsak yeni stadımız minumun 45.000 kişiyle hizmete girmeli diye düşünüyorum. Kapasite izin konusuda artık çok sıktı arkada koskoca hotel var göze batmıyorda beşiktaşın yeni bir yapılanmaya yeni bir stad yapması mı göze batıyor ! Taraftar oalrak tepkimizi koyalım arkadaşlar daha stad bitmedi ! Sonra keşke demeyelim..

Bu konu geleceğimiz açısından büyük önem taşıyor. Duyarsız kalmamalı, iş işten geçmeden harekete geçip ilgili birimleri tekrardan uyandırmalıyız.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Yıllarca mayısta kazma vuruyoruz ayagina uyutulduk iyi kötü şuraya şu stadı dikelim dedik, şimdi kapasite beğenmiyoruz. Beşiktaş kafadan 50.000 lik projeyle başlardı ama gerekçe belli.

Çevrimdışı saricasi

Metro açılışıyla beraber kapasite 52 bin çıkmış olur,ne kadar çabuk biter metro o kadar çabuk artar kapasite :))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

ysariusta

• Ziyaretçi

Kapasite konusunda artık bir şey yapılamaz bence. 49 sene sonra yıkılacak olursa, o zaman yapılabilir gibi geliyor. Ben tam tersini düşünüyorum. Biz geçen yıl 14 000 civarı kombine sattık. Tamam stat doldu ama bunu kaç maçta yaptık. İnönü yıkılmadan evvel, ulaşımı bu kadar kolay stada, kupa maçlarına kaçımız gittik. 4 5 bin kişiyle oynanan maçları hatırlıyorum. İlla bir iddiası olacak ki taraftar gelsin. 1461 Trabzon maçında inanın Trabzonlular bizden fazlaydı. Burada hedef 60 000 kişilik stat yapıp 15 000 kombine satmak değil. 42000 kişilik yapıp 35000 kombine satmak. Beşiktaş taraftarı para harcamıyor kulübüne. Sezon başı forma çıkıyor alan yok. Yahu o sene şampiyon olmayacağın ne malum. Hatırasına değer biçebilir misin? 2008 duble sezonunda son anda bir tshirt çıkarıldı. Onu bile alan azdı. Ben dubleyi 2 kez görebildim. Hem pazarlama yönünden eksiklikler var hemde taraftar duyarsız. Son 8 9 yıldır berbat durumdaydık. Bir yığın adam geldi. Sinan Engin stoper alıp "Maradona gibi adam" dedi. Hiç mi bilmiyoruz sanıyordu nedir? Tonla para harcayıp ne şampiyon olabildik ne de şampiyonlar ligine gidebildik. Alt yapıdan hemen hemen hiç adam çıkmadı. Yönetim kimin arkasındayız dese 2 hafta sonra gidiyordu. Yani Türk futbolunda kötü yönetim örneği olarak ne varsa yapıldı. Taraftarda alıştırıldı! Quaresma denen adama nasıl tahammül edebildik anlamadım. 1 0 yenik oynuyoruz, adam kendi şovunun peşinde. Takım yenik! Birde gelmiş 7 numarayı istiyor, o forma Feyyaz'ın be evladım! Seba'nın! Tribünde, gazetede Beşiktaşlılık duruşu lafı eksik olmuyordu ama durum hiçde öyle değildi. O nedenle Fikret Orman başarılı olsun istiyorum. Desteklenmesi önemli. Bu takımın kıt kanaat imkanlarıyla hem stat yapıyor hem ligde yukarılarda tutuyor. Beşiktaşın Fenerin GS forması 3. olur demeyin. 5 sezon önce ligin bitmesine 6 7 hafta varken GS düşme potasındaydı. Trabzon bir önceki sezon aynı durumdaydı. 80 lerde bizimde öyle bir sezonumuz olmuş. Ben hatırlamıyorum. Kapasiteyi etkileyen bir konuda taraftar kazanmak. Bu konuda biz taraftarlarımızla sempati topluyoruz, diğerleri şampiyonluklarla, avrupa maçlarıyla. O nedenle hele bu stat böyle bir bitsin, bir açalım. Sonrasında pazarımız büyürse yıkarlar yenisini yaparlar.
Ne dolmuşum ben yahu.  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

@ysariusta Abi dün erken kalktın,kapasite için kesin konuşma bence  :D

Çevrimdışı brci

Kapasite konusunda artık bir şey yapılamaz bence. 49 sene sonra yıkılacak olursa, o zaman yapılabilir gibi geliyor. Ben tam tersini düşünüyorum. Biz geçen yıl 14 000 civarı kombine sattık. Tamam stat doldu ama bunu kaç maçta yaptık. İnönü yıkılmadan evvel, ulaşımı bu kadar kolay stada, kupa maçlarına kaçımız gittik. 4 5 bin kişiyle oynanan maçları hatırlıyorum. İlla bir iddiası olacak ki taraftar gelsin. 1461 Trabzon maçında inanın Trabzonlular bizden fazlaydı. Burada hedef 60 000 kişilik stat yapıp 15 000 kombine satmak değil. 42000 kişilik yapıp 35000 kombine satmak. Beşiktaş taraftarı para harcamıyor kulübüne. Sezon başı forma çıkıyor alan yok. Yahu o sene şampiyon olmayacağın ne malum. Hatırasına değer biçebilir misin? 2008 duble sezonunda son anda bir tshirt çıkarıldı. Onu bile alan azdı. Ben dubleyi 2 kez görebildim. Hem pazarlama yönünden eksiklikler var hemde taraftar duyarsız. Son 8 9 yıldır berbat durumdaydık. Bir yığın adam geldi. Sinan Engin stoper alıp "Maradona gibi adam" dedi. Hiç mi bilmiyoruz sanıyordu nedir? Tonla para harcayıp ne şampiyon olabildik ne de şampiyonlar ligine gidebildik. Alt yapıdan hemen hemen hiç adam çıkmadı. Yönetim kimin arkasındayız dese 2 hafta sonra gidiyordu. Yani Türk futbolunda kötü yönetim örneği olarak ne varsa yapıldı. Taraftarda alıştırıldı! Quaresma denen adama nasıl tahammül edebildik anlamadım. 1 0 yenik oynuyoruz, adam kendi şovunun peşinde. Takım yenik! Birde gelmiş 7 numarayı istiyor, o forma Feyyaz'ın be evladım! Seba'nın! Tribünde, gazetede Beşiktaşlılık duruşu lafı eksik olmuyordu ama durum hiçde öyle değildi. O nedenle Fikret Orman başarılı olsun istiyorum. Desteklenmesi önemli. Bu takımın kıt kanaat imkanlarıyla hem stat yapıyor hem ligde yukarılarda tutuyor. Beşiktaşın Fenerin GS forması 3. olur demeyin. 5 sezon önce ligin bitmesine 6 7 hafta varken GS düşme potasındaydı. Trabzon bir önceki sezon aynı durumdaydı. 80 lerde bizimde öyle bir sezonumuz olmuş. Ben hatırlamıyorum. Kapasiteyi etkileyen bir konuda taraftar kazanmak. Bu konuda biz taraftarlarımızla sempati topluyoruz, diğerleri şampiyonluklarla, avrupa maçlarıyla. O nedenle hele bu stat böyle bir bitsin, bir açalım. Sonrasında pazarımız büyürse yıkarlar yenisini yaparlar.
Ne dolmuşum ben yahu.  :D

herşeye katılıyorum Quaresma konusu hariç Quaresmayı bu taraftar yani biz çok istedik her insan ister aşık olduğu , tuttuğu takımda insiyatif alan fark yaratabilicek hayranlık duyacağı futbolcu olsun Quaresmanın oyun sitili oydu adam yenikkende trivela rabona yapıyo öndeykende her yiğidin yoğurt yiğişi farklıdır .. Quaresma tamam şov yapıyordu ama her fırsatta formasını öpüyordu kulubüne bağlılığnı gösteriyordu şimdi bu dediklerime neler denir istenirse işte bende okadar para alsam bende öperim vs. ama şunu unutmayalım bazı oyuncular vardır gerçekten takıma inanılmaz hava katar ben metin ali feyyazlara pek yetişemedim şifo mehmetlerle , sergenlerle , ilhan mansızlarla , Pascal Nouma larla büyüdüm .. Pascal Nouma da oynarken taraftarı ikiye bölerdi adam gider en önemli maçta yok yere kırmızı görürdü .. çıkar yine en önemli maçta avrupa kupasında enfes gol atar takımı ipten alırdı malesef 4 -4 lük futbolcu olmuyo neyse inşallah takıma ruh katan Beşiktaşa yakışır topçularla tamamen bütün olmuş bölünmemiş taraftarımızla yepyeni dünyanın en güzeli olan stadımızla çok güzel ruhumuza yakışır günler göreceğiz ...

Çevrimdışı TØLGA

paylaşıldımı bilmiyorum yeni sezonda bu forma olcakmış öyle diyor ama ihtimal yani :bandit:

http://www.kartalbakisi.com/ozel/besiktasta-yeni-sezona-kirmizi-forma-h31824.html
 çok sade olmuş bu sektöre girmek lazım hiç işi bilmiyorlar hiçççç :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mustafa_UK

paylaşıldımı bilmiyorum yeni sezonda bu forma olcakmış öyle diyor ama ihtimal yani :bandit:

http://www.kartalbakisi.com/ozel/besiktasta-yeni-sezona-kirmizi-forma-h31824.html

Cok sade olmus ins.bu degildir biraz daha siyah beyaz veya gri ton eklenirse guzel olur..

Çevrimdışı brci

bu paylaşılmamıştı ilk defa gördüm çok sade olmuş aynen vodafone a çalışmışız yine :)

http://besiktasarena.com/index.php?topic=27.new#new   forma konusunda paylaşırsan ordaki arkadaşlarda görsün şimdi senin emeğini alıntılamıyım sen paylaş :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@ysariusta Abi dün erken kalktın,kapasite için kesin konuşma bence  :D
Dün uyuyordum be ya! Şapkayı biraz geç almışım kelim bile amele yanığı... Bugün kafamdan aşşa habire kolonya döktüm serinlesin diye. Artmasına karşı değilim ki ben. Ben böyle düşünüyorum, ben yanılayım da Beşiktaş kazansın... Hiiiç sıkıntıntı yok.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dün uyuyordum be ya! Şapkayı biraz geç almışım kelim bile amele yanığı... Bugün kafamdan aşşa habire kolonya döktüm serinlesin diye. Artmasına karşı değilim ki ben. Ben böyle düşünüyorum, ben yanılayım da Beşiktaş kazansın... Hiiiç sıkıntıntı yok.
:D Geçmiş olsun abi
Doldururuz abi stadı da iş biraz başarıya bakıyor maalesef
G.sarayın Sami Yendeki halleri gözümün önünde hala,şimdi 40 bin satıyorlar
Biz de bir ivme yakaladık mı dolar taşar stat
Her bir artı koltuğun önemi büyük bence
Sponsorlara veriyoruz,deplasman tribünü falan derken 35 binlere düşüyor 40 binlik kapasite
Tabii 60 bin gibi abartılı kapasiteler konusunda hem fikirim,Türkiye için uygun değil

ysariusta

• Ziyaretçi

@brci Pascal yenikken hırsından kendi adamıyla kavga ederdi. Hatta böyle kırmızısı var. Ferdinand kendi anlatır, bir maçta kötü oynar ve taraftar kovalar Beşiktaşta adamı. Beşiktaş bana koşmayı öğretti diyor. 19 yaşındaydı ama ona çarpan kendi düşerdi sahada. İlhan hatalı gol yiyen Fevzi'nin kazağını formanın altına giyen adam.
Quaresma; takım burada maç oynarken sakatım diye Portekiz'e gidip 3 ay dönmedi. Geldi 2 hafta sonra tekrar sakatlandı. Evet formayı öperdi. Islıklanmamak için. Kapalıda Portekizce "neredesin olum sen" pankartını hatırlarsın. Tam dedim artık bunlar da gördü gerçeği gene geldi ilk maçta alkış kıyamet. Ben hep 7 numara alırdım formayı ondan sonra bıraktım.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Etiketler: